downwhereiam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 İlber salak mıdır nedir diyip geçmiş bir müjdat seviyesizliği değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 olm bu adamlar etle tırnak gibi aynı mahallenin çocukları ondan böyle. çok fazla takılmayın yani. sizin de beraber büyüdüğünüz arkadaşınıza şişkonun birisi çıkıpta salakmıdır nedir falan dese itelersiniz lafı. e halk tv ninde verdiği sansürsüz konuşmanında bi gaz var. fazla kasmayın yani kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Koskoca adamların birbirlerine ettikleri laflara bak. Evlerinde arkadaşları ile konuşurken de değil direkt kamera karşısında bir de. Sonra gel ülke neden böyle bilmem ne de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 memleketin başbakanı kasımpaşa iti olunca böyle oluyo moruk yapıcak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 andropoz ilbır haksız ona laflar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ayıcı bayram haklı onu seviyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 İlber Ortaylı ile Uğur Dündar arasındaki meseleye müjdatın zıplaması pırayslıs. Biri de çıkıp "sen uğur dündarın avukatı mısın paşam?" dememiş herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 çocuk gibi kankisini korumuş lol laflar feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 müjdat gezen tam bir yetoymuş ya la. http://inciswf.com/ermanhoca.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 2si de mal ya. Müjdat kim veya ona ne olmuş ki. İlber de azıcık hype yapınca g*tü kalkmış. Bilkentten boğaziçiden random 3. sınıf öğrencisi getir ilberden daha düzgün ingilizce konuşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 şişko demiş ya sdlkfmklsemf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Jaegerjaquez said: topkapının müdürü babana salak demiş afdasdf müjdat gayet epik ilber ayıp etmiş dfgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 yalnız müjdatın misillemesi tamamen fizik üzerine kurulu (yaşlılık,şişmanlık..vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 dilber diyo bide pardon ilber dyio sonra sdfasadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Ben konuşmayayım, vikideki sayfalar konuşsun. http://tr.wikipedia.org/wiki/M%C3%BCjdat_Gezen http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0lber_Ortayl%C4%B1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 oha ilber daha gençmiş lan şaşırdım kaldım ben müjdat 50 ilber 70 falan diye düşünüyodum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Gerçi seçilebilen bişey değil ama yine de ezmiş ilber İlberin doğum yeri Bregenz, Avusturya Müjdat Fatih, İstanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 yanlız ilber ortaylı'nın salak aptal gerizekalı diye söyledikleri müjdat gezen'nin konuşmasından daha çok rahatsız etti beni. haddini bil işiman demiş adam sadece. doğru da demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 müjdat daha haklı göründü bana, hakaret ederek kaybetmiş ilber, piş şişko bunak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ilber ortaylı'yı seven daha çok adam varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 küçük çocukları olan adama aptal diyo ilber. ilber haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 capsleri olmasa paticiğin %90ı tanımayacaktı bu adamı. yalan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BhMIaJcIgAIPZZa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 çüş la o kadar da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ilberin hakkıyendi mi diyorsun şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar