Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Tişikkirlir Xaenin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 olm kız hocaya kumpas kurmuş çektirmiş sonra hoca yokken instagram hesabına girip paylaşmış. intikam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ben şeyi pek anlamıyorum, böyle düzenli sekiz yaptığım bir insanın çıplak fotosuna niye bakma ihtiyacı duyayım lan. hele kendimi hiç düşünmek bile istemiyorum göbekli möbekli pff iğrenç. açarım netten başka kızların fotosuna bakarım suicide girls falan ne bileyim. ulan bi de risk işte eskaza kayınçoya penis fotoğrafını göndermek gibi bi kazayla her an karşılaşabilirsin sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 beyler lütfen tartışmayı kesip öm atar mısınız teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 keşke öyle olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Biz fotoğraflarda sanat emareleri gördüğümüz için istedik, yoksa çıplak kadın bedenine ulaşmamız 10 saniyeyi bulmuyor. Kendi abazalığınızı bize yansıtmayın lütfen Psikolojide yansıtma, edebiyatta tecahül-i Ârif'tir yaptığınız. O yüzden geçersiz önermelerle 4 paragraf yazsanız dahi bir şeye benzemiyor. Bir X-Art değilsiniz. Yolla Panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 tiLi said: Exodous said: Şurada ÖM ile kadının çıplak fotoğraflarını isteyenlerin, bir kadına topluca tecavüz edenlerden hiç bir farkı yoktur. Ha Rihanna'nın, bilmem hangi ünlünün zaten medyada yer almış fotoğraflarını ÖM'den istemeniz bir yere kadar ama, bir kadının hiç yayınlanmaması gereken, onun asla yayınlanmasını istemediği, belki kendine özel olarak çektiği, çektirdiği fotoğraflar internette yayınlandı diye, illa ki görmek istemek bence tecavüz zihniyetidir. Çünkü, "Nasıl olsa birileri bu kadına tecavüz etmiş, ben de fazladan etsem ne olur" mantığıyla, "Nasıl olsa birileri görmüş, ben de fazladan görsem mantığı arasında zerre kadar fark yoktur" Bu empatiden yoksun insanların midemi bulandırdığını söylemeden geçemem. Gerçekten iğrençsiniz, kabasınız, ahlaksızsınız. O fotoğrafların birinin size ait olabileceği ve bunun hasbelkader internette yayınlanmış olabileceğini bile düşünemeyecek kadar sığ ve küçük beyinlisiniz. şu mesajın o kadar tahrik edici ki öm pls BENCE DE GERÇEKTEN İĞRENÇSİNİZ. öm plx. edit : olm ortada tecavüz yok. karşılıklı pompa var. la pompa el pompino. aşkım gel birazda igdaş borusunun üzerinde devam edelim. gel bebeğim su saatinin orda takılalım falan ortamı var. teco yok. no teco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 banada öm merak ettim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 beyler öm istiyoruz da , bu görüntülerin sansürsüzü var mı ki? yani daha önce bi öm paylaşımı oldu mu;? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 YA HADİ LÜTFEN GÖNDERİN ÖM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 LÜTFEN ÖM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 adam görevinden istifa etmiş öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 öm lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ALLAHINI SEVEN ÖM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 diaboliq said: beyler öm istiyoruz da , bu görüntülerin sansürsüzü var mı ki? yani daha önce bi öm paylaşımı oldu mu;? yok lan sansürlü paylaşmışlar zaten instagramda. asuehau kanka kalk bi kahve koy ayılamadın galiba sabah mahmurluğundan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 İyice abaza ortamına çevirdiniz forumu ya ne kalitesiz adamlarsınız bazılarınız, inanamıyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 mulgear6 said: beyler lütfen tartışmayı kesip öm atar mısınız teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 instagramda varmı abi oto yükleme diye bişey?illa ikisinden biri yüklemiş.bu yüzden pm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Liebe said: suicide girls danke schön bilmiyodum lan ben bunu dasdasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 xaenin hepimizin kıza tecavüz ettiğini mi düşünüomuş şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 exodousa hak vermek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 bana da biri öm atsın. otzbr cekecegimden degil, tamamen merak. gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 öm demiş miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 olm xaenin yazdıkça foto yu bulma isteğim artıyor lütfen dur yoksa eskişehire gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ARKADAŞLAR BÖYLE OLMAYACAK BEN MUHTARA GİDİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar