Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Region Lock var diyorsunuz yani?

Bakın benim Greenmangaming account unda aynen şöyle gözüküyor oyun:

WildStar (NA) 20/03/14 Completed

Ama oyun kurulurken yukarıdaki "Gear" simgesinden Europe u seçtim ve oyun açıldığında Europe serverları geldi normal karşıma, ha buraya getirdiğim bilgisayar boktan olduğundan oyunu kaldırmadı ama sonuç değişmiyor. Orada NA yazan oyunla Europe serverlarına bağlandım.
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

Xaenin said:

Niçün?

bayik leveling, zor dungeonlar ve raid attunement. whitevale gibi mmo tarihinin en kotu zone'larindan birini yapmak vs vs daha da var.

bir vet dungeon falan yapiyorsun 1-2 saat parmaklarindan kan geliyor cidden cok yorucu oyun.

pek pvp yapmadim ama healerlarin gereginden fazla OP oldugu soyleniyor pvp kismida patates sanirim eh ne kaldi geriye?

benim bir arkadaş sigara içerken heallayamıyor diye oyunu sevmedi. o kafa bu da.

p.s: yanlışıkla ö.m attım.
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

Xaenin said:

Niçün?

bayik leveling, zor dungeonlar ve raid attunement. whitevale gibi mmo tarihinin en kotu zone'larindan birini yapmak vs vs daha da var.

bir vet dungeon falan yapiyorsun 1-2 saat parmaklarindan kan geliyor cidden cok yorucu oyun.

pek pvp yapmadim ama healerlarin gereginden fazla OP oldugu soyleniyor pvp kismida patates sanirim eh ne kaldi geriye?

Abi Whitevale müzikleri ve zone story'siyle baya mutlu etti beni ya, niye öyle dedin
Sosyal ağlarda paylaş

map arayüzünün mmo tarihinin en kötü arayüzü olması dışında white vale'de en ufak bir sıkıntı yaşamadım ya. questler gayet iyi biraz nagrand havası var, humanoid versiyonu asdsa. questlerin istedikleri kill sayıları baya yüksek fakat o bölgelerde sürekli pvp dönmesi baya smoothlaştırıyor questi yaptığın süreci.

bi de white vale şu ana kadar gördüğüm en interaktif zone, müzikleri de şahane.

şu mape addon fln çıkartsınlar ya, hexagon yapacaz diye götüm gibi olmuş hiçbir şey anlaşılmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Evet karlı olan yer işte, uçakla sağa sola götürdükleri.

baya güzel orası ya. questler filan iyi baya. outdoor pvpsine birşey diyemeyeceğim. spellslingera daldım bir tane. onu öldürecekken kader olarak benim karakter öldü. :( %10-20 civarından fullendi direk. NERF QQ:(
Sosyal ağlarda paylaş

piedpiper said:

bingildak said:

map arayüzünün mmo tarihinin en kötü arayüzü olması ...

Buna katılıyorum. WoWdaki map sistemi çok güzeldi. Hexagonlar çok itici geliyor. Ama haritadaki çizimler oyunla çok uyumlu. Hexagonları sis gibi yaparlarsa daha estetik olabilir.

ne sisi ya...elinizdeki teknolojik bir alet. daha haritalandırmamış o bölgeleri. siz dolaştıkça kayedediyor gibi düşünün. sis mi olurmuş uzay çağında.
Sosyal ağlarda paylaş

agalar be, playerauctions dan wow hesabını sattım. para 1 hafta sonra yatacak. sırf wildstar almak için satmıştım onu da. neyse zamana kadar hakkaten beni meşgul edecek bişi yok.

bi guest pass varsa, sevindirirsiniz. ben de ANNEN
-guildin ismi di mi?- e gelirim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...