kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 archer mage kasıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yada sw mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 haydi bakalım downloadda. 20gb falan indiriyor. burada 40 falan diyordunuz. 20 bitince bi müdahale edip tekrar mı başlatmak gerekiyor download'u. biri bilgilendirebilirse sevinirim, ona göre uzaktan müdahale falan kasarım yüklensin diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 21 küsür çekiyor ondan sonra bir 4 daha çekiyor başka yok yer yoksa makinede baştan çekmeye başlıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 barbu said: herkes ne açıyor, bi yazsın? ben dark elf düşünüyorum. yazın da kimleri pataklıcaz bir sıraya koyalım. sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Haftasonu stress testi için key isteyen varsa mesaj atsın. İlk gelene gider key. Ben giremem bu haftasonu maalesef :/ Gelen stress test için değil, genel beta key'miş. Onu veremem maalesef. Ben oynarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bu memlekette hızlı trenden kötü birşey varsa hype treni arkadaş. makinist bile oyun kötü demiş, lokomotifi terk etmiş. hala biniyorsunuz bir alamete, gidiyorsunuz kıyamete sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 sen ben yardım edip oyun almazsak, helal olsun iyi kutulamışlar demezsek nasıl gelişecek bu oyun sektörü peki arcane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Sparkcaster said: barbu said: herkes ne açıyor, bi yazsın? ben dark elf düşünüyorum. yazın da kimleri pataklıcaz bir sıraya koyalım. sanane gitsene sen askere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Oyuna 60 öğro bayılmadan önce bi' görmek fena değil ya. Tek zahmeti 30 gb download. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi download dün indi menüde falan gezindim, biraz önce belki bi update falan vardır bi açayım dedim 39 mb kaldı diyor total download kısmında %62 yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 elimde 3 tane fazladan key var, birini kardesime, dierini kuzene, oburunu de arkadasa verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kermit said: sen ben yardım edip oyun almazsak, helal olsun iyi kutulamışlar demezsek nasıl gelişecek bu oyun sektörü peki arcane ? oyun sektörünü oyun almamak geliştiriyor abi. ben yine alırım birşeyler de, işin aslı o. almican, gidicen yüzüne vurucan korsan oynadım ve oyunun bok gibi, iyi ki de öyle yapmışım diye. işte o zaman bu devranın motorunu durdurursun sdfdsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 jonq said: açılıştaki sözleşme kısmını AGREE edemiyorum. Bilerek mi kapatmışlar anlamadım. İlginç.. Edit: Oeeh daha launch ederken bug buldum :) ilk sözleşmen mi abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 arcane çok saçma konuşuyorsun. adamlar elder scroll online yapmış. bu oyun alınmaz mı yani. ÖLDÖR SÖKRÖLLL! oyunla ilgili hiçbir bilgi yok, kombat rezalet görünüyor, pvp'de fps 15 gibi ama olsun karakterlerde seslendirme var HEM DE HEPSİNDE tabii ki 60€ + aylık 15€ vereceğiz. çünkü biz bilinçli kullanıcıyız. bizim sayemizde sektörü daha iyi günler bekliyor. iyi ürünleri destekliyoruz ki devamı gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 alan var mı gerçekten ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ben oyunu bilmiyorum bu arada. sadece bi trailerını izlemiştim o da 3 thread öncedir dsfsd. burada patlak diyenlerin yalancısıyım. bi bakıcam neymiş ne değilmiş ama twitchten falan bakarım en iyi ihtimal. şöyle bi 15 dk baksam yeter zaten. screenshottan oyun tahlilinde ihtisası olan adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 var birkaç tane inanılmaz bilinçli arkadaşımız. pre-order HEMDE 20% İNDİRİMLİ DOLAR OLARAK. http://media.tumblr.com/tumblr_lm0eww3FJu1qdlkgg.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 her sayfada aynı mesajı atıyorsun yorulmadın mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 walla benim beta key duruo pc yok, akk var, 50 kere düşünüyor insan indirmeden önce. önüne gelene göndermişler herhalde betakey de almayan var mı halen? vay ak kadrosu tercihli vereyim benimkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 akşama olan kıpır kıpır heyecanım sayesinde yorulmak ne bilmiyorum. akşam olsa artık yağh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 open beta gibi bişi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 open beta yapmaz insanlara pvp göstermeden launch yaparlarsa çok eğlenirim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Enerji vortex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 arkadaşım ne kıskanç çıktınız ya param var, zenginim diye böyle yapıyorsunuz. hayır sizene hakkında hiçbirşey bilmediğim bir oyuna 79 euro vermem ? kimseyi ilgilendirmez bir kere. belki oyun çok iyi olacak ? bu sefer oyun çok iyi olduğu zaman fiyatı artacak ve siz pişman olacaksınız. ben 79 eurodan almışken siz mecburen gidip 150 eurodan almak zorunda kalacaksınız. iş işten geçmiş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar