df Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 yok kartın titan'dan, 980 den fln hızlı. ahım şahım değil diyosun diye dedim =) nvidia zamazingoları da kapalı ati de. uçar gider zaten oyun sende. edit:@ liberal di'nin diktatörlüğü =( güzel bi nick bulursam komple nicki değiştirtcem. öle title koyması değil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Quel-Thul said: pcnin kar marjı düşük outsource edelim kimin fikriydi acaba daha salakca bir düşünce olamaz, firmanın güvenebilirliği çöpe gitti direkt sfd İşin kötüsü refundlar falan yüzünden yıl sonunda toplantı salonuna toplaşıp "bakın pc'de az satmışız, pc portu için bu seneki kadar bütçe ayırmayalım" diye konuşacaklar. Boktan yapıyorlar diye boktan satınca iş düzelmeyebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 liberal said: di değil title'ı ne ya ahdshfdgb Ahah karisiyo abi. Gelip adamin post'larini okuyunca "ne zaman demisim lan bunu" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 aslında title olmasa belki daha az karışır. titlesız df, titlelı di deriz. hala gözüm karıştırıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 o title bold falan yap bir iki punto buyut gerekiyorsa hala karisiyor ikinizde de title varken asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 nick değiştirme en kesin çözüm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 biz sizi karıştırmıyoduk ki, şimdi karışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 nvidia sürücü yayınlamış varmı bi artısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 ayristiran tek olayi, aptal gibi gidip benzer biseyle degistirmis adam, en azindan onceden birinizin altinda kirmizi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Onceden ikimizin de kirmizisi yoktu duduk. Karismiyo olm iste, benimki uzun, bu arkadasinki kisa. ehe ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 keke akli olan zaten karistirmiyo, onceden ikinizinde yoktu, sonra senin olunca onun da olmus sayilsin diye adama title verdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Ne var işte, adaletli davranmayı sizden öğrenecek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 I am kind. I am merciful. http://www.cinemablend.com/images/news/18823/_1275455993.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Ben şimdilik madalyalardan ayırdediyorum ama df de 10k'yı bulunca o da olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 5k yakında ama 10 k ya çok var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 quixef said: Abi performans zaten rezalet te Press L1 to Even the Odds ne lan, Press F to pay respects gibi sdfsdfa (Hoş Witcher da direk vardı pay respects sahnesi ama neyse ki prompt yoktu şuna bas diye sdff) Ben de çok uğraşsam yakalarım sizin açığınızı merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 sen bi konuşmasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Anhora said: quixef said: Abi performans zaten rezalet te Press L1 to Even the Odds ne lan, Press F to pay respects gibi sdfsdfa (Hoş Witcher da direk vardı pay respects sahnesi ama neyse ki prompt yoktu şuna bas diye sdff) Ben de çok uğraşsam yakalarım sizin açığınızı merak etmeyin. https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%9Cns%C3%BCz_sertle%C5%9Fmesi Foruma yazıyoruz ya hani, okuduğumuz gibi yazıyorum o yüzden. Ama takdiri taktir olarak okumadığım için çok benzeşmiyoruz ne yazık ki. Swing & miss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Yav he he ünsüz sertleşmesini ayrı yazıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Yok orada ayrı yazılan dahi anlamındaki de eki. 500 TL gönder Türkçe öğreteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Çevir kazı yanmasın qanqi "Sen ki ödevin olduğunu biliyorsun, nasıl olur da bunu yapmazsın?", "o da bu işleri iyi bilir, değil mi?" "ev ise yeşillikler içindeydi". Son örnektekine benzer cümlelerde ise bağlacı özneyle bitişik de yazılabilir ("ev ise" yerine "evse" ). de ve da bağlaçları her zaman ayrı yazılır ve te veya ta şeklinde yazılamazlar. https://tr.wikipedia.org/wiki/Ba%C4%9Fla%C3%A7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 ya o değil benim madalyam tek ya neden 5000 abi 2000 e de 2500 e de versek ya bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Hayatı olmayanlarla arada sıtada mesaj atanların bir farkı olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 said: If you see a PC port from WB... WARN A BROTHER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Sam said: barbara gordon ne zaman meksikalı oldu? akıl fikir diliyorum bu yazarlara, çizerlere. Sam. Sayfalardir derail ediyorlar!!! di dahil hepsinin mesajini siler misin lutfen? Tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar