Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Üniversite öğrencisi misin? hangi şehirde üniversiten? fakülten iibf mi? bana bunları öm olarak yolluyorsun, sonra konuşuyoruz seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 1-man up 2-talk başka bişey yapmasına gerek yok ki. WoT a aldanmayalım beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Türkiye'ye hoş geldin kardeşim. Yaşın küçük heralde ki bu ülkenin Avrupa makyajlı Suudi Arabistan olduğunu hala farkedememişsin. Büyük ihtimalle zannediyosun ki genç nüfusun yarısı erkek, yarısı kadın o zaman herkes için bir sevgili var. Durum öyle değil işte; yarısı nefes alsın yeter diyen erkek, burası doğru. Diğer yarısının çoğunluğu ise sevgililerin 5 sezonda 30mden fazla birbirine yaklaşmadığı "büyük aşk" dizilerini izleyen, Kıvanç Tatlıtuğ gelse trip atarım, Kenan İmirzalıoğlu gelse sanane salak çekerim ama babam emrederse elinin tutmayacağım erkekle evlenirim diyen, nasıl tarif etsem... kadına benzeyen ama tam olarak kadın olmayan canlılar. Küçük bir azınlık ise kadın, bildiğin erkeğin diğeri olan. Yani sonuç olarak sen bir ortalama bir Türk "kadını" için yaklaşık olarak 50 erkekle mücadele içindesin. Bu 50 erkekten birinin de bu kadınla evlilik dışında herhangi bir ilişkide olacağının garantisi yok. Sokakta görüp de modern sandığın kızların beyni kara çarşafla kaplı, bunu unutma. Boşuna sevgilim yok diye de kendini paralama, kimin var ki? Oh zehrimi akıttım, beni reddeden kızlar evde kalsın amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 pics or not handsome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Nosfe said: Yani sonuç olarak sen bir ortalama bir Türk "kadını" için yaklaşık olarak 50 erkekle mücadele içindesin. Bu 50 erkekten birinin de bu kadınla evlilik dışında herhangi bir ilişkide olacağının garantisi yok. Sokakta görüp de modern sandığın kızların beyni kara çarşafla kaplı, bunu unutma. abi şu boldlu kısım o kadar doğru ki asddfsgfg okulda işte ofiste bir tane eli yüzü düzgün bir tane mesaj atınca TWITTERDAN ÜSTÜME YÜRÜDÜ demeyen sabah merhaba deyince cins cins bakmayan kız olur, onun peşinde de 50 kişilik contest olur, türkiye 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 olm adam kız arkadaş istiyorum demiş. sevişmek istiyorum dememiş. belki evlenmeden sevişmicek? dgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paticik ne ergen yaptı bu sene be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 hiç 50 erkekle yarışa girmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Marty said: sonra git sokakta kizlara yol sorarak alistirma yap, selam naber demeyi ogrendikten sonra devam edersin ashgdasjhhh training sessions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Haha bi de o durum var ona hiç girmedim. Yazmadığın türk kezbanı tarafından reddedilmek. K- Benim erkek arkadaşım var! E- Saati sormuştum ama? K- Ailemin adını küçük düşüremem! E- eee hani saat diyorum, nasıl anlatsam K- Hayatta önceliklerim farklı bi kere! E- Tamam bacım, tamam ablacım ben kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 aynada kendinle konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Fistan said: hiç 50 erkekle yarışa girmedim 51. liği garantilediğinden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yukarıdan aşağı oku, kezban rush kekekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 K E K E KE KEKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Red said: ayrıca asfsfaasf bunun bide kedimi çaldılar diye şarkısı var asofkoasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Nosfe said: Haha bi de o durum var ona hiç girmedim. Yazmadığın türk kezbanı tarafından reddedilmek. K- Benim erkek arkadaşım var! E- Saati sormuştum ama? K- Ailemin adını küçük düşüremem! E- eee hani saat diyorum, nasıl anlatsam K- Hayatta önceliklerim farklı bi kere! E- Tamam bacım, tamam ablacım ben kaçıyorum Lokeyşın Yozgat mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 no ss no güven tipini profit yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Hacılar kezban zart zurt falan var kabul de, kusura bakmayın hatanın büyüğü sizde. Beceremeyip bok atmayalım pls. Hatayı kendimizde arayıp kendimizi geliştirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 JestersTear said: Fistan said: hiç 50 erkekle yarışa girmedim 51. liği garantilediğinden mi?hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 socially awkward buluşması ayarlasak nasıl olur. mekanın girişine erkek ile karşılaştığında kapıyı kendi açan kızı koyar gelen paticik üyelerinin davranışlarına sıra ile güleriz. erken gelen çok güler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 utangaçlık - kendine güvensizlik felan geçici durumlar ama hiç birşey yapmazsan çook uzun sürebilir. o yüzden bazı alışkanlıklarını değiştir. arkadaşlarınla zaman geçirmeye gayret et. dışarı çık dolaş, güzel mekanlar keşfet ama bunu tek başına yapma. tanıdığın insanların sayısını arttır. kızlı ortamlara girdiğinde öyle sandığın kadar sıkıntılı bir durumun olmadığını göreceksin. kendi kendine rahat davranacaksın bunun yaş ile de alakası çoktur. ne kadar tecrüben olursa kendine güvensiz olmu durumu o kadar ortadan kalkar. çok genösen dert etme. dersine çalış itlik yapma, bi kaç seneye herşey daha iyi olur. çok rahat biri olsan da karşısında heyecanlanacağın kızlar elbet çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 "roket adam" said: Hacılar kezban zart zurt falan var kabul de, kusura bakmayın hatanın büyüğü sizde. Beceremeyip bok atmayalım pls. Hatayı kendimizde arayıp kendimizi geliştirelim. Şunu yaptırmayın lan bak ilk postta altına not düşmüşüm zaten direk reddedilmekten bok atıyorum diye. Yazdıklarımın doğrulu değişmiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 bu kim bıro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ahahhahah bu fotonun konulmasından hiç vazgeçilmeyecek galiba adamı köşeye sıkıştırıp tekmeyle öldürmeyin hep olm adafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar