Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock Expertise


maxrep

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Warlock u mop başında oynadım sonra bıraktım. bir ay önce döndüm ve warlock larında expertise gem taktıklarını gördüm.
Sitelerde stat piority de expersise den bahsedilmiyor.
Bilen kısaca anlatabilir mi?

Bildiğim: Intellect > Spell Hit (15%) > Mastery >= Haste > Crit

Twisting Nether de oynuyorum. Oyun içinde de yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Herkese iyi oyunlar, şimdiden teşekkür ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
warlock oynayan var mı end-game?

item level düşük daha yeni 90 oldu karakter ama dps de hep son 3 deyim. 50-75k arası gidip geliyorum encounter'a göre. ilevel sanırım 490 falan.

bu seviyelerde sizin dpslerde bu civarlarda mıydı? diğer locklara bakıyorum adamlar chaos bolt avg. dmg olarak 600k görünüuor benim 350. statları end-game önceliğine göre prio ettim ama yine de böyle. itemdan mı kaynaklı yoksa ben mi rotasyon sıçıyorum bilemedim. 2-3 adam izledim hepsi aynı rotasyonu yapıyor benimde ufak tefek kaçırmalarım dışımda rotasyonum aynı.

enchant-gem yok acaba o mu çok fark ediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

item leveldan kaynaklı için rahat olsun :)

benim priest vardı 500ilevelda 40k dps yaparken şuan 85-100k arası yapıyor 515te.

ne farkedicek o kadar diyorsunda farkediyor yani.

birini gördüm konuştuk vs adam 551 ilevel lock, en son denese bi mobda dedim dungeonda 1.2m vurdu :)

doğru yoldasın :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
Gençler, başka warlock class konusu var mı bilmiyorum da bunu canlandırayım dedim.

Var mı Warlock oynayan. Hangi spec oynuosunz ne düşünüyorsunuz?

ben destro oynuorum. ilevelım 838 şu an. Cleave (2-3 mob) olduğu zaman cennet havoc saolsun fakat single targetlarda dps direkt yarısına iniyor havoc olmadığı için. O yüzden çok relaible bir dps i yok gibime geldi.

Böle trinket, spec, rotasyon vs konusnda varsa önerileriniz yazın plz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Single targetin kralı da demonology diyorlar, şimdi Icy Veins ten baktım stat priority ikisinin de

Haste
Intellect
Critical Strike
Versatility
Mastery

Dolayısıyla faydalı statlar da aynı kaldığı için, single targeta gelirken demona dönüp, cleave de Destroya geçebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim bazı sorularım vardı, madem bunu uplamışsın burada sorayım

1- class hall campaignlerini bitirmek istiyorum. 50 shard isteyen bi quest (empowering the soul) çıktı. bir görev 10 shard veriyor ama bitirmesi 1 gün sürüyormuş. her gün birer tane böyle görevler yaptırıp 1 hafta sonra mı bir sonraki queste geçebileceğim? bu shardları daha hızlı toplamanın yolu yok mu?

2- sightless eye almanın en kolay yolu nedir? warlock sorusu değil gerçi bu ama bi ratstallion almak istiyorum. araya girip herkese aoe atsak onları öldüremesem de gelir mi bu hedeler?

3- 5 tane championum var, daha fazla champion nerden bulabiliriz, illa questline'da mı ilerlemek lazım? wod'daki gibi etraftan champion toplama olayı var mı?

4- artifact'i yüzünden (konuşan kurukafa lan daha ne olsun) demonology oynamak istiyorum ama sıkıcı geldi. tek olayı shadowbolt atıp 2 shard biriktirip köpek çağırıp 4 shard biriktirip imp yollamak mıdır bu adamın?

5- affliction oynarken dps çok düşük gibi geldi. corruption+agony+siphon life+unstable affliction çakıp, tek düşmansa drain soul, grup geldiyse herkese bunları uygulamak şeklinde bir rotation gidiyorum. bu rotation'da mı problem var yoksa yanlış başka bir şey mi yapıyorum?

6- dungeonlarda ve questlerde en iyi damage'i destruction ile veriyorum. ama sanki geç ısınan bir yarış arabası kullanıyormuşum gibi hissediyorum. shard için önce immolate + conflagrate basıp sonra da shardlar bitene kadar chaos bolt spamlıyorum. shard olmadığı zaman da incinerate. ancak hızlı gittiğimiz dungeonlarda, ben daha chaos bolt bastığımda, etraftaki mobların öldüğünü görüyorum. destro warlocklar aoe pek efektif değil sanki (rain of fire 3 shard istiyor). böyle durumlar için her itemı haste seçmek + ench ile her birine haste basmaktan daha efektif yöntem ne var?

7- Shal'aran'daki withered yönlendirme görevinde çok saçmalıyorum, bir yandan damage vermek, bir yandan demonı heallemek, bi yandan da kaçan witheredları toplamak felan... kolaylaştırıcı ipuçları var mıdır warlock için? yoksa illa maximum withered ile girip defalarca uğraşacak mıyız?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1) Başka yolu yok, sadece o questle topluyorsun. hatta o questten sonra yine 5 tane bir missiondan yap diyor onda da her biri o adar uzun sürüyor. Ondan sonra class order questini tamamlıyorsun. Zaman bariyeri koymuşlar önüne yani.

2) Bunu çok bilmiyorum, pvp olaylarına girmiyorum ama dün Obliterum questini tamamlamak için sewersda takıldım, sürekli timsahlar falan spawnlaıyordu onlardan 3 er 4 er düşüyordu

3) Class order quest i ile tamamlıyorsun tüm championları merak etme. Ekstra bir yerden champion toplama yok WOD gibi

4) Aynen o şekilde rotasyon. Felguardı empower et gönder, 4 tane soulshard olsun hand of doom at impleri empower et, 2 tane shoulshard olsun köpekleri gönder empower et. arada shadowboltlarla shard topla, maksimum sayıda demonın olunca da artifact abilityini patlat. Bir de büyük CDlerini patlat onları da empower et. Single targetta en iyi dps deniyor şu an yüksek gearda ama daha şu anki artifact ve relic eksiğimle destructiondan daha fazla dps yapamadım. Yaklaşamadım bile destrodaki dpsime.

5) Affliction baya düşük dpse sahip. Sadece çok iyi aoesi var seed of corruption ile, Onu da mythiclerde trash temizlemek için kullanabilirsin

6) Destronun en uyuz olduğum kısmı o, tamamen dpsine Havoc'a bağlı. Bir add çıktı mı 2 kat dps yapıyorsun. Single target fightlarda herkes seni geçiyor. İşin kötü melee classlar cleavede de sana yakın dps yapıyorlar. Yani onlara hayat her türlü güzel :)

7) Valla ben de onda çok ilerleyemedim genelde tank speclerle en yüksek puanı toplayabiliyor insanlar. O yüzden maks survivability alıp. Infernalı salıp bir şekidle yapmak lazım. Var mıdır stratejisi bilmiyorum. Belk ide bosslardan falan uzak durmak lazım. Ben başta 10 whiteredım var die kapı açıp bossa daldım kesemeden öldü tüm hepsi erkenden bitti quest.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Quartz ile cast bar üzerinde target üzerindeki dotları takip ediyorum

Tell me when ile de CDlarımı hemen cast barın altına koydum, cast etmem gerekince çıkıyor.

Conflag, dimensional rift, havoc, grimoire imp ve summon doomguard. takip ediyorum.

gerisi zaten immolate i takip et, 4-5 soulshardda chaosbolt at 2 tane üstüste. boş kalınca da incinerate.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
3 gün önceydi sanırım blizz hotfix le biraz buff ladı warlock u shard bakımından. tek shard ile başlamasından demon lock lar baya acı çekiyordu. 3 shard getirdiler o yüzden

abi destro oynuyorsan channel alma bence. o skill beta boyunca nerf yiye yiye kuşa döndü öylede kaldı. havoc hem keyifli hemde bütün fight boyunca perma 2 target çalışıyorsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sürekli 250k'da tutabiliyorsan iyiymiş. benim heroic dungeon performansım üstteki resimdeki gibi işte.
dummy'de affliction ve demonology denediğimde 100k gibi bi rakam gördüm. haliyle "boşver gerek yok" diye destro kasıyorum.
daha da geliştirebilirsem güzel olacak ama :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...