cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Stalker pvp battle groundlarda arada kaynıyor. İyi bir armor olmadığı ve combatın içinde bulunman gerektiği için ne var ne yoksa yiyorsun :) Herkes bir ability kullanıyor kalabalık fightlarda, genelde abilityler aoe olduğu için kesin birini yeme sen diğerini yiyorsun. Pvp ağırlıklı oynayacak arkadaşlara tavsiyem stalkerdan uzak durmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Boneslark said: SZCD3ZIHLWY2C03DIF1M Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 tinu said: sinera said: Valla tadindan yenmez. Kafama birşey takılıyor paso gidip tinunun kafayı şişiriyorum. Oda yakalayabilirsem >:D< ts ye gelion mu sen .. bu arada 30 dan sonra 3 kişilik gruplarla quest yapıcaz tek basına cok kasıyor.. 3 kişi cok hızlı lvl alınıyor.. Gelmem mi gelirim de size nasıl yetişecem bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Siz nerde oynuyosunuz guild muild var mı ? girince oyuna katılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 lan şakamı bu server'a 1 saat 38 dk dediya hazzak mıdır nedir hahaha allah cezanızı versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 BV36G0KNYM17J5G0MM0Z BV3ADLP9QDL947STJH4E BV3BE0XTD2FAUTK934P6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 asil saka olan hazzakta oynamaya kasmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Ya beyler amp olayı tam kafama yatmadı benim, şimdi assault'ın tüm tier 1'lerine verdim toplamda 9 amp ediyor ama assault tier 2 olmak için 11 amp istiyor(assault tab'inda başka skill kalmadı). Bu hybrid'lere verince olur belki dedim ama yinede olmadı. Anlatabilicek olan var mı ? Bu arada Housing muhteşem olmuş, çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 hangi sinifi oynuyorsan surdan bak tier 2-3 amp unlocklar nasil aliniyormus/dusuyormus diye. http://wildstar.mmorpg-life.com/guides/wildstar-amps-guide-vendor-locations/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Tamamdır anladım saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Suan oyunda olan var mı? server yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Alfheim said: BV36G0KNYM17J5G0MM0Z BV3ADLP9QDL947STJH4E BV3BE0XTD2FAUTK934P6 Ortadakini kullandım teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Argoel said: Stalker pvp battle groundlarda arada kaynıyor. İyi bir armor olmadığı ve combatın içinde bulunman gerektiği için ne var ne yoksa yiyorsun :) Herkes bir ability kullanıyor kalabalık fightlarda, genelde abilityler aoe olduğu için kesin birini yeme sen diğerini yiyorsun. Pvp ağırlıklı oynayacak arkadaşlara tavsiyem stalkerdan uzak durmaları. aşırı vurkaç oynamak gerekiyor. canı az olanı oldurup geri kacıyorsun. o kadar. ya da hafif tank kasıp healer ile girecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Guest pass key isteyen ömlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Beğendiniz mi bare :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 oyun gazina pc bile toplatiyorum. su an cok yavas calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 patiden 50 olan yok mu daha.. 50 den sonrası merak ediyorum.. ben 32 oldum bakalım bir haftada 50 olurum heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Miraulu 50 gördüm ben. Hafta sonu bir inanç 30 olurum umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Miraul var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Ben hala 12 im. Üstem oynayamiyorum :( eski hardcore zamanlarımı ozluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ben sanırım 6 im asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 adamlar bir download manager yapmış yarım saatten fazla hata vermeden yüklemeye devam ettiğini görmedim... Akşam pcyi açık bırakıyorum açıyorum download manageri, sabah bakıyorum %1 ilerleyemeden hata vermiş. 2 günde %11 indirebildim deneme sürümü bitmeden yükleyebilirsem oyunu ne güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 dns değiştir. benim öyle çözülmüştü. indirince normal dns e alırsın gene. hata vermiyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar