Aiko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 nintendo 3ds. toplamda 2 3 saat oynamamışımdır. bide sadece mario oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Portatif Video Playerlar vardı 5 inch ekranlı falan. Tam da smartphone denen alet çıkmadan önce, buna 400 lira mı ne, öyle bişi bayılmıştım, gerçek anlamıyla 1 kere kullandım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 SWTOR, standard edition olmasına rağmen pre-orderda geç kaldığım için Shopto'dan almıştım, 200 liraya gelmişti. 2. aya girene kadar doğru düzgün vakit bulamadım oynamaya, 1 aylık parayı verdim, 2 hafta sonra bıraktım oyunu. Elimi dahi sürmedim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 GERGE said: Niye abi? Cok para harcadim, hala da harciyorum. Durulmuyor meret. Born of the Gods cikti simdi de. Bunun disinda keske yapmasaydim dedigim bir sey yok maddi olarak hasar veren.cok saglam para gidiyor haklısın ama bi o kadar da eglenceli cok sallamasam da kişisel gelişime bile katkısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 altina yatirim yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 3 sene üniye uğramayıp wow oynamak. çok pişman değilim ama tabi okul 7 senede bitmese daha iyi olabilirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Aiko said: nintendo 3ds. toplamda 2 3 saat oynamamışımdır. bide sadece mario oynadım. kaça satarsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Öyle pahalı bir pişmanlığım yok da, f2p oyunlarda storelardan bir şeyler satın aldıktan sonra pişman oluyorum sdşlfkjsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 MrLevie said: aklımdan geçmiyor değil de, sermaye lazım falan. kosgeble falan uğraşamam. turk sirketlerinin yurtdısı baglantılarını dene abi? olmadı yurtdışı zorla direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Liebe said: iddiada 326 tl oynamıştım. 8 maç yazıp sistem 4-5-6-7 oynamıştım türkiyeye handikap 1 oynadım, gidip azerilere yenildi belçikaya oynadım direk 1 http://www.youtube.com/watch?v=vPvVLv8929M yüzyılın en mükemmel maçlarından biri olarak berabere bitti. ispanya - iskoçya, handikaplı 1 oynadım. maç 2-0 dan 2-2 oldu 3-2 bitti. irlanda gidip g.rum kesimine yenilmişti glaiba 3 maç tutmuştu 5 maç bulsam en kötü 600 lira alıyodum, 4 maçta 150- 200 tl falan alıyodum ona da razıydım oynarken. babayı aldım oturdum. AŞKTA KAZANAN KUMARDA KAYBEDER WİNK WİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 3 hafta beni friendzone a bağlayan bir kızdan siktir yememle aynı döneme denk gelmekte. he daha sonra feci köpek ettim ayrı mesele ama o ayrı mesele asdafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 8 sayfayi tek tek okudum çok pişmanım şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 passat tdi limited edition. ulan bi arabanın masrafı bitmezmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Kocaeli üniversitesi. Hazırlık dahil 7 senede gerçekten özel üniversite parası harcamış olabilirim. Otobüs biletleri, yurtlar, evler, bilmemneler, hala da bitmedi. Başlayacak yine tipini sevdiğimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Sirat said: 3 sene üniye uğramayıp wow oynamak. çok pişman değilim ama tabi okul 7 senede bitmese daha iyi olabilirdi.. uehue aynen ne günlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Asus zenbook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 "roket adam" said: Kocaeli üniversitesi. Hazırlık dahil 7 senede gerçekten özel üniversite parası harcamış olabilirim. Otobüs biletleri, yurtlar, evler, bilmemneler, hala da bitmedi. Başlayacak yine tipini sevdiğimin. oha birebir aynı 1 sene ileride olmam dışında asfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Genelev e gitmiştim, oraya verdiğim paraya pişman olmuştum. Ha o an için iyi gelmişti, biraz düşününce pişmanlık ağır bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Liebe said: 3 hafta beni friendzone a bağlayan bir kızdan siktir yememle aynı döneme denk gelmekte. he daha sonra feci köpek ettim ayrı mesele ama o ayrı mesele asdafdsa şşş tamam, geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ahahaha edememişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 heartstone'a 100 euro kart parası baymam bi sinirle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar