Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

uzun süre vespa et4 kullanmışlığım var bu arada. tekerlek boyutu olarak bir fark yok sanırım ikisi arasında.

boyut olarak da birbirlerinin aynısı gibiler. tecrübem var sayılabilir yani bu konuda. vespa et4'ten daha büyük bir tehlikesi yoksa sıkıntı yok diye düşünüyorum kısacası.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim motor da bir aksilik olmazsa bu hafta içi yeni sahibine kavuşacak :). Ben de 250 cc enduromu alayım artık böylece, crf250l muhtemelen ama fırsatlara açığım :).

@mascio
Başlangıç motoru yazınca öyle yorumladım. Öncesinde tecrübe varsa sorun yaratmaz. SYM iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

symler süper görünüo, iidir herhalde. İşte ucuz olunca ufak tefek şeyler çıkıo ama motor sağlam olsun yeeter zaten.

vespa titremiyormuş falan diyolla, ki titremio, bide aşırı güçlü bi alet o ufak vespalar ya. Benim 200lükten daha seriydi yani.

hafiflikten herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

Bir akşam 21:30 gibi git motor park yerini kes, anlarsın zaten yoğunluktan. benim bıraktığım yerde en az 20 tane motor oluyor yani, AVM'deki kurye motorlarından tut da benim taktiği uygulayan Harley'lere kadar.

Gidip sorarsan hayır diyebilirler, sormadan bırak çok normal bir şey gibi bence :p
Sosyal ağlarda paylaş

Zikko said:

kamera olsa nolcak ki çalan adamlar motorla + kasklı 2 kişi gelip max 5 dk'da motor'u alıp gidiyor..

Perpanın kapalı otoparkından, kilitli motoru, çalıştırmadan güvenliğinden önünden geçirip çaldılar :). Yotubeda videosu var.

Motorsiklet sürerken paranoyak olun, en ufak bir riske bile girmeden dikkatlice sürün deniyor ya. Motoruda bunu çalacakalr diye paranoyak bir şekilde muhafaza edin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...