Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizin en pahalı pişmanlığınız hangisi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Portatif Video Playerlar vardı 5 inch ekranlı falan. Tam da smartphone denen alet çıkmadan önce, buna 400 lira mı ne, öyle bişi bayılmıştım, gerçek anlamıyla 1 kere kullandım galiba.
Mesaj tarihi:
SWTOR, standard edition olmasına rağmen pre-orderda geç kaldığım için Shopto'dan almıştım, 200 liraya gelmişti.

2. aya girene kadar doğru düzgün vakit bulamadım oynamaya, 1 aylık parayı verdim, 2 hafta sonra bıraktım oyunu. Elimi dahi sürmedim sonra.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Niye abi? Cok para harcadim, hala da harciyorum. Durulmuyor meret. Born of the Gods cikti simdi de. Bunun disinda keske yapmasaydim dedigim bir sey yok maddi olarak hasar veren.
cok saglam para gidiyor haklısın ama bi o kadar da eglenceli cok sallamasam da kişisel gelişime bile katkısı var.
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

aklımdan geçmiyor değil de, sermaye lazım falan.

kosgeble falan uğraşamam.

turk sirketlerinin yurtdısı baglantılarını dene abi? olmadı yurtdışı zorla direk?
Mesaj tarihi:
Liebe said:

iddiada 326 tl oynamıştım. 8 maç yazıp sistem 4-5-6-7 oynamıştım

türkiyeye handikap 1 oynadım, gidip azerilere yenildi

belçikaya oynadım direk 1

http://www.youtube.com/watch?v=vPvVLv8929M

yüzyılın en mükemmel maçlarından biri olarak berabere bitti.

ispanya - iskoçya, handikaplı 1 oynadım. maç 2-0 dan 2-2 oldu 3-2 bitti.

irlanda gidip g.rum kesimine yenilmişti glaiba

3 maç tutmuştu 5 maç bulsam en kötü 600 lira alıyodum, 4 maçta 150- 200 tl falan alıyodum ona da razıydım oynarken. babayı aldım oturdum.

AŞKTA KAZANAN KUMARDA KAYBEDER WİNK WİNK
Mesaj tarihi:
3 hafta beni friendzone a bağlayan bir kızdan siktir yememle aynı döneme denk gelmekte.

he daha sonra feci köpek ettim ayrı mesele ama o ayrı mesele asdafdsa
Mesaj tarihi:
Kocaeli üniversitesi. Hazırlık dahil 7 senede gerçekten özel üniversite parası harcamış olabilirim. Otobüs biletleri, yurtlar, evler, bilmemneler, hala da bitmedi. Başlayacak yine tipini sevdiğimin.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Kocaeli üniversitesi. Hazırlık dahil 7 senede gerçekten özel üniversite parası harcamış olabilirim. Otobüs biletleri, yurtlar, evler, bilmemneler, hala da bitmedi. Başlayacak yine tipini sevdiğimin.

oha birebir aynı 1 sene ileride olmam dışında asfdsa
Mesaj tarihi:
Liebe said:

3 hafta beni friendzone a bağlayan bir kızdan siktir yememle aynı döneme denk gelmekte.

he daha sonra feci köpek ettim ayrı mesele ama o ayrı mesele asdafdsa

şşş tamam, geçti.
  • Yeni Oluştur...