Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yakışıklıyım, durumum iyi ancak senelerdir yalnızım

istanbulbeyfendisi

Öne çıkan mesajlar

Türkiye'ye hoş geldin kardeşim. Yaşın küçük heralde ki bu ülkenin Avrupa makyajlı Suudi Arabistan olduğunu hala farkedememişsin.

Büyük ihtimalle zannediyosun ki genç nüfusun yarısı erkek, yarısı kadın o zaman herkes için bir sevgili var. Durum öyle değil işte; yarısı nefes alsın yeter diyen erkek, burası doğru.

Diğer yarısının çoğunluğu ise sevgililerin 5 sezonda 30mden fazla birbirine yaklaşmadığı "büyük aşk" dizilerini izleyen, Kıvanç Tatlıtuğ gelse trip atarım, Kenan İmirzalıoğlu gelse sanane salak çekerim ama babam emrederse elinin tutmayacağım erkekle evlenirim diyen, nasıl tarif etsem... kadına benzeyen ama tam olarak kadın olmayan canlılar. Küçük bir azınlık ise kadın, bildiğin erkeğin diğeri olan.

Yani sonuç olarak sen bir ortalama bir Türk "kadını" için yaklaşık olarak 50 erkekle mücadele içindesin. Bu 50 erkekten birinin de bu kadınla evlilik dışında herhangi bir ilişkide olacağının garantisi yok. Sokakta görüp de modern sandığın kızların beyni kara çarşafla kaplı, bunu unutma. Boşuna sevgilim yok diye de kendini paralama, kimin var ki?

Oh zehrimi akıttım, beni reddeden kızlar evde kalsın amk.
Sosyal ağlarda paylaş

Nosfe said:

Yani sonuç olarak sen bir ortalama bir Türk "kadını" için yaklaşık olarak 50 erkekle mücadele içindesin. Bu 50 erkekten birinin de bu kadınla evlilik dışında herhangi bir ilişkide olacağının garantisi yok. Sokakta görüp de modern sandığın kızların beyni kara çarşafla kaplı, bunu unutma.

abi şu boldlu kısım o kadar doğru ki asddfsgfg

okulda işte ofiste bir tane eli yüzü düzgün bir tane mesaj atınca TWITTERDAN ÜSTÜME YÜRÜDÜ demeyen sabah merhaba deyince cins cins bakmayan kız olur, onun peşinde de 50 kişilik contest olur, türkiye 101
Sosyal ağlarda paylaş

Haha bi de o durum var ona hiç girmedim. Yazmadığın türk kezbanı tarafından reddedilmek.

K- Benim erkek arkadaşım var!
E- Saati sormuştum ama?
K- Ailemin adını küçük düşüremem!
E- eee hani saat diyorum, nasıl anlatsam
K- Hayatta önceliklerim farklı bi kere!
E- Tamam bacım, tamam ablacım ben kaçıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Nosfe said:

Haha bi de o durum var ona hiç girmedim. Yazmadığın türk kezbanı tarafından reddedilmek.

K- Benim erkek arkadaşım var!
E- Saati sormuştum ama?
K- Ailemin adını küçük düşüremem!
E- eee hani saat diyorum, nasıl anlatsam
K- Hayatta önceliklerim farklı bi kere!
E- Tamam bacım, tamam ablacım ben kaçıyorum

Lokeyşın Yozgat mı?
Sosyal ağlarda paylaş

utangaçlık - kendine güvensizlik felan geçici durumlar ama hiç birşey yapmazsan çook uzun sürebilir. o yüzden

bazı alışkanlıklarını değiştir. arkadaşlarınla zaman geçirmeye gayret et. dışarı çık dolaş, güzel mekanlar keşfet ama bunu tek başına yapma. tanıdığın insanların sayısını arttır.

kızlı ortamlara girdiğinde öyle sandığın kadar sıkıntılı bir durumun olmadığını göreceksin. kendi kendine rahat davranacaksın

bunun yaş ile de alakası çoktur. ne kadar tecrüben olursa kendine güvensiz olmu durumu o kadar ortadan kalkar. çok genösen dert etme. dersine çalış itlik yapma, bi kaç seneye herşey daha iyi olur.

çok rahat biri olsan da karşısında heyecanlanacağın kızlar elbet çıkacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Hacılar kezban zart zurt falan var kabul de, kusura bakmayın hatanın büyüğü sizde. Beceremeyip bok atmayalım pls. Hatayı kendimizde arayıp kendimizi geliştirelim.

Şunu yaptırmayın lan bak ilk postta altına not düşmüşüm zaten direk reddedilmekten bok atıyorum diye. Yazdıklarımın doğrulu değişmiyor ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...