Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Log Horizon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Virus said:

21

intronun basinda ufak detaylar disinda birbirine benzeyen 2 karaketer gosteriliyor biri Roe2 digeride Shiroe. Alt karakter tezini dogruluyor.

Abi beşli çocuk grubunun büyük işler yaptığı bir animeden bahsediyorsunuz. Alt karakter olayının açıklandığı ilk bölümde Roe2 geldi ve birebir aynısı vs. asdfsda

introya kalmadan kendi kendini ispatladı zaten bir nevi.

bilmiyorum ya, fairy tail olmaya doğru gidiyor iyice gözümde log horizon. 10 yıla yakındır anime izlerim, ilk ve tek dropladığım animedir yani o yüzden asdfasd

şu velet tayfasına res kill vs. atılmadıkça pek izleyesim yok. 2-3 bölüm biriktirip izliyorum zaten.

bir önceki bölümde şef'in sahneleri vs. yine toplanyor mu lan dedirtti ama sağolsun sonu yine rezildi. son bölüm desen, bilemedim...
Mesaj tarihi:
tek umudum son 4 bolumden 3. sezona kaliteli bir geçiş yaratcakları, merak uyandıracak bir build up olacagı. yoksa bu 10 12 bolumluk kucukler arcı cok "meh" ti.
  • 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yeni sezon haberi mi geldi dedim ben de.

Ben de bir EQ1 oyuncusu olarak benzerliklerin cok oldugunu soyleyebilirim. Ama Overlord D&D'ye daha yakin, ozellikle Path of War'i dahil edersek.
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ilk sezonun ortalarında kaldığımdan buraya bakmamıştım ilk sayfadan sonra. ikinci sezonu yeni bitirdim, bayağı hakkını yemişsiniz ikinci sezonun. tempo ara ara fazla düşmekle beraber (ilk sezonda da öyle bölümler var, o yüzden ara verip kopmuştum) iyi seri olmuş genel olarak. gerçi daha ana olayın başında kalmış oldu, buna bir 50 bölüm daha çekmeleri lazım herhalde bitene kadar. devamı gelir umarım ileride.

nyanta-san, (nyaa~) kanami, rudy, roe2 favori charlarım oldu.
Mesaj tarihi:
reno overlort en fasafiso ya bu türde, villain sue'luğun kitabını yazmış adam. dnd havası var diye baktık öyle de hikaye sıfır.
  • 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...