totemic Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ben ttnet 8mb (tivibu var diye 12mb veriyorlar. tivibu açık değilken 12mb falan gördüğüm zamanlar oldu.) akksiz kullanıyorum. ya 80 ya da 89 lira ücreti var. (+ 12tl tivibu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 10 Mbps'e kadar 99 TL / Ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 6 yıl kullandım TTnet midem bulandı. Bir daha mecbur kalmadığım sürece hiç bir hizmetini satın almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ttnet, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 akk nedir yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 adil kullanım kotası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ahah ilgincmis tesekkur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 4 gün sonunda indi oyun. Toplamda 29gb yer kalıyor. Girip menulere bakayım ayar yapayım dedim daha ilk açılıştaki sözleşme kısmını AGREE edemiyorum. Bilerek mi kapatmışlar anlamadım. İlginç.. Edit: Oeeh daha launch ederken bug buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bingildak said: ttnet, lol. Olm dün gece oturdum 1 saat diğer topiğin 80. sayfasından başladım okumaya, shit tier dediğin yerden 2 tane collector's edition siparişi verdiğin yere dönüşünü tam olarak nerede yaşadığını görmek için de, bulamadım kdsjfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 beraber yüzük takıp level kasıcaz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Sayfanın sonuna kadar çek çubuğu aktif olucak o buton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bu arada betasının downloadı'damı 21gb lan ? dün bişiler indirdim ama yanlış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Xaenin said: bingildak said: ttnet, lol. Olm dün gece oturdum 1 saat diğer topiğin 80. sayfasından başladım okumaya, shit tier dediğin yerden 2 tane collector's edition siparişi verdiğin yere dönüşünü tam olarak nerede yaşadığını görmek için de, bulamadım kdsjfhsd asdsad abi kermit ile yüzüklerimizi tokuşturup "partner" olacaz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 30 gb totalde beta ama 60 gb yer yoksa sapıtabiliyor download. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Kanuni said: akk nedir yahu ? Ne ezdi beee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 şimdi baktım teamviewerdan evdeki pcye sorun yok complete demiş, oyuna giriliyo. oyuna dediğim menüye yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ben menüyü gördükten sonra CE siparişini verdim, menüsünden belli oyun iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Karaktersiz seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 karakterim var panpa daggerfall, redguard, dragonknight. isim : bingilknight lütfen ekle, yüzüklerimizi tokuşturalım mina'nın önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Xaenin said: bingildak said: ttnet, lol. Olm dün gece oturdum 1 saat diğer topiğin 80. sayfasından başladım okumaya, shit tier dediğin yerden 2 tane collector's edition siparişi verdiğin yere dönüşünü tam olarak nerede yaşadığını görmek için de, bulamadım kdsjfhsd Kaan imperial edition alalım da birbirimize yüzük takalım, ne dersin? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 9 saatten az kaldı, heyecan var mı gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bingildak said: 30 gb totalde beta ama 60 gb yer yoksa sapıtabiliyor download. 45gb yer var benim evdekinde sabah baslattim downloadı. Burodaki indi aksam ilk burodan deniycem. Bakalim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bingildak said: ben menüyü gördükten sonra CE siparişini verdim, menüsünden belli oyun iyi. iyi mi harbi menu bu kadar? merak ettim. herkes menu de menu diyor. ss koysanıza. NDA'yı bozmaz herhalde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 herkes ne açıyor, bi yazsın? ben dark elf düşünüyorum. yazın da kimleri pataklıcaz bir sıraya koyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar