GEd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ben begendim oyunu- Boyle devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 abi ahahah çok basarsan uzaya çıkıyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 son 2-3 patchle oyun mahvoldu tam casual oldu düşük seviyeli köylü konsolculara hitap eden bir hale geldi zıplıyosun adam uçuyor takılıyosun bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 input aldim verdim yaparken bir sorun var sanirim, uzaya cikiyor fazla basarsan ve invul olarak geziyor oyle sayfayi geriye al/getir yapinca resetleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 space bastım adam tavana sıkıstı poyun bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Space e fazla basmisim, demin turksattan aradılar 4a ile uzaya çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 karakter animasyonu çok iyi olmuş, elemanın pipisi var. bence devam et güzel bir şeyler yapabilirsin, ama önce pipi olayını hallet bu haliyle +18. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 düzeltmiş sanırım biraz zıplama olayını. bugün daha çok keyif aldım oyundan ama şu ard arda kutular gelince bi anda o zıplamayla kurtulamıyosun hiç bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 şuan şaka maka iyi lan oynanabilirlik güzel olmuş. oynatıo resmen geçmesi imkansız yerler var işte bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 çok hardcore bi oyun, biraz dumblaman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 çok hızlanmış. bi de inatla ses müzik eklenmemiş. artık takip etmiyorum bu başlığı. dev. çok tembel ve kullancııyı dinlemiyor qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Sürgün bölüğüne çıkar askerliğin umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Üstteki mesaja katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Evine ateşler salınsın. Flappy bird yetmedi mi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 araları okumadım da, 20'yi geçen var mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 http://i.imgur.com/N1j3fRL.png wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 abi yavaş yavaş işte herşey çünkü sorunları çözene kadar anam ağlıo baştan yazıyorum fonksyonu falan. 4 frame ekledim adama biraz daha koşar oldu işte jumpingi düzelttim şimdi sıra collision olayında. imamizer abi sorry daha müzik ekleyemedim ama arkadaşa güzel bişeyler yaptırıcam beklediğine değcek yani bırakma desteğini pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 abi adam neden yanıp sönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 nası yanıp sönüyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 sayfayı 2-3 kere yenileyince düzeldi.yandex ten herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 fizikte sıkıntı var gibi, çok hızlı düşüyor adam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 MOMENTUM O KEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 yer çekimi fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 selam, musade olursa ziplamanin egretiligini duzeltmene yardim edeyim (koduna bakmadim su an nasil hesaplaniyo oyun icinde bilmiyorum): - velocity ve acceleration kavramlari olsun. (hiz, ivme) - velocity ve acc. normalde 0 - bir de ters acc. var, gravity. - oyuncu zipladiginda acc = 5 gibi bisi set edilmeli. her update'de: - acceleration = accelaration - gravity olarak update edilmeli. - velocity = velocity + acc. olarak update edimeli. - positionY = positionY + velocity olarak update edilmeli. (+ ya da -, koordinat sisteminin nerden bacladigina bagli) bu sekilde yaparsan ziplama daha gercekci olur. tepeye cikarken smooth olarak yavaslar, dususe gecer, yere dusene kadar hizlanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bi de, onceki sayfalari simdi okudum, "dom candir, canvas'la ugrasilmaz" denmis, kesinlikle katilmiyorum, dom ile oyun olmaz, kisa vadeli dusunmuyosan elbet dom'dan baska biseyler kullanacaksin. canvas'i direkt kullanmak zorunda degilsin, canvas'i wrap eden pek cok library var. onlardan birisini kullanabilirsin. (canvas'in da kendi bambaska sorunlari var, ama onlara karsina cikinca deginirim daha sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar