Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben ttnet 8mb (tivibu var diye 12mb veriyorlar. tivibu açık değilken 12mb falan gördüğüm zamanlar oldu.) akksiz kullanıyorum. ya 80 ya da 89 lira ücreti var. (+ 12tl tivibu)
Mesaj tarihi:
4 gün sonunda indi oyun. Toplamda 29gb yer kalıyor. Girip menulere bakayım ayar yapayım dedim daha ilk açılıştaki sözleşme kısmını AGREE edemiyorum. Bilerek mi kapatmışlar anlamadım. İlginç..

Edit: Oeeh daha launch ederken bug buldum :)
Mesaj tarihi:
bingildak said:

ttnet, lol.

Olm dün gece oturdum 1 saat diğer topiğin 80. sayfasından başladım okumaya, shit tier dediğin yerden 2 tane collector's edition siparişi verdiğin yere dönüşünü tam olarak nerede yaşadığını görmek için de, bulamadım kdsjfhsd
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

bingildak said:

ttnet, lol.

Olm dün gece oturdum 1 saat diğer topiğin 80. sayfasından başladım okumaya, shit tier dediğin yerden 2 tane collector's edition siparişi verdiğin yere dönüşünü tam olarak nerede yaşadığını görmek için de, bulamadım kdsjfhsd

asdsad abi kermit ile yüzüklerimizi tokuşturup "partner" olacaz işte.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

bingildak said:

ttnet, lol.

Kaan imperial edition alalım da birbirimize yüzük takalım, ne dersin? ;)
Mesaj tarihi:
bingildak said:

30 gb totalde beta ama 60 gb yer yoksa sapıtabiliyor download.

45gb yer var benim evdekinde sabah baslattim downloadı. Burodaki indi aksam ilk burodan deniycem. Bakalim bakalim.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

ben menüyü gördükten sonra CE siparişini verdim, menüsünden belli oyun iyi.

iyi mi harbi menu bu kadar? merak ettim. herkes menu de menu diyor. ss koysanıza. NDA'yı bozmaz herhalde sdf.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...