barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 dün gene hayvan gibi kasıcam diyip kasamadım. crafta sardım..ilk defa bir mmo da craft skillerim levelımın üstünde. genelde full level olup sonra power level ile kasardım hep. bildiğin zevkli ya craft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 hadi o zaman technologist kasın ravenous'da exile olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Ruins of Kel Voreth'in son bossunda çığlık attım resmen. Dans ettiriyor adam ateşten kaçırırken, inanılmaz zevkli. Boss ve mini bossların verdiği achievement hissi çok güzel oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 farklı serverlarda olanlar aynı instance a grup olarak girebiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 başka serverdakilerle partyie giremiyorsun galiba anca dungeon finderdan denk gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 yeni content geliyor. tower defanse fln zevkli olur. adamlar calisiyor oyun tutacak anlaşılan http://www.zam.com/story.html?story=34557 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 bu oyun biraz zor tutar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Niçün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mortis said: başka serverdakilerle partyie giremiyorsun galiba anca dungeon finderdan denk gelirse. bende dun ogrendim /invite nick@server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 dungeon yapmayan 80% kesim bence patlaması için yeterli olur ya ahdıasda wow bir nesli köreltti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 eu/us sectirme yok di mi hala oyuna girerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ooo süpermiş bugün 25 adventure yapacaz, realmler arası gelmek isteyen exile var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 aquila said: eu/us sectirme yok di mi hala oyuna girerken. launcher'dan region seçiyorsun, o gear iconuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 denesene bi us serverlarina girebiliyo musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 yok giremiyorum, hesaplar region tanımlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 #sene2014... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Eu hesap varsa girebilirsin. us keyle eu serverlarinda oynanmiyor. ilk basta us key almak hata, eu da oynamaksa amac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Xaenin said: Niçün? bayik leveling, zor dungeonlar ve raid attunement. whitevale gibi mmo tarihinin en kotu zone'larindan birini yapmak vs vs daha da var. bir vet dungeon falan yapiyorsun 1-2 saat parmaklarindan kan geliyor cidden cok yorucu oyun. pek pvp yapmadim ama healerlarin gereginden fazla OP oldugu soyleniyor pvp kismida patates sanirim eh ne kaldi geriye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 TS bilgilerini kaybettim ya, bir babayiğit pm atabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 bir babayigitte bana guest pass atabilir mi ? eve gidince akşam oynayayım şu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 bingildak said: ooo süpermiş bugün 25 adventure yapacaz, realmler arası gelmek isteyen exile var mı? ben gelirim server archon nick dragos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Guest pass alabilirmiyim, archage i yeni aldım. Bunu ilk önce bi denemek istiyorum. Karar vermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 B042NU5MV7XY76XU9BEC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 unable to connect diyor bende baska boyle bi sorunu olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ABD server'larında oyuna başlamak isteyen varsa benimle iletişime geçebilir elimde hesap mevcut. Region lock olduğundan patladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar