legali Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 internetten tanıştık, birkaç ay oldu. kız norveç te, benden 5 yaş küçük. hemen hergün konuşuyoruz, birkaç gün konuşmasam çöküyorum resmen. ne yapsam ne etsem bilmiyorum, içten içe bitiyorum.. okul var vs. var gidip görme imkanım yok gibi birşey. önümde 2 seçenek var, ya kız uğruna it gibi çalışıp para kazanıp ortamı ayarlıyıp onu görmeye gideceğim, ya da kızı kafadan silmeye çalışacağım. ama yok böyle birşey, görmesem etmesem de kafadan silmek imkansıza yakın. ne yapayım ne edeyim dostlar, evdeki dertlerle beraber ölüyorum diri diri..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 o kadar etkiliyorsa eğer okulu önemsemeden gitmen gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 para dert kardeşim. öğrenciyim, çalışmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 e hem kafadan silemiyorsun, hem de yanına gidemiyorsun. tek ihtimal kalmış o da kızı senin yanına summonlamak. başka bi çözüm yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 tabi ki yanına gidicen lan bi de kızı kafalarsan ohş norveçe atarsın kapağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 hem zengindir o bakar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 kiz 14 yasinda mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Kuzey avrupali kiz ayarlamak kolay gozlemledigim kadariyla. Zor olan elde tutmak. Muhtemelen kiz uzun vadede sana yolu gosterir, gittiginle kalirsin. İnegolden falan bitsne bulup evlenmeye bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Norveç yasalarına göre 13 yaşında kızla birlikte olmak suç. aman dikkat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Hatirliyorum, bir yil olmadan bu uye sanirim bir ECON 102 sorusu mu ne sormustu. Bu durumda maksimum 21 yasinda diyorum ama 19-20 daha buyuk ihtimal. Kiz oyleyse 15-16 gibi. Eger bu kiz benim kiz kardesim olsaydi, ve yanina ucuncu dunya ulkesinden bir adam senin seviyorum diye gelseydi once bir guzel dover, sonra mahalleden arkadaslari cagirip tekrar dover, sonra da elciliginin coplugune atardim sabah bulsunlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 onu yanına getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 norveçe gidip bi hafta kız yanında kalıp dönmek kaç para ki lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 GERGE said: Hatirliyorum, bir yil olmadan bu uye sanirim bir ECON 102 sorusu mu ne sormustu. Bu durumda maksimum 21 yasinda diyorum ama 19-20 daha buyuk ihtimal. Kiz oyleyse 15-16 gibi. Eger bu kiz benim kiz kardesim olsaydi, ve yanina ucuncu dunya ulkesinden bir adam senin seviyorum diye gelseydi once bir guzel dover, sonra mahalleden arkadaslari cagirip tekrar dover, sonra da elciliginin coplugune atardim sabah bulsunlar diye. öyle deme yahu, 6 sene veremediğim 1. sınıf derslerim vardı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 legali said: evdeki dertlerle beraber evlerdeki dertlerden dolayı kız senin için bi kaçış yolu olmuş, önce o dertlerini çöz bi de 15-16 yaşındaki kıza vurulmak nedir ya hayret bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 senin olayına benzer olay yakın arkadasımın başından gecti kamerada komiklikler falan yapıyorlardı. kız geldi oglan gitti derken erasmusla üstüne yüksek lisans falan yapıp bilkentten kalkıp kızın yanına gitmişti. kız kanser falandı, avrupalı arabeskini tatmıştık o yıllar. türk heryerde türk abi sevdimi deli yürek izliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 "internetten tanıştık, birkaç ay oldu. kız norveç te, benden 5 yaş küçük. hemen hergün konuşuyoruz, birkaç gün konuşmasam çöküyorum resmen. ne yapsam ne etsem bilmiyorum, içten içe bitiyorum.." diyen adam 21 den buyuk olmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 legali said: para dert kardeşim. öğrenciyim, çalışmıyorum bu nasıl bir yalandır. lazım olunca eşşek gibi çalışırsın. işime gelmiyo desene. edit: pardon çalışamıyorum diye okumuşum, bir rage ile geldim. neyse heme çalışmaya başla o zaman, para biriktir. gezip görmüş olursun hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ha bu arada ciddi cevap da vereyim. it gibi calis para kazan. kizi gormeye gitsen de gitmesen de cebinde paran olur. bu olay da sana bi sekilde xp olur. sen her sekilde karli cikarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 18'den ufak ise gitsen de hayal kırıklığına uğrayıp, dayak yiyip gelebilirsin sdfs. abiden değilse de baba dalabilir. ama bi viking dayağı yemiş olursun. XP. fight ı tanımadan gelişemezsin sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Marty said: bu olay da sana bi sekilde xp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 türk erkeği... zayıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 GERGE said: Hatirliyorum, bir yil olmadan bu uye sanirim bir ECON 102 sorusu mu ne sormustu. Bu durumda maksimum 21 yasinda diyorum ama 19-20 daha buyuk ihtimal. Kiz oyleyse 15-16 gibi. Eger bu kiz benim kiz kardesim olsaydi, ve yanina ucuncu dunya ulkesinden bir adam senin seviyorum diye gelseydi once bir guzel dover, sonra mahalleden arkadaslari cagirip tekrar dover, sonra da elciliginin coplugune atardim sabah bulsunlar diye. Ahahahahahah, aynen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 uluslararasi aşk ancak belli bir yaştan sonra olabilir. hatun 15-16 ise - ne kadar twisted olduğunu söylemiyorum, zaten herkes söylemiş - lise vs. ortamında birileriyle tanışır eder senin canını yakar bilmemkaç yüz kilometreden hiçbir şey yapamazsın iyicene canın sıkılır. desen ki yaşım 35, hatun buldum 30'unda o zaman belki derdim, o da imkanın olsaydı. öyle genç çıtırlar yavaş yavaş açılır, açıldı mı kapılır. hormonlar kick in yaptı mı turkiyeymiş, sevgiliymiş umrunda olmaz, elinin altında ulaşabildiğine bakar. her türlü sen zararlı çıkarsın. unutamıyorum diye bir şey yok, herkes unutuyor öyle yada böyle. imkanın yoksa imkanın dahilindekilere yaklaş. universite en güzel ortam, universitede tenine dokunamadığın fikirlerle kendini avutma. et ete dokunacak ilişkiler kur, eti ete deyir - sonra geri dönüp baktığında çok pişman olursun. üniversite ortamı bir daha gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Parasını sen ayarla o gelsin. Bir arkadaşım var, rus bir sevgilisi var. Adı Natalia. Rusyada tanışmışlar. 25 yaşında ikisi de. Seviyorlar birbirlerini. Kız onun için istanbula gelir. Çocuk havalimanından alır. Birkaç gün beraber yaşarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 kız gelemez, para olsa ben giderim yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar