Sirat Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 1h 8m 58s login queue QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 http://elderscrollsonline.info/class-skills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Madcat said: abi yine bu rra mı geldi lan. adam bakkala giderken guild kuracak yakında. Bunun da, benim inşaata topu kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 inanılmaz lag var bugün cyrodiil'de. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Dışarda da var merak etme :) Hatta oyundan attı beni solo bir yerlerde quest yapıyodum, skillere basıyorum bikaç saniye sonra HP azalıyo moblarda falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 evet sanırım stress test olayını sonuna kadar deniyorlar. çıktığında böyle olursa oynanmaz çünkü. :) load screen'leri aşıp biraz pvp yapayım dedim de vurduğum gidiyor mu ne oluyor, charge oluyorum gitmiyor filan garip durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 RRa said: Madcat said: abi yine bu rra mı geldi lan. adam bakkala giderken guild kuracak yakında. Bunun da, benim inşaata topu kaçmış senin inşaatınla ne işim olur bir sürü amelen var zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 bu loading sorunu eğer release sürümün de devam ederse çok subscription kaybederler ilk aydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ben 3 kere giremedim oyuna loading'de kaldı. 1 kere de error verdi. sildim sinirlenip hsudfha. bu kadar büyük net hata olmaz ki. questlerde bug'lar, haritada takılıp kalırsın vs bunları anlarım da, loading'de takılması nedir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 zenginler releaede stress olmasın diye fakirleri teste sokuolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 hahahha güzel tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 f2p olacak ya o zaman oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 torrentten indir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 world pvp sistemi iyi hoş da klasik mmo targeting ve buff-debuff görünmesi filan lazım ekranda ikon olarak. damage overlay filan. bu son ikisi belki addon ile gelir ama ilki nasıl olacak bilmiyorum, yanyana içiçe insanlar kime ne vurduğumu anlayamadığım durumlar oldu. konsollara da çıkartacağız diye maalesef çok fazla taviz vermişler gameplay'de. aylık kalkarsa düşünürüm ama çünkü single-player quest gibi oynanır hiç olmazsa. oyun kötü değil. fakat yine de bir tes single-player oyunu gibi de hissetirmiyor maalesef, daha bir dragon age veya f2p neverwinter kıvamında oynanış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Certhas said: bu loading sorunu eğer release sürümün de devam ederse çok subscription kaybederler ilk aydan. bugün normaldi loading süresi.Düzelttiler mi yoksa bana mı denk geldi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 abi insanlar at alacak goldu nerden bulmuş olabilirler harbden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 f2p olunca bir bakarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 mascio said: abi insanlar at alacak goldu nerden bulmuş olabilirler harbden? inşaatları var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 mascio said: abi insanlar at alacak goldu nerden bulmuş olabilirler harbden? Emperial edition pre order edenler icin mount 100 gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bingildak said: 2014'de benim blizzard'a olan inancım EA'den fazla değil. heriflerin son 4 yıldır yaptığı HERŞEY redflag veriyor. Bir şey merak ettim buna SC 2 dahil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 diablo leş ötesiydi ama hs ve sc2 gayet klas oyunlar. adamların hakkını yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Gladmir said: mascio said: abi insanlar at alacak goldu nerden bulmuş olabilirler harbden? Emperial edition pre order edenler icin mount 100 gold. bro!!! kac abi cabuk kacccccc... allahim ne yazdin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 at veriolarsa ce alırım ben niye demediniz daha önce at varsa varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ben dediydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 sonuçta at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar