Cd- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 İki tane canavar gibi yavru kedimiz oldu pazar günü yaklaşık 1.5-2 aylıklar. Aldığımız yerde gazeteye alıştırmışlar o yüzden ilk günlerde kuma yapmadılar yere yaptılar tuvaletlerini daha sonra gazete ufaladık kumun üstüne birisi hemen çözdü hep tuvaletini oraya yapıyor. Diğeri de daha sonra kakasını oraya yapmaya başladı ama bi türlü çişini orya yapmıyor hep yakınına bi yere yere işiyor. tam işerken yakalayıp kuma da koyduk işediği yerleri komple pril sirke vs kokulu şeylerle de sildik koku kalmasın diye. En son çare olarak bi tane küçük kutuya ayrı kum koyduk onun için ama ona da yapmadı yakınına yere işedi yine. Nasıl bi çözüm yolu izlememiz lazım? Buyrun caps'imiz de burada: http://i18.photobucket.com/albums/b122/floatercrop/IMG_20140209_201828_zps34d0d737.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 sonsuz mıncık öneriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 çok çirkinlermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Düdüklü'de yahni öneriyorum. Abi şu tatlılığa bak. ooof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 onları tantuni yapalım yiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 biraz daha serpilsinler gondar az sabret akhsgdasdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Kesin şu pis pis bakan işiyordur sağa sola. Benim ki hidip kumun tadına bakmıştı ilk geldiğinde, sonra kumdan başka (yatağım hariç) başka hiç bir yere yapmadı çişini. Yatağa yaptığında da ensesinden tutup kumuna götürdüydüm. Bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 kuma götürüp bırak arasıra zamanla çözer. benimkinin de zaman almıştı biraz alışması. çok tatlı hayvanlarmış ya ısırmalık tam = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Valla sürekli bıraktık zaten ilk geldiğinde kuma da bakalım demin galiba kuma yaptı tam da anlamadım. Kakada sorun yok zaten onu yapıyo kuma ama kaka mı yaptı işedi mi anlamadım bok bulamadım gerçi kumda ya iyi gömdü ya da işedi sdf.. Bonus: http://www.youtube.com/watch?v=yq2CrV9BFmE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 anında takip. seri takip. takip edeni 9 hesabımla takip ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 beqen qec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 çok güzellermiş canlarım. başka bir alışkanlıkları varsa kuma alışmaları bazen zaman alıyor. ama eninde sonunda alışıyorlar. ısrarla kuma götürüp bırakmaya devam. çiş yaparken yakalarsan şırıldaya şırıldaya al yavruyu kumun üstüne bırak orada tamamlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Büyüdükçe alışırlar, çok çok tatlıymış salaklar :D Çok baskı kurma üzerinde, zamanla anlar oraya yapacağını, kardeşi de örnek olur ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 süpermiş kediler, analı babalı büyüsünler açık kum satanlardan farklı tiplerde kumlar alıp deneseydiniz, bi de kumun üstüne götürüp hafiften koklatıp patilerinin altını falan sürtün. kum seçerler mi bilmiyorum hiç ama kristal, iri taneli, ince taneli falan türlü türlü kum var. garipsemiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Biri hırçın olacak çok belli. Diğeri de ona özenmez umarım. Sakin olan çok tatlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 sürekli kedide yerel işletme diye okuyorum başlığı canıma tak etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ne zaman geliyoruz misafirlige ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 evime ilk defa aldığım bir sokak kedisi odama kakasını yapmıştı. aldım onu peçeteyle kum kabının içine bıraktım sonra kendiliğinden gidip kum kabına yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar