banadamilolo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Yaratıcılıkta son nokta, reklam sonu telefon modelleri eskilere götürdü beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ahahah o kadar zaman geçti mi ya askfasf çok iyi reklamlardı cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 abi pixel art ya dünyanın en güzel şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 pixel art benim de dikkatimi cekti bunda guzel yakismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 şu adamın taklidini hala yapıyorum ben lan şubuğosuz kulak ne kaddddarrr çirrkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 monoscope said: abi pixel art ya dünyanın en güzel şeyi kesinlike.. şunu sıkılmadan ara ara izlerim yıllardır.. http://www.youtube.com/watch?v=JAbTibFYca8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 banadamilolo said: ben hala sondaki "ne kadar çirkin.." ifadesini aynı tonlamayla yıllardır kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 gercekten bu urunu, hangi hedef kitleye, nasıl bir vizyonsuzlukla, ne cesaretle cikarabildiklerini aklim almiyor, ama iyi ki yapmislar harika bi ögrenim, cok lezzetli bir creative malesef tabi wap/gprs teknolojisi ve o zamanin telefon kullanıcısının bunlara erisiminin kisitliligi, adeta bir mini-disc tadında kaldı lüzumsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Turkcell'in kurulduğundan beri çıkmış tek güzel reklam serisi olabilir bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ben bi bu reklamları bir de garantinin "tırrppp bip" şeklindeki atm reklamlarını unutamıyorum ya. ki tırrrrppp bip baya başarısızdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 kulaklı hala türk televizyon tarihinin en başarılı reklamlarından biri olsa da shubuo kadar gereksiz bir icat da yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 İlk reklamda buram buram From Russia with Love temaları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Frostbite said: monoscope said: abi pixel art ya dünyanın en güzel şeyi kesinlike.. şunu sıkılmadan ara ara izlerim yıllardır.. http://www.youtube.com/watch?v=JAbTibFYca8 pixel art değil 3d olmalla beraber, pixel artın ilk kuralınıda ara pixel kullanarak bozuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ara pixel ne demek abi ilk defa duydum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ne kadar cirkin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ikinci klinik test reklamı cidden çok iyiydi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Erol Büyükburç kendiyle dalga geçerken nekadar başarılı sonra iyice sapıttı adam. Adam gibi kullansalar komedi dizi ve filmlerinde efsane olabilirdi ama olamadı işte fırsat kaçtı. Harbiden Shubuo reklamları çok başarılıydı. Eskiden cidden çok güzel reklamlar vardı ya banka reklamları falan da çok başarılıydı. Yapı Kredi, iş bankası, garanti vs. Sonra hepsi kroyum ama para bende tiplere reklam yapmaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 mani said: Eskiden cidden çok güzel reklamlar vardı ya banka reklamları falan da çok başarılıydı. Yapı Kredi, iş bankası, garanti vs. Sonra hepsi kroyum ama para bende tiplere reklam yapmaya başladılar. eskiden sermaye ve güç nispeten daha elit insanların elindeydi, hedef kitle onlardı. yaklaşık son 15 yılda sermayenin profili değişti ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar