Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Vardı kapattım, kimse yoktu 1 ay chatte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Ben vardım ya, 2 kişiydik =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 150 kişi miydi limit? ne kadar salak birşey. kaç kişi olmasını bekliyorlardı ki diablo clanlarının, 20?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 bence en mantıklısı pati community başka türlü olmaz o da chat bu da chat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Nub Gangren kapattı işte fıstık gibi vardı :) sonra search le arattım baktım hiç yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paticik diye kurdum ben, hijacked by @yyıldız te@m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 kılana yazamıyorum, this clan is unavailable at this time diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Vitaefinis#2760 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 buraya yazdıktan sonra klana da başvurursanız görür görmez alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 basvurdum pati diye aratinca ilk cikana, en son baktigimda kabul edilmemis gorunuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 demin baktığımda davet etmişti sufi seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 tamam tesekkur ettim o zaman, oyunda gorusmek uzere ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Zaelpharon#2627 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 beni kimse davet etmedi mesela Kharon#2805 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Bende başvurdum 2 gün önce hehe alın ulennn Cliver#2568 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 aktivite durumu rosterda gözükmediği için friend listimiğzde de olmayan kişileri tahminle clandan kickliyoruz mecburen. başka türlü yeni başvuruları almamız mümkün değil. tahmin işini de 70 karakteri olmama, ismi kimsenin hatırlayamaması falan gibi kriterlerle yapıyoruz. elde başka veri yok çünkü. lütfen kimse gücenmesin, eğer clandan çıkarılmışsanız aktif olmadığınız zannedilip çıkarılmışsınızdır. nazikçe haber ederseniz başkasını atar sizi alırız. o başkası da gücenmesin pliz onu da geri alıp başkasını atarız. 3. atılan kişi de bokunu çıkarmasın artık biz de insanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 zaten bu başlıktan başvurusunu bildirmeyenleri veya refle gelmeyenleri invite etmiyoruz. yoksa yabancılar mabancılar sürekli request gönderiyor kalabalık clan diye. mutlaka buradan haber verin yani eğer başvurmuşsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Levent seni yine attık gültten panpa. Bu defa benim yüzümden oldu kusura bakma =))) Oyuna geri dönersen ve gültte spot yoksa artık atminbeyler beni kiklesin, yerime sen girersin kılana =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Acımadan şutladı valla ben şahidim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 clansman#2430 yer varmı agalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slaither Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 selam arkadaşlar, slaither#2325 , ekleyebilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Community yok mu patinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 yok. açtık geri kapattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Silenka#2706 hep tek tabanca oynadım multiye yabancıyım yardımcı olursunuz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 axedice said: Levent seni yine attık gültten panpa. Bu defa benim yüzümden oldu kusura bakma =))) Oyuna geri dönersen ve gültte spot yoksa artık atminbeyler beni kiklesin, yerime sen girersin kılana =((( oynamıyordum 1 aydır falan, yeni döndüm geri. alabilirsiniz geri ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar