pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 DAYT. :D :D B)- pro babalardan tavsiyeler alınır.
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 TROLEYBİTLER SİZİ
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Hayırlı olsun. Allah bilale benzetmesin ne bahtını ne aklını... :)
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 geçmiş olsun :( şaka lan. kendi evladının olması harika bişi olsa gerek. başkasının bebeği olunca dayanamıyorum gürültüsüne bokuna falan ama kendi oğlum olsa (erkek istiyorum) bokunu bile yerim herhalde asdafds en güzel duayı ediyorum sana; Bilal gibi olmasın vatanına milletine hayırlı sağlıklı sıhhatli olsun inş. gg
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 hayırlı olsun! ^^ da noluyo la herkese. çoluk çocuk oldu her yer.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 gençlerin dikkatine, forumdan prezervatif tavsiyesi alacak haldeyseniz yakın tarihte baba olmanız kuvvetle muhtemel sdfsdfds.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 arcane said: gençlerin dikkatine, forumdan prezervatif tavsiyesi alacak haldeyseniz yakın tarihte baba olmanız kuvvetle muhtemel sdfsdfds. ahaha, adam araştırmacı gazeteci.
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 arcane said: gençlerin dikkatine, forumdan prezervatif tavsiyesi alacak haldeyseniz yakın tarihte baba olmanız kuvvetle muhtemel sdfsdfds. AHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
RRa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 hava atmayın belki benim de vardır sağda solda, söyleyip beni şoklamak istemiyorlardır tebrik ederim vatana millete hayırlı yetiştir
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 arcane said: gençlerin dikkatine, forumdan prezervatif tavsiyesi alacak haldeyseniz yakın tarihte baba olmanız kuvvetle muhtemel sdfsdfds. o post account troll attempt ile atıldı ya. foruma yansımadı, beni bağlamaz.
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 arcane said: gençlerin dikkatine, forumdan prezervatif tavsiyesi alacak haldeyseniz yakın tarihte baba olmanız kuvvetle muhtemel sdfsdfds. ahahah abi
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Deathblade said: arcane said: gençlerin dikkatine, forumdan prezervatif tavsiyesi alacak haldeyseniz yakın tarihte baba olmanız kuvvetle muhtemel sdfsdfds. AHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KAOHGKAOHAKHOAKHAOHKAO
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Nekro said: arcane said: gençlerin dikkatine, forumdan prezervatif tavsiyesi alacak haldeyseniz yakın tarihte baba olmanız kuvvetle muhtemel sdfsdfds. ahahah abi AHAHAHAHAHAHAHAH nasıl aradınız da buldunuz lan. millet dedektif olmuş.
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 http://www.diybeer.co.za/wp-content/uploads/2012/10/beer_toast.jpg gz panpa
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 dadhasagdsshdfsjf o yazın açtığı topic offff
Öne çıkan mesajlar