Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

oyun release fiyatını açıklayıp, pre-order satmaya başlayalı 2 hafta olmadı 2 ayrı yerden 25% indirimler başladı

pre-order'a başladığında kendi sitesinden satın alan adamlara "fuck you sucker" demesi kaç gün sürdü? 5 mi 7 mi?

destekleyin böyle yapımcıları. müstahak.

bilizort da aynısını yaptı diyaplo vs için, şakır şakır aldı buradan herkes. destekleyin böyle yapımcıları.
Sosyal ağlarda paylaş

Launcher'ı ilk açtığımda 37GB boş yer vardı, ben 30GB istiyorum ona göre dedi, eyvallah dedim, başlattım download'ı.

Makineyi kapatıp işe gidip geldim, açtım yeniden launcher'ı, not enough disk space dedi, baktım 22GB yer kalmış. 1KB'lık bi dosya bile koymadım ben, aradaki 15GB tamamen kendi dosyaları. Bi daha mı çekeyim o kadar veriyi?

Vurdum shift+delete'i bitti gitti sdf
Sosyal ağlarda paylaş

abi paticik değil her hangi bir oyun ilgili forumu aç dünyada 10 kişiden 3 ü filan alınır be bu fena değil şurasını sevdim diyor.

böle OHAHAO OYUNA BAK diyen hiç kimse yok. 10 kişinin kalan 5i subs olmasa bile almam derken bir tanesi bu alınır mı lan diyor sonuncusuda hayatımnda gördüğüm en kötü oyun demiş.
Sosyal ağlarda paylaş

düzeltsinler de öyle açsınlar 7 saatte 1 level geliştiremedim.

ben beğendim oyunu alacağım biraz fiyat araştırması yaptıktan sonra. beğenme sebeplerimi yazmıştım zaten grafik tarzı hoşuma gitti ve senaryo ilgimi çekti.

mmo elementleri de pek umurumda değil şu an için çünkü release olduktan sonra oynarken singleplayer bir oyunmuş mantalitesinde oynayacağım.

elder scrolls diyarının tadını çıkartacağım kısacası.

fiyat konusuna gelirsek evet pahalı bir fiyat ama zaten aldığımız şeyde ekmek, su gibi gereksinimi olan bir ürün değil. oyun almak bir lükstür ve eso da biraz sınırları zorlamış olsa bile sundukları itibariyle hoşuma gitti.

şu anda en büyük sorun sonsuza uzanacakmış hissi veren loading ekranı ve hatalı questler.

açıkçası swtor deneyiminden dolayı beklentilerim çok düşüktü ama fena değil. 3-4 ay ömrü var gibi duruyor bunu da rvr yi denemeden söylüyorum. şu anda pvp ve rvr nasıl işliyor en ufak bir fikrim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

bingildak said:

oyun release fiyatını açıklayıp, pre-order satmaya başlayalı 2 hafta olmadı 2 ayrı yerden 25% indirimler başladı

pre-order'a başladığında kendi sitesinden satın alan adamlara "fuck you sucker" demesi kaç gün sürdü? 5 mi 7 mi?

bilizort da aynısını yaptı diyaplo vs için, şakır şakır aldı buradan herkes. destekleyin böyle yapımcıları.

ne yaptı, ekstra class mı sattı parayla?
Sosyal ağlarda paylaş

@sam:

blizzard diablo'nun mmorpg'sini mi çıkarttı?

niye drm singleplayer bir oyunda mmorpg kıyaslıyorsun ki?

ayrıca blizzard wow'un 4. yılından sonra rezalet bir şirket haline geldi. wow'un gidişatı olsun, diablo 3'de izledikleri yol olsun. RMAH yanlış dedik, genel olarak deliver edilen olması gerekenin çok altında dedik - diablo 3'u yerden yere vurduk. çoğunluk oyunu birkaç ayı doldurmadan bıraktı. blizzard'ın bazı statları bufflayıp RMAH traffic oluşturup, sonra nerflemelerini eleştirdik.

sanki o yaptı sesimizi çıkartmadık, bu yaptı sesimizi çıkartıyormuşuz gibi bir şey yok.

kötü ise kötü. kötüyü savunacam diye "bu daha kötüydü" argumanı baya saçma.

ha genele dipnot olarak şunu da ekleyim: insanların tepkileri blizzard'ı adam etti yola getirdi. adamlar kendileri çıkıp "rmah yanlıştı, kaldırıyoruz" dediler. mmorpg sektöründe bazı şeyler değişecekse bu gösterilen tepkilerle olacak. shit-tier ürünlere "ama başka oyun yok" - "olsun kötünün iyisi" diyerek satın aldığımız sürece hiçbir değişiklik olması için sebep olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

Sam said:

bingildak said:

ne yaptı, ekstra class mı sattı parayla?
,

rmah çok daha kötü bir icad malesef para ile class satmaktan.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adamların ilk gösterdiği oyun o kadar kötü olduğu için bilinç altına eso bu diye yerleşti hakikaten o oyun rezaletdi fakat, şimdi skyrim kırması değişik seveni olabilecek nitelikte bir oyun yapmışlar.

pvpsi kötü olur eyvallah ama zaten theme park mmoların pvpsinde heycan aramak diye birşey mi var, öl reslen koş gel öl reslen koş gelden ibaret.

herifleri asıl kızılıcak yanı aç gözlü oluşu, hani dersin kardeşim ben böle bir oyun yaptım am f2p olur microstransaction olur tamam deriz isteyen oynar istemeyen oynamaz ama 60 dolara böyle bir oyun satmak adam dolandırmak işte.
Sosyal ağlarda paylaş

en guzeli canlarim biz boyle bir oyun yaptik fiyati siz belirleyin.

bitti gitti abi..

hem reklam hemde dinlersin milleti , %25 yaniltirsin oranlarda kuslari, ayni fiyatin az asagisinda %50 daha fazla satarsin..

ceo araniyorsa arasinlar beni.

alirim patiyi arkama dunyanin bir numarali sirketi yaparim apple i satin aliriz. max 2 sene sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

guild wars 2 gibi bir oyun örneği var yakın zamandan güncel.
o dururken böyle animasyonları boktan combatı inanılmaz aksak bir oyun çıkarmak ayıp.

güya serbest targeting var, ama önümde bi mob varken hemen onun yanından arkadaki uzaktaki moba skill atamıyorum targetlayıp, direk önüme atıyor falan. gerçekten oturup anlatmaya değmeyecek kadar boktan bir oyun.
bedesta yapmamış olsaydı bile görüşlerim aynı olurdu.

ha nesini beğendim, craftingi ilginç gibi çok detaylı incelemesemde. çok farklı item skinini craftlayabiliyoruz o güzel.
dünyası baya büyük, questleri bulmak için gezmek gerekiyor, ama bunun dışında explorationın ödülü çok az. gw2nin dünyasının yanına bile yaklaşamaz bu açıdan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...