Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet sanırım stress test olayını sonuna kadar deniyorlar. çıktığında böyle olursa oynanmaz çünkü. :)

load screen'leri aşıp biraz pvp yapayım dedim de vurduğum gidiyor mu ne oluyor, charge oluyorum gitmiyor filan garip durumlar.
Mesaj tarihi:
RRa said:

Madcat said:

abi yine bu rra mı geldi lan.
adam bakkala giderken guild kuracak yakında.

Bunun da, benim inşaata topu kaçmış

senin inşaatınla ne işim olur bir sürü amelen var zaten ^^
Mesaj tarihi:
ben 3 kere giremedim oyuna loading'de kaldı. 1 kere de error verdi. sildim sinirlenip hsudfha.

bu kadar büyük net hata olmaz ki. questlerde bug'lar, haritada takılıp kalırsın vs bunları anlarım da, loading'de takılması nedir ya...
Mesaj tarihi:
world pvp sistemi iyi hoş da klasik mmo targeting ve buff-debuff görünmesi filan lazım ekranda ikon olarak. damage overlay filan. bu son ikisi belki addon ile gelir ama ilki nasıl olacak bilmiyorum, yanyana içiçe insanlar kime ne vurduğumu anlayamadığım durumlar oldu. konsollara da çıkartacağız diye maalesef çok fazla taviz vermişler gameplay'de.

aylık kalkarsa düşünürüm ama çünkü single-player quest gibi oynanır hiç olmazsa. oyun kötü değil. fakat yine de bir tes single-player oyunu gibi de hissetirmiyor maalesef, daha bir dragon age veya f2p neverwinter kıvamında oynanış.
Mesaj tarihi:
Certhas said:

bu loading sorunu eğer release sürümün de devam ederse çok subscription kaybederler ilk aydan.

bugün normaldi loading süresi.Düzelttiler mi yoksa bana mı denk geldi bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Gladmir said:

mascio said:

abi insanlar at alacak goldu nerden bulmuş olabilirler harbden?

Emperial edition pre order edenler icin mount 100 gold.

bro!!! kac abi cabuk kacccccc...

allahim ne yazdin sen.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...