Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internetten bir kıza vuruldum

legali

Öne çıkan mesajlar

internetten tanıştık, birkaç ay oldu. kız norveç te, benden 5 yaş küçük. hemen hergün konuşuyoruz, birkaç gün konuşmasam çöküyorum resmen. ne yapsam ne etsem bilmiyorum, içten içe bitiyorum.. okul var vs. var gidip görme imkanım yok gibi birşey. önümde 2 seçenek var, ya kız uğruna it gibi çalışıp para kazanıp ortamı ayarlıyıp onu görmeye gideceğim, ya da kızı kafadan silmeye çalışacağım. ama yok böyle birşey, görmesem etmesem de kafadan silmek imkansıza yakın. ne yapayım ne edeyim dostlar, evdeki dertlerle beraber ölüyorum diri diri..:(
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Hatirliyorum, bir yil olmadan bu uye sanirim bir ECON 102 sorusu mu ne sormustu. Bu durumda maksimum 21 yasinda diyorum ama 19-20 daha buyuk ihtimal. Kiz oyleyse 15-16 gibi. Eger bu kiz benim kiz kardesim olsaydi, ve yanina ucuncu dunya ulkesinden bir adam senin seviyorum diye gelseydi once bir guzel dover, sonra mahalleden arkadaslari cagirip tekrar dover, sonra da elciliginin coplugune atardim sabah bulsunlar diye.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Hatirliyorum, bir yil olmadan bu uye sanirim bir ECON 102 sorusu mu ne sormustu. Bu durumda maksimum 21 yasinda diyorum ama 19-20 daha buyuk ihtimal. Kiz oyleyse 15-16 gibi. Eger bu kiz benim kiz kardesim olsaydi, ve yanina ucuncu dunya ulkesinden bir adam senin seviyorum diye gelseydi once bir guzel dover, sonra mahalleden arkadaslari cagirip tekrar dover, sonra da elciliginin coplugune atardim sabah bulsunlar diye.

öyle deme yahu, 6 sene veremediğim 1. sınıf derslerim vardı benim.
Sosyal ağlarda paylaş

senin olayına benzer olay yakın arkadasımın başından gecti
kamerada komiklikler falan yapıyorlardı. kız geldi oglan gitti derken
erasmusla üstüne yüksek lisans falan yapıp bilkentten kalkıp kızın yanına gitmişti.
kız kanser falandı, avrupalı arabeskini tatmıştık o yıllar.

türk heryerde türk abi
sevdimi deli yürek izliosun
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Ahahahahahah, aynen katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

uluslararasi aşk ancak belli bir yaştan sonra olabilir. hatun 15-16 ise - ne kadar twisted olduğunu söylemiyorum, zaten herkes söylemiş - lise vs. ortamında birileriyle tanışır eder senin canını yakar bilmemkaç yüz kilometreden hiçbir şey yapamazsın iyicene canın sıkılır.

desen ki yaşım 35, hatun buldum 30'unda o zaman belki derdim, o da imkanın olsaydı. öyle genç çıtırlar yavaş yavaş açılır, açıldı mı kapılır. hormonlar kick in yaptı mı turkiyeymiş, sevgiliymiş umrunda olmaz, elinin altında ulaşabildiğine bakar. her türlü sen zararlı çıkarsın.

unutamıyorum diye bir şey yok, herkes unutuyor öyle yada böyle. imkanın yoksa imkanın dahilindekilere yaklaş. universite en güzel ortam, universitede tenine dokunamadığın fikirlerle kendini avutma. et ete dokunacak ilişkiler kur, eti ete deyir - sonra geri dönüp baktığında çok pişman olursun. üniversite ortamı bir daha gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...