Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok kararsızım. Sıfır mı alayım ikinci el mi karar veremiyorum.

2016 model 0 CRF 250 L'yi 14000'e buldum.

sıfır mı almak mantıklı yoksa 2015 model 3000km'de bi tanesine 12 bin vermek mi?
Mesaj tarihi:
tenere kullanmış olan var mı?

artıları eskılerı nerlerdir, o çırkınlıgıne ragmen alsak mı amasak mı? fiyat performans canavarı mı nedir yani olayı?
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

bir akıl verin bana

14,500tl 33bin km 2004 model Bmw f 650gs Dakar mı?

yoksa

pulsar+15,000tl 11bin km 2013 model honda nc 700x mi?

Eğer bütçeni biraz daha artırabilirsen nc750x al derim. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Alım satım konusuda rahat. Çok çok az yakıyor. Çok yüksek süratlerde kullanmıyorsan bence gayet yeterli bir motor.
Mesaj tarihi:
yazın o eldiveni kullanıyosan motordan soğuman biraz çabuk olaiblir :p

Patlayan revit monster ımın yerine (o de çok iyi eldiven gerçi=) almak istediğm :

Avuç içi karbon slider, avuç içi deri, dışı tekstil, bol miktar hava deliği, parmak uçlarında telefon kullanabilme şeysi
Ve gayet uygun fiyat:

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Five-Gloves-Yazlik-Motosiklet-Eldiveni-Stunt-Evo-Airflow-Siyah_35355.html?search=Stunt%20Evo%20Airflow
Mesaj tarihi:
dün yolda cbf 1000 gördüm beyaz eski motorum sandım duygulandım. bugün 3 kişilik ekip gördüm iyice depreşti sevda.
evlencez diye sattık yedik bile parasını :(

yenisini almayacaksanız satmayın
Mesaj tarihi:
Aynısını yaşıyorum ya, ev için rüya motor 636'yı sattım şimdi almaya kalksam 50 bine geliyor. Parası peşinata gitti bitti.

Crf var günlük kullanıyorum, işe gidip gelmek için 63 km ama aynı tadı vermiyor :(.

600cc üzeri bir motoru kim bilir ne zaman alabilirim bir daha...
Mesaj tarihi:
2016 CRF aldım. Cuma günü teslim alacağım.

CRF kullananlara sorularım:

1- default lastikler çok mu patates? değiştirmeli miyim sizce?
2- Koruma demirini aldığım bayide taktıramıyorum. ellerinde yokmuş. İstanbulda nerede taktırılır? internetten alsam nasıl taktırırım?
Mesaj tarihi:
Kazasız belasız kullan.

Orjinal lastiği yüksek hızlarda biraz dengesiz hissettirebiliyor, yine dar dönüşlerde güven vermeyebilir. Bir de baya ses yapıyor. Ben yaklaşık 6 bin km'ye kadar kullandım. Fakat arka dişleri falan bitmişti artık, metzeler enduro 3 sahara'ya geçtim, 5-6 bin gibi geçebilirsin aynı şekilde.

Koruma demiri ben taktırmadım, çünkü motorun aralardan geçme kabiliyeti azalsın istemiyorum :D, bu haliyle çok çevik. Bir de düşmelerde manet, vites pedalı falan yamulsa da zaten çok ucuz parçalar. İnternetten alıp taktırmak istersen honda servisleri, esengül, anes, d&b falan takar, sorun etmezler.
Mesaj tarihi:

Regal Raptor 250'lik makina çıkarmış. Valla fenada değil ama marka yaramaz sanırım.

https://www.sahibinden.com/listing/vasita-motosiklet-regal-raptor-2016-yeni-model-cafe-racer-250-cift-sil.avcilar-motordan-288474769/detail

Mesaj tarihi:
Beyler, basit bir YBR 125 ile bu işi öğreneyim diyorum. 2016 modeli beklemeye gerek var mı sizce yoksa ucuz ucuz 2015 çak geç mi dersiniz? YBR ile ilgili bir sıkıntı var mı?

Çok teşekkürler şimdiden.
  • Yeni Oluştur...