Masakari Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Tamam la toplanin hepinizi rusa goturuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 imam'a oy verirseniz bir daha KO ekibiyle dalga geçemezseniz after all imam the efsunlu prens asdasd ona göre düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 yüzüğü imama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 imam daha bir samimi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 İMAM HERTÜRLÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Masakari said: Tamam la toplanin hepinizi rusa goturuyom Yemisim black-ice ı benim oyum Masakari ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 imam lan tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 beni seçerseniz her türlü cinsel arzu tetikleyecek görüntüyü forumdan kaldırırım akila'yı genel yönetici yaparım, "aslansın banla herkesi, mahvet" diye gazlarım foruma girişleri kısıtlar, parmak izi sistemini getiririm turuncu ve yeşil temaları kaldırır, siyah beyaz bi tema getiririm sitenin ismini mesajatmaplatformu.com yaparım yeni üyeleri teste tabi tutarım, testi geçemeyenler forumun veritabanına yem olur piramit yapanları o piramitin tepesine oturturum küfür ve küfür kısaltması kullanan her bireyi hunharca banlarım; ayrıca banlananları açılacak yeni bir konu başlığında ifşa ederim, beraber parmakla gösterip güleriz gülmeyi yasaklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 eğer aptallarıda banlarım dersen oyum sana şükrü gel orta açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 siyah - beyaz forum fikriyle beni benden aldın. oyun sana panpa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Frostbite said: Masakari said: Tamam la toplanin hepinizi rusa goturuyom Yemisim black-ice ı benim oyum Masakari ye ben de geliyorum lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 benim oyum belli oldu Masakari said: Tamam la toplanin hepinizi rusa goturuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 niye mesaj atamıyrouz hah atılıyomuş. oyum imama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 rus lobisi paticikteki seçime müdahale ediyor. yüksek seçim kurulunu göreve davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ruslari itibarsizlastirmayin. hayat kadinligi yapan her millette kadin var. rus kadinlari cok namuslu sadik ve durust kadinlardir. oyle rusa goturuyorum falan hos degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 rusa aşık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Saeros said: beni seçerseniz her türlü cinsel arzu tetikleyecek görüntüyü forumdan kaldırırım akila'yı genel yönetici yaparım, "aslansın banla herkesi, mahvet" diye gazlarım foruma girişleri kısıtlar, parmak izi sistemini getiririm turuncu ve yeşil temaları kaldırır, siyah beyaz bi tema getiririm sitenin ismini mesajatmaplatformu.com yaparım yeni üyeleri teste tabi tutarım, testi geçemeyenler forumun veritabanına yem olur piramit yapanları o piramitin tepesine oturturum küfür ve küfür kısaltması kullanan her bireyi hunharca banlarım; ayrıca banlananları açılacak yeni bir konu başlığında ifşa ederim, beraber parmakla gösterip güleriz gülmeyi yasaklarım hah her yıl 23 nisanda koltuğuma oturtacak çocuğu da buldum http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/09/10.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 gg kubat damage gelmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 rusa ne demek abi. rus bir irk tanimi. salt sizin muhattap oldugunuz kitleden de ibaret degiller siz de biliyorsunuz bunu. koca bir millete boyle muamele etmek hos degil. cok guzel bir kulture ve ahlaka sahipler esasen ruslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 olsun yine de oyumuz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 moonglow valisi kimse o olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 imamizer said: hah her yıl 23 nisanda koltuğuma oturtacak çocuğu da buldum http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/09/10.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 oyum imama... ohs memeli ozel mesajiniz var. bende bir hareketlenme olmadi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 chrome said: rusa ne demek abi. rus bir irk tanimi. salt sizin muhattap oldugunuz kitleden de ibaret degiller siz de biliyorsunuz bunu. koca bir millete boyle muamele etmek hos degil. cok guzel bir kulture ve ahlaka sahipler esasen ruslar. hani ırk diye bi şey yoktu şorme http://forum.paticik.com/read.php?62,7335576,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar