Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

kalbim yerinden çıktı izlerken o ne abi

ayhancanın babası el freni sanırım, toprağın de egzosdan çıktığına dair duyumlar aldım dsf

edit: egzoz, egsoz, egsos, eksoz, ekzos, ekzoz, eksos

hangisi doğruysa onu yazdım kabul ediverin

Drall tarafından düzenlendi
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Tridentler iyi ya. Bana hitap etmiyo ama 2 tane kullanan tanıyorum. Gayet memnunlar. Ya da boşver trident'i. Janti adam motoru bak. Gel seni de modern retrocu yapalım. Bonneville / speed twin ya da temizinden bir Enfield Interceptor / Continental al. @bLackcha0s'u yapamadım seni yapayım.

(Şaka bi yana benim motoru satmayı düşünüyorum. Çok memnunum keratadan ama satıp Enfield Hunter alma ihtimalim var. Tamamen duygusal nedenlerden ötürü 😞 Aradaki farkla borcumun bi kısmını kaparım en azından.

Aceace tarafından düzenlendi
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Gizli, 22.08.2024 22:10 tarihinde dedi ki:

450nk'ya upgrade olucam galiba ben trident660 öncesi yav

Ben svartpilen 250’den tiger sport 660’a (trident ile aynı donanım) geçmiştim 1 sene oluyor neredeyse. bence 250 tecrübesi falan var ise direkt trident’e geçebilirsin rain/road mode’u var ve gaz kolu çok lineer dolayısıyla korkutmuyor kesinlikle

watergarden'a gittim güzel taksitli kampanyalar var tabii 2023'leri bitirmeye çalışıyorlar 

Royal Einfield himalayan 450 360 bin  taksit 0 vade

Triumph Scrambler 400x  350bin 175 peşin kalanı 9 taksit 

A ehliyeti var bende ama tecrübe 0 

@Aceacehangisi canım 😄 

bLackcha0s tarafından düzenlendi

Sorry çünkü geç gördüm.

Not sorry çünkü zamanında görsem de bişey değişmeyecekti. Almıcan nasılsa sdfsdfsdfsdfs

İkisinin arasında bir şey alacaksam Scrambler 400'ü seçerim. Himalayan kullanan tanıdığım yok. Verebileceğim bütün bilgi internette gördüklerim (ki bana hiç hitap etmeyen bir motor olduğundan için çok bilgi sahibi de değilim) Scrambler 400 ve speed 400 kullanan 2 kişi var. Memnunlar. Genel olarak da atanamamış speed twin diyorlar zaten..

Bu arada kız arkadaşıma Royal Enfield Hunter aldık. 230k 50k peşinat gerisi 12 taksit. Daha 50km'de. Ben de bi tur bindim:D Ağırlık merkezi alçak, şehir içinde kıvrak, şehirler arasında ise otoyolda mutsuz edebilir (top speed 105 gördüm). Benzin de yakmıyor gibi bişi (daha 2 litre yakmadı düşün dfssdf)

Hani olur da daha da ucuza daha da kolay ödenebilir bir seçenek arıyorsan ona da bakabilirsin.

Aceace tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Bu arada benim haaaaaala ehliyetim yok. Hayırlısıyla yarın önce 1. köprünün ayağındaki trafik şubeye gidip ehliyet iptal ettircem, sonra nüfusa gitçem vsvsvs..

Stajyer ehliyeti olanlara aman diyeyim. 2 yudum bile bira içip yola çıkmayın. Fitil fitil geliyor burnunuzdan.

• Yeni Oluştur...