Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canım kızımı kaybettik

Araz

Öne çıkan mesajlar

Sürekli kızım diye çağırırdım evde ondan böyle başlık açtım. Patipet bölümüne konu açtığım için ne demek istediğim anlaşılır diye düşünmüştüm.

10-15 sene beraber zaman geçiririz diye umarken böyle bir olay le karşılaşmak çok üzücü. Uzun zaman belki de hiçbir zaman evcil bir dost sahiplenemem artık diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi başın sağolsun kızım demende sorun yok tabi de, paticikte evlenen çoluk çocuğa karışan insan çoğaldığı için ben burdan kimseyi tanımama rağmen yüreğime indi. o acı baya başka birşey. senden var olan bir canlıyı kaybediyorsun yani.

benim de evcil hayvan edinemememdeki en büyük sorun kaybetme korkusu. yazmışımdır buraya çocukken bahçede baktığımız tavşanımız ölmüştü. yaş da küçük olduğundan baya üzülmüştüm. aşmak gerek tabi. life goes on. :(
Sosyal ağlarda paylaş

başın sağolsun bazen insanın elinden hiç bir şey gelmiyor:S

başlığı değiştir ne bu arada arkadaşlar? siz onları evlat olarak görmüyor olabilirsiniz ama herkes sizin gibi hissetmek zorunda mı? arkadaşın zaten acısı büyük diye uzatmak istemiyorum lütfen biraz daha saygılı olalım.
Sosyal ağlarda paylaş

başlığı değiştirin diyenler gidip başka bir yerde konu açıp orada tartışabilir mi? madem ki hayatını paylaşan canlıya evladı yerine koyan kişiyi anlamıyorsunuz, ilgilenmeyiverin. ya da gölge etmeyin. yok insan zannetmişsiniz de hayvan çıkmışmış. özür kabahatten büyük zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hayvan sevgisi güzel şey, ama evlat başka bir şey.Başlığı değiştirin diye yüklenmeye gerek yokta kalkıpta onu öyle görüyormuş falan diye savunmakta size düşmedi.Kaldı ki adam açıklama yapmış ona da hiç gerek olmamalıydı zaten.Ne çok takıyorsunuz ya tartışmaya yer arıyorsunuz.

Abi tekrar başın sağolsun, gereksiz bir konuya çekildi başlık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...