Abi performans zaten rezalet te Press L1 to Even the Odds ne lan, Press F to pay respects gibi sdfsdfa (Hoş Witcher da direk vardı pay respects sahnesi ama neyse ki prompt yoktu şuna bas diye sdff)
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Batman Arkham Knight
videodaki yeri bende oynadim hic bunlar olmadi. dengesizlik diz boyu olmus. kimbilir bende ne dogru onda ne yanlis bende ne hatali cikacak onda ne duzgun..
edit : birde cozunurlugum 2560x1440 hersey full. ama oyundan cikinca memory hatasi aliyorum, sonrasinda ekranda acaip titresme falan :)
edit : birde cozunurlugum 2560x1440 hersey full. ama oyundan cikinca memory hatasi aliyorum, sonrasinda ekranda acaip titresme falan :)
sansli azinliktan biri olarak oyun cok iyi onu diyebilirim. patchlenince tadindan yenmeyecek fyi.
bu arada setting inide blur, distortion ve dof kapatinca direk fps im uctu. ama oyunun havasini olduruyor gibi.hadi blur-dof degilde distortion olayi cok degistiriyor.
bu arada setting inide blur, distortion ve dof kapatinca direk fps im uctu. ama oyunun havasini olduruyor gibi.hadi blur-dof degilde distortion olayi cok degistiriyor.
steamde refundladım oyunu. PS4'e alıp oynadım biraz. Daha başlarındayım ama beğendim ya bende.
Batmobil daha iyi olabilirmiş. o ilk riddler challenge çok kötüydü hatta.
Batmobil daha iyi olabilirmiş. o ilk riddler challenge çok kötüydü hatta.
oyunun başından spoiler
yeni batsuit'i giyim sahnesi de komik olmuş. Yan oda da 3 silahlı adma var bu yağmurun altında çatıda soyundu giyindi sora simulation girdi filan sdf
Arkham Knight'da Jason Todd gibi duruyor ama değildir heralde. Birde seslendiren de Tory Baker galiba yine. Onun sesine benziyor.
lol kevin conroy, troy baker da kimmiş.
Arkham Knight için dedim Batman için değil.
30fps stuckta kaldı bazı yerlerde
980falan var
gameplay storline hoşuma gitmedi
refound akar
980falan var
gameplay storline hoşuma gitmedi
refound akar
yalniz ben bir seyi anlamiyorum. madem multi platform oyun yapacaksin, once pc ye yapip sonra downgrade etmek daha kolay degil mi? niye hepsi tersini yapmaya calisiyor ki bunun?
konsol port daha kolay, çünkü sdk'ları daha stabil.
ayrıca işçiliği de bayağı kolay, düşük maliyetli vs. firma tembelliği
ayrıca işçiliği de bayağı kolay, düşük maliyetli vs. firma tembelliği
Ya bu nasıl saçmalık, test etmiyorlar mı farklı sistemlerde çıkış öncesi? Bu kadar performans sorunu kabul edilir şey değil. Oyunu güzel yapacağım diye kastığın onca emek sırf şu muhabbete bok yoluna gidiyor, benzer şey MKX'in de başıan geldi.
Steam'de Negative'e kadar düşmüş %29'la :D Zor toparlarsın sen şimdi o kötü imajı.
Steam'de Negative'e kadar düşmüş %29'la :D Zor toparlarsın sen şimdi o kötü imajı.
Ace Chemicals bitirmeyen bakmasın
Missed me?
ahaha beklemiyordum hiç tırstım bi anda çıkınca.
yalniz ben bir seyi anlamiyorum. madem multi platform oyun yapacaksin, once pc ye yapip sonra downgrade etmek daha kolay degil mi? niye hepsi tersini yapmaya calisiyor ki bunun?
ha bütün oyun firmaları, hepsi komple mal, bi sen düşündün :D
pc'ye yazıp, konsola portlamak 10 üzerinden 9 zorsa, konsola yazıp pc'ye portlamak 10 üzerinden 3 zor falan.
3.5 falan deseydinde salladigin anlasilmasaydi
ahhahahahahaha
asdfas
Geldim oyunu actim simdi direkt default ayarlarda. Goruntu guzel, zerre takilma yok. Baya ilginc.
refund rekoru kıracak bence oyun.
Öne çıkan mesajlar