Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 - Bahar

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
http://i7.minus.com/iwBU0arPwNMWj.png

Dogrusunu soylemek gerekirse bu sezonun en buyuk dus kirikligi Yama no Susume oldu benim icin. Ilk sezonu 5'er dakikalik 12 bolumdu (burada), Bahar sezonuyla baslayarak iki sezon boyunca 15'er dakikalik bolumler gelecek dendi ama yeni yaz sezonuna erteledik dediler =(

Onun disinda Fairy Tail devam ediyor. Izler miyim bilmiyorum ama, manga'nin iyi bolumlerini izliyordum genelde.

Squire Enix ile Bones yeni bir Soul Eater animesi yapiyor, bu izlenecek tabii.

Gokukoku no Brynhildr mangasina baslayip, epey begenip, animesinin geldigini duyunca okumayi biraktigim bir seri. Merakla bekleniyor.

Shaft'in yeni seri Makaku City Aktors garip bir sekilde muzik klibi uyarlamasi. Nasilmis diye bakacagim ama muzikleri sevip sevmeme bagli izlemek.

Bokura wa Minna Kawaisou karakterlerin ne kadar iyi olduguna bagli.

Avengers animesi geliyor. Ama bati taklitindense tam shounen kafa bu sefer. Bakabilirim belki farkliligi cok rahatsiz etmezse.

Black Bullet ilginc gibi.

Soredemo Sekai wa Utsukushii Pierrot animesi. Korra ile iyi para kazandilar ama, ne yapacaklarini merak ettigimden bakacagim bir.

Captain Earth Bones'in yeni orijinal mecha animesi. Bakmamak gunah.

Isshukan Friends ilginc premise ile geliyor.

Ryuugajou Nanana no Maizokin ilgin, romantik hayalet oykusu. Onlari seviyorum ama ecchi fazla kacmayinca.

Toei'nin de orijinal mecha animesi var bu sezon, Maijin Bone.

Inugami-san to Nekoyama-san yeni yuri serimiz. Sakura Trick kadar moe degil ama sanirim.

Mahouka Koukou no Rettousei ilginc bir seri, manga uyarlamasina biraz bakmistim. Karakterler guzel ama cok sue'lasma potensileri var.

Selector Infected J.C. Staff'in orijinal kart oyunu animesi. Bakarim ilk bolumlerine.

Broken Blade ile I.G.'den Break Blade filmlerinin remasterlarini izleyecegiz yeni bolumlerle birlikte. Kesin izlenmeli bu da filmleri izlemesiyseniz.

Hitsugi no Chaika ilginc gibi, karakter ve plot guzelse izlenir bence.

Ilgimi cekenler bunlar pre-season incelemede. Sezon gecen sezonun iki kati buyuklukte bu arada, izlenecek cok sey var. Gerci Sonbahar sezonunun cogu iki sezonluktu, ondan biraz da.
Sosyal ağlarda paylaş

joooooooooooojooooooooooooo

belki mangasının hatrına brunhild
/a/ hypeına katılırsam mekaku
lovelive s2 yorgan altından gizlice
broken blade reboot değilmiş = meh
mangaka-san to assistant-san KESİNLİKLE

ve en önemlisi shitstormları için mahouka
ama ne shitstorm dönücek belli değil
Sosyal ağlarda paylaş

soul eater not? tam anlamadım moe show mu olmuş nedir ama bakarım. blade and soul belki. fairy tail'e devam, iyi. black bullet belki denerim yine. broken blade dönüşü şahane oldu, süper. sidonia no kishi'yi deneyebilirim. 1-2 dvd bundle short var, başka da bişi yok görünürde.

eh çok eyoo dedirten bir sezon gibi gözükmüyor, bekleyip görürüm artık öne çıkan birşey olursa yorumlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...