Certhas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 questler ve çevre tasarımı beklediğimin üzerinde çıktı açıkçası. ayrıca zırh tasarımlarını beğendim, ancak animasyonlar üzerinde daha fazla çalışmaları gerekli. şimdi pvp sistemini görmek için devam ediyorum, nasıl olduğunu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 login olamıyorum maintenance diyor. oyunda olan var mı yoksa logini mi kapattılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 login serverlar bakımdaymış bende giremiyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bir ince age of conan dokusu var dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 lan eve geldim hevesle, kapalı, girilmiyo. abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yep login olunmuyor ama oyundaki kisiler oynuyorlar. login serverleri yogunluktan kapadilar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 skillerin artmasi guzel, levelledikce statlara puan dagitmak guzel, istedigin silaha yonelmek guzel. acikcasi levelleme sonrasi karakter uzerindeki etkimiz gordugum en iyilerden olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 zırh modellemelerini beğendim. örme zincir zırh uzun zamandır gördüğüm en başarılısı şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ayıp denen bişey var lan gösterip de vermemek resmen yaptıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi cok yogun oyunda fena degil.. kimseden ses cikmiyo baksana oyunda herkes herhalde. ben dustum giremiyorum simdide :) girmem demistim ama canim cekiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Oyunda beyenmeyecek bir şey yok ya, ama beyenecek bir şeyde göremedim ben hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ya oyun iyi hoş da yani aylık istemesi beni caydırıyor. bakalım pzt'ye kadar ikna olacak mıyım ama iyi pvp lazım onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 daggerfall hangi coğrafya da geçiyordu o ilk sayfadaki haritada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Ya izmirde indiren varsa versin ya ayi gibi download bu ne ya:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 olmus yahu theme park, polished (belki daha da polish isteyebilir), grafikler gayet temiz takilma frame drop vs. yok. tav oldum, alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ya iste artik farkli bir sey beklememek gerekiyor. yani son 10 senedir mmo turunun bu bacagi ayni. ne fazlasi ne eksigi var iste, yillardir da bu turu bildigimiz icin para vermek batabilir bazilarimiza. haklilarda. sadece yeni dunya yeni lore yeni level yeni mob kes bayiyor artik kisileri. sonucta temel ayni. ben zaten single player gibi bakiyorum bunlarada. en azindan oynarken etrafta bi suru insan chatte bir seyler donuyor farki o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 VAY AK ı kurdum, invite isteyen @sparkcaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 reampage said: bir ince age of conan dokusu var dendi mi ? bu ben de açtım Skyrimimi cıstak cıstak, oh beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ben hayatımda bunun kadar berbat bi oyun oynadığımı hatırlıyorum sanırım. yok yok düşündümde hatırlayamadım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 1.5 saat sonunda alt f4 çektim ve çıktım. bol bol para yatırın bu oyuna arkadaşlar gelecek var. inanılmaz bi oyun olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Şunu açar mısın az daha ? reampage said: bir ince age of conan dokusu var dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Bi karar verin iyi mi kötü mü? Giremiyorum zaten merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Muhtesem olmus kafamı kaldıramyrm oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 skiller nasıl morphlanıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar