Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ben araştırıyom ama kızı hala bulamadım. lan parayla dedektiflik işlerine falanmı girsem kimlerin nelerini buldum ya. vay arkadaş. şükrü senin nelerin varmış öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Liebe said: benim anlamadığım hocayı niye böyle yarım mozaiklemişler, A.N.T. diye baş harfleri vermişsin saçını falan göstermişsin ulan adamı tanıyıp ya da eğitim kadrosuna bakıp da anlamayacak adam ya malın allahıdır ya da kör falandır asueha saçma sapan işler adam bizzat kendi twitterından yayınlamış, sen hala mozaik derdindesin, isim derdindesin kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 seramiksiz fotolardan öm plox.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Fransuxa said: valla adam entellektüel bi tip. kızlar falanda seviyo. ben bu ilk sapladığı hatun değildir. mızrak koleksiyonu vardır yani. şuna teabag buna bendover şuna doggy falan diye koleksiyonu vardır yani. tarihçi bide. gel tatlım kamasutra falan diye. severim böyle hocaları. bravo. YANLIZ Bİ SANİYE Bİ DAKKA Bİ DJZUHAUAHUAHUAUHAHUAHUHUA O ARKADAKİ MAVİ TİŞÖRTLÜYÜ NABICAZ BEN BİLMİYORUM AHAHAHHAA O NE LAN ÖYLE ZUHAUHAHUHUAHUAUAHUAHU ÖYLE ÖĞRENCİM OLSA KAMPÜSÜ BOMBALARIM LAN O NASI Bİ TİP AK AUZHUASDFUHZKJCH aptallaşmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 demiş yorum yapan birisi instagram kullanmadımda böyle bişi olduysa yazık olmuş cidden ahsgdasd said: instagramda bir ozellik var. Ayarlardan kontrol etmezseniz cekilen fotolar otomatik olarak paylasima gidiyor. Bir kere benim de basima geldi, otomatik paylasima atti. Bence acemilikten olmus ama kotu olmus. 364OylaCevap Yazpete41 - 1 saat önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Fransuxa said: ben araştırıyom ama kızı hala bulamadım. lan parayla dedektiflik işlerine falanmı girsem kimlerin nelerini buldum ya. vay arkadaş. şükrü senin nelerin varmış öyle neyim var lan, ciplak fotomu mu buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 moriarty said: http://annmaridal.files.wordpress.com/2012/02/125.jpg bu adam yüzünden 2. el farı kırık porş bulsam alıcam arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 @ahmedinecat ya kankam ilk defamı görüyosun hocasıyla sevişen öğrenci yada öğrencisiyle sevişen hoca? tamam instagramda twitterda paylaşılmış orasına linç kampanyası yapalım herifin testislerine misina bağlayalım falan bişeyler yapalım nickine de uygun senin hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 lan lisedeki hocalar 14-15 yaşında kızları evine atıyor. üniversiteli kız profesorle sevişmiş nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Her ünide vardır cok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 aquila said: Fransuxa said: ben araştırıyom ama kızı hala bulamadım. lan parayla dedektiflik işlerine falanmı girsem kimlerin nelerini buldum ya. vay arkadaş. şükrü senin nelerin varmış öyle neyim var lan, ciplak fotomu mu buldun? ŞARTLARIMI SUNUYORUM ŞÜKRÜ. MEMELERE ÖZGÜRLÜK. BAŞKA Bİ ŞARTIM YOK. 24 saatin var. eğlenceden istifa et. yoksa bulvar gastesine mail atıyorum. kermit said: demiş yorum yapan birisi instagram kullanmadımda böyle bişi olduysa yazık olmuş cidden ahsgdasd said: instagramda bir ozellik var. Ayarlardan kontrol etmezseniz cekilen fotolar otomatik olarak paylasima gidiyor. Bir kere benim de basima geldi, otomatik paylasima atti. Bence acemilikten olmus ama kotu olmus. 364OylaCevap Yazpete41 - 1 saat önce yok öyle bişi kanka. öyle bişi olsa benim telefonda kamyonla meme fotorafı var yani. bütün instagram sayfasının meme dolması lazımdı yalan o. meme derken dişiler tarafından gönderilen yani. engüzelmemeler.com sitesinden indirilen değil yani yanlış olmasın. snıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ahmedinejad said: Fransuxa said: valla adam entellektüel bi tip. kızlar falanda seviyo. ben bu ilk sapladığı hatun değildir. mızrak koleksiyonu vardır yani. şuna teabag buna bendover şuna doggy falan diye koleksiyonu vardır yani. tarihçi bide. gel tatlım kamasutra falan diye. severim böyle hocaları. bravo. YANLIZ Bİ SANİYE Bİ DAKKA Bİ DJZUHAUAHUAHUAUHAHUAHUHUA O ARKADAKİ MAVİ TİŞÖRTLÜYÜ NABICAZ BEN BİLMİYORUM AHAHAHHAA O NE LAN ÖYLE ZUHAUHAHUHUAHUAUAHUAHU ÖYLE ÖĞRENCİM OLSA KAMPÜSÜ BOMBALARIM LAN O NASI Bİ TİP AK AUZHUASDFUHZKJCH aptallaşmayın ya kızların da hepsi birbirinden kötü lan, hani tarihte edebiyatta hep güzel kızlar oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 üsttekini erkek sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 barbu said: Her ünide vardır cok net. her ünide olması bunu makul kılmıyor. ama kız 18+ istediğiylen sevişir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 anadolu tarihte okuyan bi kız tanıyordum sanki ya sorsam mı sansursuzleri var mı elinde diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 abi sansürsüzüne gerek yok biz kıza hot or not çekicez. biometrik fotorafta olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Fransuxa said: @ahmedinecat ya kankam ilk defamı görüyosun hocasıyla sevişen öğrenci yada öğrencisiyle sevişen hoca? tamam instagramda twitterda paylaşılmış orasına linç kampanyası yapalım herifin testislerine misina bağlayalım falan bişeyler yapalım nickine de uygun senin hem. konu o değil herifin fb profilinden alakasız fotoğraflar getirip "ueheuh tiplere bak" falan demek hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 getir konudaki kızın resmi verelim repini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 herifi trollüyoruz neyine kasıldın bu kadar? gündem değil ki burası garbıç? herifi esefle kınayacak adam yokki burda. avukatızbiz.com sitesi falanda değil burası. herif öğrencisine itelemiş bizde alkışlıyoruz. instagramda paylaşması yanlış. ha çerçeveletip evine assa benim için seems legit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 kızın adı Ebru B. son istihbarata göre. bulamadım geri kalanını. zaten facebookunu falan kapatmıştır. instagramdan falan bulabilirseniz bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 SİZİN BACINIZIN FOTOLARINI BÖYLE SİTELERE KOYSALAR HOŞUNUZA GİDER Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Adama helal olsun. Götür abicim. Kezban şimdi dava açar mikti beni diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 kızın sansürsüz fotolarını yarın masamda istiyorum gençler.. lan biz de hocayı kucagında kızı hoplatırken yakamıstık lan unide asdf salak kapıyı kilitlemeyi unutmus odasında.. assdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 yanlışlıkla paylaşmıştır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Arada kayırma olmadığı sürece hiyerarşiler arası her türlü erotik ilişki etik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar