serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 O zaman buraya yazayım. 0NQPRC602E0WJ6156EV1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ilk raid bossu kesilmiş. sanırım 3-4 saat kadar önce. 20men tabiki daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 barbu said: ilk raid bossu kesilmiş. sanırım 3-4 saat kadar önce. 20men tabiki daha. http://www.wildstar-progress.com/news/ evet kesilmiş.. eu hazak 'da Eugenic diye domi guild kesmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Normal dungeon bile baya zor bakalım raid'leri nasıl yapıcaz :) Bu arada housing ile uraşnanız oldu mu ? Var mı şöyle güzel ss'ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 SS'in silahlari neden o kadar ufak yapmislar, su tabancasi sanki. birde mailler icin neden report spam secenegi yok, gold seller maili doldu kutum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Lvl 30 evi anca bu kadar olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 fakirhanem.. anca düşen bir kaç parça eşya ile sadece yatıp kalkıoz... kısmetse ilerde büyüteceğim.. 44 olmak üzereyim bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 o eve kız atsan atılmaz ya. çok kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Ravenious serverında Exiledayım. IGN : Shopar. Ekleyin görüşelim, yardımlaşalım beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 barbu said: o eve kız atsan atılmaz ya. çok kötüymüş. şimdi sadece savaşa verdim kendimi 50 den sonra toparlarım evi.. oyunda mobilyacı tanıdıklarım var 9 taksit filan alıcam artık bi yemek odası yatak odası filan ... önce bi evi değiştireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 geçen epic bi bookcase düştü bana. mor..ama daha evi kurmadım gidip. göçebe yaşıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=0cw6mGgYmkk&feature=youtu.be 16 kişi kesmişler. hani çok zor olacaktı boss fightlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Boss lar kişi sayısına ve class dengesine göre scale oluyor diye biliyorum ben raidlerde. Ayrıca ulan zor olmak la ölmemesi aynı şey mi ? Sen bir dene o adamlar keser tabi herifler beta lardan beri kasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 şu boss 5 aydır falan var, ölmesin mi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Sunwalker said: Ravenious serverında Exiledayım. IGN : Shopar. Ekleyin görüşelim, yardımlaşalım beyler. bende oradayım da dominyon oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 biz de gang le rav da exile a geçtik, pvp deki dayanılmaz üstünlüklerine kanıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 exile yakıştı mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 biz böyle insanlar mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 daşlar iyi ya, mordesh de fan değil, bir chua değil tabii ki hiçbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 patch mi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ya Hazzak'ta human açtım.. yemin ederim gözüm gönlüm açıldı. Yürüyüşü modellemesi falan gayet güzel olmuş human'nın.. Öbür ilk oynadıgım eleman tam denyoydu yani modellemesi sinir etti. Mordesh olan. Medic'te sevdim stalker'a oranla daha keyifli gibi Bide human'nın başladıgı ve ilerledigi ortam mordesh'e göre çok daha iyi atmosfer olarak bence..Mordesh tam kidgame bi ortamda başlıyo ilerliyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 hazak da bg de ben daha exile in kazandığını görmedim.. bu domiler sırf pvp ile 50 oluyordur... iş yerinde paso bg yapıyorum 30 kere oynadıysam ya 3- ya 4 defa kazanmısızdır... aynı ally horde olayına dondu bu exıle domi olayı.. yine cicili bicili diye exile açmış herkes .... iyi oyuncular domi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Ben de Ravenous'ta Domi'nin kazandığını görmedim. 10 maç falan yaptım temple'da, 0 galibiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 siz exile değil misiniz zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 mordesh yiğidin harman olduğu ırktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar