Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 abi bi kaç sayfa once regionla ilgili sıkıntı oldugunu soylemiştim vpnle yeni acc almak zorunda kaldığımı falan gerzeklik bu yaptıkları yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ya değiştirmeleri lazım gerçekten, bu kadar zor bir olay değil. olmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 madcow said: unable to connect diyor bende baska boyle bi sorunu olan var mı? Aynen şu anda bağlanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Region Lock var diyorsunuz yani? Bakın benim Greenmangaming account unda aynen şöyle gözüküyor oyun: WildStar (NA) 20/03/14 Completed Ama oyun kurulurken yukarıdaki "Gear" simgesinden Europe u seçtim ve oyun açıldığında Europe serverları geldi normal karşıma, ha buraya getirdiğim bilgisayar boktan olduğundan oyunu kaldırmadı ama sonuç değişmiyor. Orada NA yazan oyunla Europe serverlarına bağlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 knox said: Xaenin said: Niçün? bayik leveling, zor dungeonlar ve raid attunement. whitevale gibi mmo tarihinin en kotu zone'larindan birini yapmak vs vs daha da var. bir vet dungeon falan yapiyorsun 1-2 saat parmaklarindan kan geliyor cidden cok yorucu oyun. pek pvp yapmadim ama healerlarin gereginden fazla OP oldugu soyleniyor pvp kismida patates sanirim eh ne kaldi geriye? benim bir arkadaş sigara içerken heallayamıyor diye oyunu sevmedi. o kafa bu da. p.s: yanlışıkla ö.m attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 guest pass var mı agalar? lordum guest pass pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 banwaveden yirttik oh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Banwave mi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 yeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 knox said: Xaenin said: Niçün? bayik leveling, zor dungeonlar ve raid attunement. whitevale gibi mmo tarihinin en kotu zone'larindan birini yapmak vs vs daha da var. bir vet dungeon falan yapiyorsun 1-2 saat parmaklarindan kan geliyor cidden cok yorucu oyun. pek pvp yapmadim ama healerlarin gereginden fazla OP oldugu soyleniyor pvp kismida patates sanirim eh ne kaldi geriye? Abi Whitevale müzikleri ve zone story'siyle baya mutlu etti beni ya, niye öyle dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Üstüne bir de open world pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 whitevale şu ajanlı bölümlerdi değil mi exile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Evet karlı olan yer işte, uçakla sağa sola götürdükleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Disregard knox / kaede ya, o gün /v/ de ne deniyorsa ona 100% inanıp gelip buraya yazıyorlar işte, kendileri tam denemeden etmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 map arayüzünün mmo tarihinin en kötü arayüzü olması dışında white vale'de en ufak bir sıkıntı yaşamadım ya. questler gayet iyi biraz nagrand havası var, humanoid versiyonu asdsa. questlerin istedikleri kill sayıları baya yüksek fakat o bölgelerde sürekli pvp dönmesi baya smoothlaştırıyor questi yaptığın süreci. bi de white vale şu ana kadar gördüğüm en interaktif zone, müzikleri de şahane. şu mape addon fln çıkartsınlar ya, hexagon yapacaz diye götüm gibi olmuş hiçbir şey anlaşılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bingildak said: map arayüzünün mmo tarihinin en kötü arayüzü olması ... Buna katılıyorum. WoWdaki map sistemi çok güzeldi. Hexagonlar çok itici geliyor. Ama haritadaki çizimler oyunla çok uyumlu. Hexagonları sis gibi yaparlarsa daha estetik olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Xaenin said: Evet karlı olan yer işte, uçakla sağa sola götürdükleri. baya güzel orası ya. questler filan iyi baya. outdoor pvpsine birşey diyemeyeceğim. spellslingera daldım bir tane. onu öldürecekken kader olarak benim karakter öldü. :( %10-20 civarından fullendi direk. NERF QQ:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 piedpiper said: bingildak said: map arayüzünün mmo tarihinin en kötü arayüzü olması ... Buna katılıyorum. WoWdaki map sistemi çok güzeldi. Hexagonlar çok itici geliyor. Ama haritadaki çizimler oyunla çok uyumlu. Hexagonları sis gibi yaparlarsa daha estetik olabilir. ne sisi ya...elinizdeki teknolojik bir alet. daha haritalandırmamış o bölgeleri. siz dolaştıkça kayedediyor gibi düşünün. sis mi olurmuş uzay çağında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 whitevale'i sevmediyseniz level 35 olup wilderrun'a gidince kendinizi yerden yere vurursunuz emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Ravenous'da pati guild'i var mı ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ANNEN var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 agalar be, playerauctions dan wow hesabını sattım. para 1 hafta sonra yatacak. sırf wildstar almak için satmıştım onu da. neyse zamana kadar hakkaten beni meşgul edecek bişi yok. bi guest pass varsa, sevindirirsiniz. ben de ANNEN -guildin ismi di mi?- e gelirim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 annen bir ideoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ulan senelerece millete sacma sapan nick, guild ismi falan koymayin diyordunuz buldugunuz cok yaratici guild adina bak. Noldu bak simdi herkez Annene girmek istiyor /clap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Yıllardır da var annen guild ismi olarak :) Yeni bulunmuş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar