Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BAŞHIRSIZ MİLLETİN PARASINI ÇALIYOR KÖPEKLERİDE BEŞİKTAŞIMIN PUANLARINI ÇALIYOR . A DAN Z YE KADAR ÜLKE BOKA BATMIŞ FUTBOL KONUŞMAK BİLE İSTEMİYORUM . ALLAH HEPSİN BELASINI VERSİN
Mesaj tarihi:

+1

bu maçta sen istediğin kadar 3-5-2 4-4-2 konuş ne değişecek

güntekin onay: her takım ceza alırken Rize neden saha kapatma cezası almadı ?? (burak olayı)

futol sadece futbol değildir ama, bizim ülkede bu laf daha da beter durumda..

Mesaj tarihi:
Bu sezon Beşiktaş'a Saha içinde ve saha dışında yapılan operasyonlar bir devlet-hükümet operasyonudur.Fazla konuşmaya gerek yok.Bu sene saha içinde ve dışında başımıza gelenler diğer 2 takımın takımın başına gelse şu an lig tablosu ne olurdu bilinmez.Şu an ki takımın durumunu ve performansı başarılıdır bütün maçları dışarda oynuyoruz onu da ekleyelim.Bu kirli düzeni yıkmak da Beşiktaş'ın görevidir.Zaten başka çare de yok.Gerçekten Türkiye'de ki futbol sistemi ve kirli çarkların düzelmesi Beşiktaş'ın yeniden yarışa girmesiyle düzelebilir.Bu saha dışında ki engellemelere rağmen herşeye rağmen Beşiktaş'ın elindedir.
Mesaj tarihi:
Galatasaray ve Kasımpaşa maçında düzenlenen 2 operasyonun tamamen planlı olduğunu ilk gün bütün Beşiktaşlılar yazmıştı zaten.Tapeye mapeye ıvır zıvıra gerek yok.
Mesaj tarihi:
inprc said:

Galatasaray ve Kasımpaşa maçında düzenlenen 2 operasyonun tamamen planlı olduğunu ilk gün bütün Beşiktaşlılar yazmıştı zaten.Tapeye mapeye ıvır zıvıra gerek yok.

stada girişi beleş yaparsanız tinerciler iner tabi sahaya

ne komplo meraklısı milletiz
344 tane tape çıktı, memlekette değişen bi şey yok
ben dış mihrak olsam çıldırırım ne biçim ülke diye
Mesaj tarihi:
forgiver said:

inprc said:

stada girişi beleş yaparsanız tinerciler iner tabi sahaya

Hayatımda böyle akıl yoksunluğu görmedim.
Mesaj tarihi:
Fikret Orman'ın -tape kaydından görüldüğü üzere- bir takım kişileri çok rahatsız eden duruşu ve Bilic'in sezon başında söylediği sosyalist bir takım olacağız demecinin ardından zaten bu sezon Beşiktaş'ın herhangi bir şekilde Türkiye'de şampiyon olabileceğini düşünmek oldukça naif olurdu.

Hala stadın durdurulma ihtimali var mıdır? Sanırım plana uygun şekilde gidiyorsa yok.
Mesaj tarihi:
bende ilk dedim bu ne biçim penaltı, o penaltı M pek e değil mottaya çalınmış, (hakem raporunda öyle yazıyormuş)
takımın kalite den yoksun rezil futbol oynadığını kabul edelim. şamp ligi ön elemede hayal kırıklı yaşarız bu kafayla, uefa mı gidiyor ilk ön elemelerde elenenler ?
Mesaj tarihi:
hakem raporu daha TFF'ye gitmeden nete sızıyor öyle mi ?

hakem de penaltıyı motta'ya çaldım diye yazıyor, ama düdük mustafa düşünce geliyor ve mustafa'ya anlatiyor nasıl penaltı yaptığını..

yav he he
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...