aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bu sene nasil 2. olarak gidebiliriz gerizekali, sampiyon olduk.
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 GS büyük ihtimal seribaşı olacak. Shakthar ve Basel şampiyon olursa kesin hatta.
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bjk şamp ligine katılıp napacakki? 5-0-3 tr lgine benzemez, ağır hezimetler alırsınız bu ortada. bence uefa fits you best.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 abi 5+0+3 bjk ye bu ligdede yetmez.şuan ki 11 de en az 4-5 oyuncu alması lazım bjk nin.türk oyuncularla doldurmaları çok zor ileri üçlü hatta orta sahayı da saharsak 4 lü çok yetersiz beşiktaş ın.onun dışında sağ kanada tarık ı alsalar bile defansta ersan çok yetersiz.yedeklerine baksan ismail,necip falan var gs den farkı yok yerli oyuncu kalitesinde.5+0+3 hiç bir şekilde beşiktaş a da yaramıyor.sadece seneye avrupaya gidemeyecek ve yerli kalitesi en iyi olan fenerbahçemissse yarıyor. plan yaptık diyorlar bir de.tribüne oyuncu oturtmak için nasıl plan yapılıyorsa artık.seneye en çok bjk ve gs çekicek bu yasaktan.sonra buraya gelip görmek lazım önder özen işini bilir diyenlerin göz yaşlarını
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 OmeN said: transfere gelirsekde 2. olunsaydı eğer 3 e 5 e bakmadan fikret orman diego-gomis ve nicelerini alırdı. 3.cülükte belki stad için 1 yıldız alınır biter.. Ben hiç bir fark olacağını düşünmüyorum açıkcası, başkan sırf şampiyonlar ligine direk kalıyoruz diye topçu almaz, ön elemede belki geçerim diye ise hiç mi hiç almaz. :)
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Milliyetde F.O , Sinan Enginle anlaştı efsane geri dönüyor diye bir haber var görünce bile midem bulandı.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Medel'in menejeriyle görüşmüşüz. Doğrudur zaten ÖÖ zamanında onu Fener'e istemişti, hatta listenin başındaydı ama yönetim gidip Josico'yu almıştı asdfasd Es kaza biz alırsak harika transfer olur. Zor ama, kexke medel almak bilxek
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 cardiff düşüyor zaten medel i neden alamasın ki bjk.ayriyetten melo nun bir üst versiyonu medel.mata,medel,jones üçlüsü her maç kan alır rakipten
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mata kim lan asdf Jones'ta gidici ya sanmıyorum tutacaklarını. Zaten sözleşmesi bitiyor sene sonu opsiyonda kullanılmaz. Gerçi iş yapar halen bana kalırsa da işte belki orta saha rotasyonu için tutulabilir. Maliyeti yok denecek kadar az çünkü o çaptaki bir tecrübe için Edit: He bir de Serdar Taşçı için de görüşmeye adam yollamışız diye haber çıkmıştı 1-2 gün önce, bugün bayağı konuşulmaya başlandı. Olursa o da harika olur.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Günde 20 tane transfer haberi çıkıyor nede olsa şampiyon belli oldu lig bitti malzeme lazım.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 said: ALİ ECE: "Menajeri banka teminatı istediği için Bafetimbi Gomis'in transferinden vazgeçildi." (TRT SPOR)
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 banka teminati yüzünden niye transferden vazgeçilir ki?
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Hayatimda bu kadar basarisiz scout görmedim abi ben. Ronaldinho'dan hic mi burnunuz yanmadi lan? Gidip efendi efendi adam getireceginize manyak islerin pesinden kosuyonuz. Besiktas 5/10 tipiyle 8/10 kizlarin pesinden kosan gencler gibi. Ne gerek var la.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Hacı yalnız Diego da halen iş var. Kulübün götüne girmeyecek şekilde finanse edilip, maaşı ona göre ayarlanırsa bu ligin tozunu attırır. Ha bana kalırsa ben Diego'yu almam orası ayrı konu, 2-3 tane Franco daha alırsın o parayla ve en azıdan heyecan yaratırsın ama işte yönetim büyük isim peşinde. Yapsın ya, yönetim tek transfer yapacak bu yaz. Sezer alacaklarına Diego alsınlar asdfasd
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 said: Beşiktaş Yönetim Kurulu toplandı ve yabancı sınırlaması konusunda Siyah-Beyazlı kulübün politikasını belirledi. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu toplantının ardından NTV Spor'a özel açıklamlarda bulundu. Çebi, "Aldığımız karar Yönetim Kurulu'nda 5+2+1 olarak bir karar aldık. 5+3 ile ilgili de 1 yıl sonra uygulanmak üzere bizim için uygun olacağına dair bir karar aldık. Bunu da Türkiye Futbol Federasyonu'na ve Kulüpler Birliği'ne bildireceğiz" dedi.noldu la buyuk plan takımı 5+0+3 ten asla vazgecmeyecegiz planlarımızı ona gore yaptık diyip diyip sonra neyse 5+1+2 de olur oturduk 5+2+1 olsun sonra 5+3 de olur falan diye devam ediyosunuz. madem bu kadar pıtır pıtır degisebiliyodu planlarınız 6+2 olsun alacagınız yabancılara bu kadar mı guvenmiyosunuz. fakirlik dert. iki yuzluluk daha buyuk dert.
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 resmen trollüyor bizimkiler tff'yi.. 5+2+1 ne olm? asdf
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 tek başına mücadele etmek zor, bu takım BJK olunca daha da zor. Topluluk ne isterse o oluyor işte, bizimkilerde az zararlı yolu bulmuş. Bu kararı da bir sonraki seneye geçerli olmak üzere istiyorlar bir de zaten ondan sonrakinde de 6+3 yapabilirsiniz diye görüş vermişler. Tahminen ama direkt 6+3 olur.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 5+0+3 diye bişey mi olur zaten dünyanın en saçma şeyi. klubede oturtmak için yabancılar almak. TFF bu kararı alırken ne kafası yaşıyordu merak ediyorum. seneye 5 yabancı olacak gibi duruyor +3 tribünde durcagina klubede otursun oynatilsin en azından demiş. 3 sene sonra falan serbest kalacağını düşünüyorum. o zamana kadar 5+ takiliriz işte. plan yaptik
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 http://trthaberstatic.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com/resimler/30000/30965.jpg özledik be!
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 diego yu alarak nasıl plan yapılıyorsa artık.avrupanın en patlak oyuncusu adam.q7 gibi 2-3 maçta süper goller atar diğer maçlarda yatar yeter bjk taraftarına gerçi
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 diego büyük ligler için patlak ya, yani o atletico'daki bir önceki dönemi gibi değilde orta üstü falan bir adam aslında esasen. Ondan beklenen üst düzey olmasıydı. bizim çaptaki liglerde halen her şekilde fazlasıyla iş yapar. Almanya da bile yeterince iyiydi yani ama işte mevkiisi ve esasen onun tipindeki adamlarda futboldan yavaş yavaş silinmeye başladığı için tutulmaması normal. Bizim gibi liglerde her takımda her şekilde iş yapar. ŞL içinde işte idare eder de zaten gitsekte UEFA en iyi seçenek olacağı için yine orada bir iki tur götürür. Zaten alınsa 2 sene sonra o da eskir bu ligde asdfas edit: Gerçi bu hale düşmesindeki en büyük etkende Quaresma vari hareketleri ya neyse, gerçi o bile bu kadar değildi. İdmana geç gelme haberleri, antreman sahasına işedi haberleri ile medya tarafından süslenirse wuhuu eğlence geliyor asdf
Öne çıkan mesajlar