Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

Qahlel said:

"Hemen preorder etmekte fayda var." yazdım diye trolleyenler vs...

Gördünüz mü ne oluyor hemen almayınca...

Adamlar dolar üstünden %20 indirimli satıyordu...

Euro döndüler ve indirim bitti...

Hayaldi, gerçek oldu.

adamı trolleyenlere kapak olsun.

Arkadaş dedi combat patlak vs. %20 indirimli dolar üzerinden alacaktım, vazgeçtim. Şimdi çok pişmanım. $ olarak nereden alırım onu kovalıyorum. Amazondan alıcam herhalde. :(
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Arkadaş dedi combat patlak vs. %20 indirimli dolar üzerinden alacaktım, vazgeçtim. Şimdi çok pişmanım. $ olarak nereden alırım onu kovalıyorum. Amazondan alıcam herhalde. :(

çok kötü olmuş abi ya :(

kaçırdın güzelim fiyatı, biz hepimiz 20% indirimden dolar olarak aldık.

küçük süprizler bekliyoruz developerlardan şu noktada. oyunun ne olduğunu öğrenmek için. her gece yatağa yatarken içim pır pır oluyor belki yarına bir mail gelir de ne satın aldığımızı öğreniriz diye.

I believe ÖLDÖR SÖKRÖÖL.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

DA2019 said:

çok kötü olmuş abi ya :(

kaçırdın güzelim fiyatı, biz hepimiz 20% indirimden dolar olarak aldık.

küçük süprizler bekliyoruz developerlardan şu noktada. oyunun ne olduğunu öğrenmek için. her gece yatağa yatarken içim pır pır oluyor belki yarına bir mail gelir de ne satın aldığımızı öğreniriz diye.

I believe ÖLDÖR SÖKRÖÖL.

:) :) :)
Sosyal ağlarda paylaş

Fakat mesela adamlar über bir oyun yapmışmış. Süper bir stratejiyle de oyunun bütün mekaniklerini, dinamiklerini, özelliklerini saklamışlarmış.

bingil, göz yaşları içerisinde (mutluluk gözyaşları-arada utanç ve pişmanlık da olabilir) pre-order yapıyormuş bu akşam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...