Eternal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Şunu hangi knight online'dan gelme kro buldu bilemiyorum ama.. artık isyan ettirdi ; FAZ diye birşey yok. Ordaki PHASE : EVRE anlamında ki PHASE FAZ elektrik ile alakalı olan durum. ayı gibi FAZ demeyin.. bossların Phaseleri'ne ya FEYZ deyin ya da EVRE.. bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 feyz aldım bu paylaşımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 faz dicem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 tayyip hükümeti ingilizce türkçe sözlükleri yaktırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Yalnız tdk da elektrikte evre anlamına geldiğini; fransızca phase kelimesinden türediğini yazmış sdf. Çok da yanlış değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 elektrik teki FAZ la bir alakası yok abi.. Phase'in iki anlamı var ingilizcede.. 1. elektrikteki faz 2. Evre bunu bulan ayı elektrikteki faz'ı baz alarak FAZ FAZ FAZ yazıp çizmiş.. wowtr'de falan çok gördüm bunu bi zamanlar.. wow'da bossların geçirdigi durum EVRE .. FAZ degil.. bide ME LE demeyin mili dps'e bide İTEM demeyin aytıma. rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ruj demeyin bi de. assassyan. hantard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bilmiyorlar öyle öğrenmişler napsın adamlar türkçesi olsa onu oynarlar. Önemli olan karşı tarafı anlayabilmek abc yerine xyz demediği sürece sıkıntı oluşturacak bir durum olarak görmüyorum ben. ama item hala güldürür eski internet kafe muhabbetleri yüzünden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bana scroll of res yollayabilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 om at mailini aksama gonderirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 [email protected] özel msj atamıyorum, mail'im bu :) tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 faz isminde sıradışı bir durum yok, bence kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 feyz diyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 faz phase'in türkçesi? elektrikdeki faz da phase işte? aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 faz notr, al gotur. phase'in turkcesi faz ama, diger anlamindaki degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 tdk saçmalamış, faz = evre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 malis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Çok gereksiz bir atar olmuş bence. Maddenin 30yıldır fazları vardır. "Maddelerin üç temel fazı, katı, sıvı ve gaz (buhar) halidir." diye ilkokul kitaplarında bile yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 -1000 EP aldın raide katılmama saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bide rogue a rojj,rujj diye bastıra bastıra söyleyen tipler var abi.nolur defolun gidin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Eternal said: bide ME LE demeyin mili dps'e bide İTEM demeyin aytıma. rica ediyorum. mili değil, mele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 piirist , pırayst , hoca, takunyalı, rahip , disc. op. de demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 eternal'in yazdığı her şey yanlış başlıkta bjdskgşnsdh item dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 damage'ye damaj diyen 3 tane guild member yüzünden wow'u bıraktım çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Eternal sen elini ayağını çekmedin mi bu alemden 10 sene oldu wow a başlayalı bırak artık bu işleri evlenmedin mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar