barbu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Haftasonu yazacak kız yok. Sap sap dışarı çıkacağıma wildstar abanın 10-15 level alma planım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Guest pass isteyen PM atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Vidar said: guest passlerin hepsi kullanilmis :( guest pass plx. neyse bekleyemedim aldim oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 cooking ne değişik yaa güzel olmuş crafting de enteresan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Craftingi ben de cok sevdim valla. Cooking mükemmel zaten. Etten yogurtlu kebap yapayım dedim. Yoğurt iyi gitmedi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 paradoksalkedi said: bemre said: Birkaç fotoğraf paylaşayım, oyun hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler grafiğin güzelliğini de görmüş olsun. Üstüne basınca fotoğraflar büyür senin grafikler ultra leşde herhalde yada biri gelip tüm o çimleri ezmiş. Uçan kaykaydayım o yüzden çimlerin içinde değilim =) ayrıca çim density kıstım gereksiz fps kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Hergün bakım yapıyorlar galiba. Yine serverlar down oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 TLU2GA2A6UIVB3AR6V8M TLU2X9Y0NW4QK5NXH6CA bunlarda benim guest passler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Bu oyunu laptop üzerinden oynayıp iyi sonuç alabilen var mı? GT650M SLI kullanıyorum ama oyun çok sorunlu ya. Ultra Low'a alıp kassa sesimi çıkarmam o derece. Birkaç konu gördüm resmi forumda, mobile kartlarda sıkıntılı sanırım. Bi masaüstü toplayamadık ona yanıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 laptop dan oyun oynamaya çalışmak zaten en baştan hatan senin de farkettiğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Khiran said: Bu oyunu laptop üzerinden oynayıp iyi sonuç alabilen var mı? GT650M SLI kullanıyorum ama oyun çok sorunlu ya. Ultra Low'a alıp kassa sesimi çıkarmam o derece. Birkaç konu gördüm resmi forumda, mobile kartlarda sıkıntılı sanırım. Bi masaüstü toplayamadık ona yanıyorum şimdi ben de laptopta oynuyorum. gt550m var bende de. herşey lowda 20-25fps alıyorum. çok ısınıyor alet. uzun süre oynayamıyorum. sırf bu oyun için yeni bilgisayar toplayacağım. ama temmuzda anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 archeage tuttu bu oyun patladı galiba. heyecanlı mesajlar hiç yok buralarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 laptopta sorun baya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 gece iki saat pvp yaptim. healing cok zevkliydi pvp'de. iyi exp geliyor ve loot aliyorsunuz. iki bucuk level atladim. yalniz 3-4 dk dan fazla suren combatlarda ciddi focus sikintisi yasadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 AMP'yi betadaki gibi getirmişler yahu şaşırdım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 oyun beta gibi hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ya betanın son halinde baya iyiydi zaten de amp ben baya değişicek zannediyordum. customization derinleştiricekler diye düşünüyordum ama öyle bırakmışlar. çok basic seçimler yapıyorsun. doğrusu zaten skill seçimi ve gelişimiyle customize ettiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 kek said: archeage tuttu bu oyun patladı galiba. heyecanlı mesajlar hiç yok buralarda... Mesaj sayısı Wildstar'da daha fazla. Bu da demek ki ilgi daha fazla. Tarz meselesi biraz da. Archeage çok detaylı ve vakit harcanması gereken bir oyun. kiminin bu kadar vakti yok. Wildstar evreni komik ve eğlenceli. Archeage ise biraz daha gerçekçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ilgi daha fazla değil sadece 150$ verebilen zenginler çok az patide. asdf şaka bir yana vanilya wow tadında oyun oynamak isteyenler için en iyi alternatif wildstar su anda. ama benim gibi artık değişik birşey arayanlar için de AA iyi bir alternatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 AA release olana kadar, eğer olursa, WS ile devam bence. Ama benim gibi günde max 2 saat oyun oynayabilenler için AA biraz fazla geliyor. Ben WS ile devam edeceğim oyun hayatıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 off saçma sapan archeagele wildstar karşılaştırmayın lütfen iki ayrı alakasız oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 inb4 wildstar'da deny yok aa çocuk oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 bingildak said: off saçma sapan archeagele wildstar karşılaştırmayın lütfen iki ayrı alakasız oyun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Bu arada oyunun kutusu dün geldi elime de ayrıca bir serial girdim web sitesi üzerinden. Ancak headstart sonrası da oyunu oynayabildim sadece headstart keyi ile o da garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Abi şu questingde en sevdiğim olay bireysel olmaması.3 man quest oluyor adamlar kesmek üzere olsa bile 2 tane sık sende questi tamamlamış oluyorsun.Ne spawn süresi bekleme var, ne yarış içinde ilk damageyi vermek için koşuşturma var. Hatta belli questlerde tek tek NPC keserken biri gelip 3-5 NPC daha çekiyor beraber toplu kesiyorsunuz 5 dakikada yapılacak quest 1 dakikaya iniyor. Bu nedenle zaten 60 saat verilen leveling time hikaye gibi oldu 30-35 saatte bile rahat kasılabilir iyi bir grupla. Bu arada ilk dungeon deneyimini de dün atlattım. Dungeonlarda itemin etkisi %30 ise oyun kabiliyeti %70 etkilerde.Pasif durumda oynarsan ağır damageler yiyorsun ve bi anda takım wipe durumuna geçebiliyor ve bunu Mob larda bile yaşayabilirsin. Göz açıp kapayıncaya kadar healerimizi kaybettiğimiz çok an oldu :) ama aktif ve hareketli olursan yediğin damage baya düşük oluyor. Bide şu stun olayını holddan yerine tab şeklinde yapmanın bir yolu var mı? El alışkanlığı mıdır nedir bilmem ama stunlarda hold yerine kafam durmadan tuşu tablamaya gidiyor ve 1-1,5 saniye kayıp yaşayabiliyorum hatta duruma ayılmayıp healerimiza ter döktürdüğüm zamanlar bile oluyor (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar