Theridone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 300 ney lan o kadar para vereceğine haziran ayını bekle hakkaride koyun kırpma şenliklerine git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bahçıvan ücreti o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 gelin başı yaptırıyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 polat alemdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 30 ama arada saç bakımı adlı muhteşem olayı yaptırıyorum, o zaman 65. ama yılda 1 kere falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Cok uzun , işçilik gerektiren sacınız yoksa 30-40 dan fazlası soygun Oda sakal fln dahilse yani Memleketin en isimli berberleri bile fıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Cons said: gelin başı yaptırıyorum hep Ben direk kapatıyorum kafayı daha ucuza geliyor düğünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 20, senede 4-5 kere gidiyorum berbere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 10 gp o yan koltukta oturup çay içen dükkanın sahibi adam varya o biraz daha iyi kesiyo ama arkadaşı da fena değil.Değdirmiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 yildirimokur said: Cons said: gelin başı yaptırıyorum hep Ben direk kapatıyorum kafayı daha ucuza geliyor düğünler. Bu halde bile ne paradır o makyaj ıvır zıvır. Porselen makyaj da varsa ilave 200-400 tl diyebilirsin Foruma bakınca berber olasım geldi. Bi dükkan açacaksın gelsin 30-50-70 tl ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Sakal 10 Saç 15-20 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 saç-sakal-duj fln 30'a geliyor ama çokda iyi kestiği söylenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 15 veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 berberi tutturmak dunyanin en zor islerinden biri zaten o yuzden toni ve guy'u tercih ediyorum ben adamlar egitime fln goderiyor elemanlarini, belli bi disiplini bi stili edinmis oluyorlar zaten o yuzden istanbuldaki random toni deki berber ile izmirdeki arasinda ki fark, istanbuldaki random berber ile izmirdeki arasindakine kiyasla cok daha az oluyor parisli cemil misal oyle degil, istanbulda var mi bilmiyorum da bi yerdeki cok guzel keserken bi baskasi apachi saci yapip birakiyor, bi jileti eksik oluyor toni guy ve benzerlerini mcdonalds gibi dusunun, nereye giderseniz gidin en iyisi degil ama beklenen standarti sagliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 20 zam yaptı geçenlerde kendi kafasına göre hipne 25 yaptı.. aile dostumuz yalnız diğer müşterilerden daa fazla alıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 berber ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 eskiden sanane doneminde berber nickli bir arkadas vardi. Cok unique falan vermisti bana o aklima geldi. Hey gidi gunler hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 buca'da ki eski berberime berber diyince kiziyordu, kuaforum ben diyordu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ankara'da nereye gidiyorsunuz? toni&guy a baktım şimdi hiçkimse beğenmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Taksim Zelal Berber Saç:5 Yıkama:3 (2liraydı zam geldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Ankara da Ali Gür olması lazım. t&g kadar olmasa da gayet iyi bir kuaför Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 sadece saça 25 veriyorum. iyi berber buldun mu bırakmayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 abi siz neler yapıyormuşsunuz ya bizim evin önündeki berbere gidim dedim bir kere 20 lira istedi adamla iki saat kavga ettim 10 lirayı fırlattım önüne çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 sana da oyle mi yapiyolar kameraya bakip iki cumle kuruyosun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar