zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 pcx güzel de vitessiz motor çok sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Bilemedim hiç yoktan çok daha iyidir orası kesin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 sym fiddle 2 başlangıç için nasıl bir motordur sizce? fakirim onun yerine şunu al bunu al demeyin. al ya da alma bi işe yaramaz diyebilirsiniz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Benim çok hoşuma gidiyor bunlar sym de güzel marka bence al gitsin ama çok dikkatli ol üstüne çıkarlar onla çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Motor değil scooter kendisi :p, honda eğitmenleri başlangıç için scooter önermiyor, ben de katılıyorum. Caster açısı daha dik, jantları ufak falan daha riskli aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 uzun süre vespa et4 kullanmışlığım var bu arada. tekerlek boyutu olarak bir fark yok sanırım ikisi arasında. boyut olarak da birbirlerinin aynısı gibiler. tecrübem var sayılabilir yani bu konuda. vespa et4'ten daha büyük bir tehlikesi yoksa sıkıntı yok diye düşünüyorum kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Benim motor da bir aksilik olmazsa bu hafta içi yeni sahibine kavuşacak :). Ben de 250 cc enduromu alayım artık böylece, crf250l muhtemelen ama fırsatlara açığım :). @mascio Başlangıç motoru yazınca öyle yorumladım. Öncesinde tecrübe varsa sorun yaratmaz. SYM iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 symler süper görünüo, iidir herhalde. İşte ucuz olunca ufak tefek şeyler çıkıo ama motor sağlam olsun yeeter zaten. vespa titremiyormuş falan diyolla, ki titremio, bide aşırı güçlü bi alet o ufak vespalar ya. Benim 200lükten daha seriydi yani. hafiflikten herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 beyler bi sorum var şimdi, bayramda malum İstanbul dışına gidiorm ve makinayı bırakıcam burda. Bizim otopark açık otopark, branda mranda, bayramda afırmasınlar. nereye bırakmak lazım? avm ler nasıl? yeddi emin otoparklar nasıl? yasal güvencesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Gece bırakılan araçları çektirmeyen ve biletsiz girilen herhangi bir AVM'ye yasla bence. Ben evdekilere söyleyene kadar bu taktiği uyguluyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 :D pladium nevada var yakınlarda acaba gece çekiolarmı? gidip konuşsam güvenlik müdürüyle falan? bide immobilzer varmış motor için, taktıran var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Bir akşam 21:30 gibi git motor park yerini kes, anlarsın zaten yoğunluktan. benim bıraktığım yerde en az 20 tane motor oluyor yani, AVM'deki kurye motorlarından tut da benim taktiği uygulayan Harley'lere kadar. Gidip sorarsan hayır diyebilirler, sormadan bırak çok normal bir şey gibi bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 1-2 gün tamamda, 10 gün bırakıcam nerdeyse, 3. gün sormaya başlamasınlar bu kimin çektirelim bunu diye :IO parasını vereyim karışmasınlar hiç ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Havaalanı otoparkı? Sabiha gökçen'e biletsiz girmekte bir sıkıntı yok. Her tarafta da kamera var. Bana güvenli gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 kamera olsa nolcak ki çalan adamlar motorla + kasklı 2 kişi gelip max 5 dk'da motor'u alıp gidiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 pof :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 havaalanı güvenli gibi gelmişti bana, zincirle bağlayıp günlerce bırakanlar oluyor bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Boş kamyonetle havaalanına girip dekopajla zincir kesecek halleri yok ya olm çuvalla polis var, duyan da som altından sanacak motoru :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ya yazıcam üstüne kocaman 7 bin hepi topu, 5 bin zaten vergisiz hali sen bunu parçalasan aldıgın riske degmez ulan dye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 yok mu hiç eşin dostun güvenlikli sitede filan oturan ? Rica et bayram sonrası alırsın. tek sorun kapalı değilde açık otoparka koyarsan üstünü açık bırakıp çoluk çocuk oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Bu action cam'lerin yapışkanlı aparatları motosikletin boyasına zarar verir mi çıkartmak istedğimizde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Zikko said: kamera olsa nolcak ki çalan adamlar motorla + kasklı 2 kişi gelip max 5 dk'da motor'u alıp gidiyor.. Perpanın kapalı otoparkından, kilitli motoru, çalıştırmadan güvenliğinden önünden geçirip çaldılar :). Yotubeda videosu var. Motorsiklet sürerken paranoyak olun, en ufak bir riske bile girmeden dikkatlice sürün deniyor ya. Motoruda bunu çalacakalr diye paranoyak bir şekilde muhafaza edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Aldım sonunda pulsarımı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Kazasiz belasiz kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 hop hayırlı olsun, nerelerdesin istanbulda mısın? beraber takılak=) bu arada ilk depo bitti, 9 litre benzin aldım tekrar dolarken,300km yaptım onunla deposu 12 deil bu arada 10lt (2lt reserve) rodajda die çok yakıo herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar