Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 http://i7.minus.com/iwBU0arPwNMWj.png Dogrusunu soylemek gerekirse bu sezonun en buyuk dus kirikligi Yama no Susume oldu benim icin. Ilk sezonu 5'er dakikalik 12 bolumdu (burada), Bahar sezonuyla baslayarak iki sezon boyunca 15'er dakikalik bolumler gelecek dendi ama yeni yaz sezonuna erteledik dediler =( Onun disinda Fairy Tail devam ediyor. Izler miyim bilmiyorum ama, manga'nin iyi bolumlerini izliyordum genelde. Squire Enix ile Bones yeni bir Soul Eater animesi yapiyor, bu izlenecek tabii. Gokukoku no Brynhildr mangasina baslayip, epey begenip, animesinin geldigini duyunca okumayi biraktigim bir seri. Merakla bekleniyor. Shaft'in yeni seri Makaku City Aktors garip bir sekilde muzik klibi uyarlamasi. Nasilmis diye bakacagim ama muzikleri sevip sevmeme bagli izlemek. Bokura wa Minna Kawaisou karakterlerin ne kadar iyi olduguna bagli. Avengers animesi geliyor. Ama bati taklitindense tam shounen kafa bu sefer. Bakabilirim belki farkliligi cok rahatsiz etmezse. Black Bullet ilginc gibi. Soredemo Sekai wa Utsukushii Pierrot animesi. Korra ile iyi para kazandilar ama, ne yapacaklarini merak ettigimden bakacagim bir. Captain Earth Bones'in yeni orijinal mecha animesi. Bakmamak gunah. Isshukan Friends ilginc premise ile geliyor. Ryuugajou Nanana no Maizokin ilgin, romantik hayalet oykusu. Onlari seviyorum ama ecchi fazla kacmayinca. Toei'nin de orijinal mecha animesi var bu sezon, Maijin Bone. Inugami-san to Nekoyama-san yeni yuri serimiz. Sakura Trick kadar moe degil ama sanirim. Mahouka Koukou no Rettousei ilginc bir seri, manga uyarlamasina biraz bakmistim. Karakterler guzel ama cok sue'lasma potensileri var. Selector Infected J.C. Staff'in orijinal kart oyunu animesi. Bakarim ilk bolumlerine. Broken Blade ile I.G.'den Break Blade filmlerinin remasterlarini izleyecegiz yeni bolumlerle birlikte. Kesin izlenmeli bu da filmleri izlemesiyseniz. Hitsugi no Chaika ilginc gibi, karakter ve plot guzelse izlenir bence. Ilgimi cekenler bunlar pre-season incelemede. Sezon gecen sezonun iki kati buyuklukte bu arada, izlenecek cok sey var. Gerci Sonbahar sezonunun cogu iki sezonluktu, ondan biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 joooooooooooojooooooooooooo belki mangasının hatrına brunhild /a/ hypeına katılırsam mekaku lovelive s2 yorgan altından gizlice broken blade reboot değilmiş = meh mangaka-san to assistant-san KESİNLİKLE ve en önemlisi shitstormları için mahouka ama ne shitstorm dönücek belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 broken blade fuuun ishin dai shogun cerez oglu cerezlik de fairy tail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 jojo pek tabii, yare yare daze sidonia no kishi cgi ama belki denerim gerisiyle ilgilenmiyorum ama hype seviyelerine göre ilgilenebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Fairy Tail'a bayağı sevindim. Onun dışında beklediğim bir tek Love Live S2 vardı. Soul Eater ı görünce ona da sevindim ama açıklaması alakasız bir şey gibi gözüküyor. Olsun, yine de izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 JOOJOOOOEEEEEE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Gokukoku (tu) Black bullet (tu) Akuma no riddle (tu) Broken Blade; (tu) soredemo sekai wa utsukushii (tu) Sidonia no kishi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 soul eater not? tam anlamadım moe show mu olmuş nedir ama bakarım. blade and soul belki. fairy tail'e devam, iyi. black bullet belki denerim yine. broken blade dönüşü şahane oldu, süper. sidonia no kishi'yi deneyebilirim. 1-2 dvd bundle short var, başka da bişi yok görünürde. eh çok eyoo dedirten bir sezon gibi gözükmüyor, bekleyip görürüm artık öne çıkan birşey olursa yorumlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 soul eater orginali aslinda baya iyidi. soul eater not spin off mus bilemiyorum bakarim ama mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 jojo elbette, mor star platinum ftw mahouka'ya bakacağım bir de haikyuya göz atarım spor serisi girsin araya mushishi gelen tepkilere göre diğerlerinden de izlerim bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 broken blade'in devami gelse keske. neyse baska begendigim bisey yok bu sezonda. Bakalim baslasin konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 soul eater brotherhood falan gelsin. mangadan kopunca baya hayal kırılığı yarattı olayları bağlamaları, sonu da zaten leş gibiydi. soul eater not spin off'muş tam cute girls doing cute things'e benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Ohhh asker donusu yeni sezon guzel olacak:) kis sezonundanda bakarim mis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 oha sidonia no kishi. tsutomu nihei allah tier insan.hala blame! icin adam gibi birseyler cekilmemis olmasi buyuk hayal kirikligi ama nihei'nin hikayelerinden birini anime olarak izleyecek olmak herhalukarda iç kıpraştırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Abi görmemişim sabah uykusundan. Mangaka-san to assistant-san ağlatır tüm sezonu. Sapığı hatırladıkça gülüyorum hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 a baby steps oley. jooooooojo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Captain Earth Knights of Sidonia Break Blade Mahouka Koukou no Rettousei Selector Infected WIXOSS bunlar dışında jojo, mushishi, fairy tail. birde pek ilgimi çekmedi ama hype'tan merak doğdurduğu için mekaku'ya bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 kuroko,kill la kill ve magi bitti ya :( bi bunları izliyordum bide hunter x hunter 3 ü bitti hunter da çok tırt devam ediyor. bahar ayıda pek ilgimi çekmedim hype ı takip ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 kuroko ne zaman bitti, daha bugün izledim son bölümü, daha hikaye bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 hikaye bitmedi ama sezon bitti işte.aslında manga ya baktım sanki sonlarda gibi keşke devam etselermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 shaftinkine bakarim bide mangaka ya digerleri artik birileri tavsiye ettikce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 oha mushishi ile kindaichi gibi benim dışında kimsenin izlemeyecegi iki anime var sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 SenariouS said: shaftinkine bakarim bide mangaka ya digerleri artik birileri tavsiye ettikce kitaplarını veya mangasını okumadıysan mahouka izle direk shitstorm material Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 NANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!?!?!?!?! JOJOOOOOOOOOOOOO oley ya çok mutluyum hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Blade n soulfan servis erkek karakter yok gibi bişi. Zevk almıyorum bu kadar kadın ağırlıklı animelerden. Dengeli olmalı. Bokura wa Minna Kawaisou çok sadece başladı çok iyide olabilir çok çabuk batadabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar