Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Kalp dogustan sorunluysa olmus olabilur, yoksa kucukmus baya. Rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 ben gercekten kizi öldü sandim. baslik olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 başınız sağolsun.. başlığı değiştirin litfen 1.5 yaşındaya kadar okudum kalpten gidiyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Sürekli kızım diye çağırırdım evde ondan böyle başlık açtım. Patipet bölümüne konu açtığım için ne demek istediğim anlaşılır diye düşünmüştüm. 10-15 sene beraber zaman geçiririz diye umarken böyle bir olay le karşılaşmak çok üzücü. Uzun zaman belki de hiçbir zaman evcil bir dost sahiplenemem artık diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 çat diye gitmesi çok kötü bişey ya.allah sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 abi başın sağolsun kızım demende sorun yok tabi de, paticikte evlenen çoluk çocuğa karışan insan çoğaldığı için ben burdan kimseyi tanımama rağmen yüreğime indi. o acı baya başka birşey. senden var olan bir canlıyı kaybediyorsun yani. benim de evcil hayvan edinemememdeki en büyük sorun kaybetme korkusu. yazmışımdır buraya çocukken bahçede baktığımız tavşanımız ölmüştü. yaş da küçük olduğundan baya üzülmüştüm. aşmak gerek tabi. life goes on. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eycuf Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 başın sağolsun bazen insanın elinden hiç bir şey gelmiyor:S başlığı değiştir ne bu arada arkadaşlar? siz onları evlat olarak görmüyor olabilirsiniz ama herkes sizin gibi hissetmek zorunda mı? arkadaşın zaten acısı büyük diye uzatmak istemiyorum lütfen biraz daha saygılı olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Evlat =/= Pet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 adam patipete açmış abi ne taktınız başlığa. insanlar hayvanlarını kızım oğlum diye seviyor. enteresan bişi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 guncelde gorunce insan sandim bende uzuldum kediymis. basin sagolsun yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 kedi olduğunu anlayınca üzülmedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 MrLevie said: of ya en kötüsü de bu olsa gerek... başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 abi basligi degistirsene ya!!! off yemin ederim kalbim sikisti pc basinda benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 toggie said: Baslıgı degistirin pls. Lütfen.... 5 dakika bekledim tıklamadan. AYIP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 olm siz güncelde görüp farklı anladınız diye adam zaten patipet bölümüne açtığı başlığı niye değiştirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 başlığı görünce 5 saniye nefes almayı unuttum. patipette olması rahatlatsa da hala üzücü bir durum. başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 başlığı değiştirin diyenler gidip başka bir yerde konu açıp orada tartışabilir mi? madem ki hayatını paylaşan canlıya evladı yerine koyan kişiyi anlamıyorsunuz, ilgilenmeyiverin. ya da gölge etmeyin. yok insan zannetmişsiniz de hayvan çıkmışmış. özür kabahatten büyük zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 sufi +1453 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Abi hayvan sevgisi güzel şey, ama evlat başka bir şey.Başlığı değiştirin diye yüklenmeye gerek yokta kalkıpta onu öyle görüyormuş falan diye savunmakta size düşmedi.Kaldı ki adam açıklama yapmış ona da hiç gerek olmamalıydı zaten.Ne çok takıyorsunuz ya tartışmaya yer arıyorsunuz. Abi tekrar başın sağolsun, gereksiz bir konuya çekildi başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar