Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Virus said: 21 intronun basinda ufak detaylar disinda birbirine benzeyen 2 karaketer gosteriliyor biri Roe2 digeride Shiroe. Alt karakter tezini dogruluyor. Abi beşli çocuk grubunun büyük işler yaptığı bir animeden bahsediyorsunuz. Alt karakter olayının açıklandığı ilk bölümde Roe2 geldi ve birebir aynısı vs. asdfsda introya kalmadan kendi kendini ispatladı zaten bir nevi. bilmiyorum ya, fairy tail olmaya doğru gidiyor iyice gözümde log horizon. 10 yıla yakındır anime izlerim, ilk ve tek dropladığım animedir yani o yüzden asdfasd şu velet tayfasına res kill vs. atılmadıkça pek izleyesim yok. 2-3 bölüm biriktirip izliyorum zaten. bir önceki bölümde şef'in sahneleri vs. yine toplanyor mu lan dedirtti ama sağolsun sonu yine rezildi. son bölüm desen, bilemedim...
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Admin Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 2. sezon benim gozumdede felaket bir zaman kaybi, genellikle sıkıntıdan ileri ala ala izledim.
madcow Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 tek umudum son 4 bolumden 3. sezona kaliteli bir geçiş yaratcakları, merak uyandıracak bir build up olacagı. yoksa bu 10 12 bolumluk kucukler arcı cok "meh" ti.
Luriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Yan karakterler aşırı boktan ya bu animede özellikle bebe ekibi.
Sawer Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 2. sezon rezalet ya, 1. sezon'u izlememiş olsam asla 4'üncü bölümü geçmezdim.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 shiroe =/= roe2 bence başkası çıkacak.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 isminde 2 falan varsa chinese farmer bottur kesin
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Demekki neymiş, hem kız kardeş hem alt karakter tezi doğrulandı. Şimdi ay'a gidebilmek için topluca intihar edecekler.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 bunu izleyen kaldı mı halen ya, aynı boklukta devam ediyor mu yoksa eski haline döndü mü?
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 sezon bitti güzel bölümlerdi sonlara doğru.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 yani ben biraz da bitirmiş olmak için bitirdim, raid arcı bitince etkisi azaldı bende
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 ortasindayim su anda ama soylemeden edemeyecgim. animede everquest 1 tadi aliyorum. dunyasi disinda tabi.
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 yazari eq1 oyuncusuymus eski. sebebi belli oldu. animedeki bazi konseptler oldschool cunku, yeni nesillerde yok.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Yeni sezon haberi mi geldi dedim ben de. Ben de bir EQ1 oyuncusu olarak benzerliklerin cok oldugunu soyleyebilirim. Ama Overlord D&D'ye daha yakin, ozellikle Path of War'i dahil edersek.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 ilk sezonun ortalarında kaldığımdan buraya bakmamıştım ilk sayfadan sonra. ikinci sezonu yeni bitirdim, bayağı hakkını yemişsiniz ikinci sezonun. tempo ara ara fazla düşmekle beraber (ilk sezonda da öyle bölümler var, o yüzden ara verip kopmuştum) iyi seri olmuş genel olarak. gerçi daha ana olayın başında kalmış oldu, buna bir 50 bölüm daha çekmeleri lazım herhalde bitene kadar. devamı gelir umarım ileride. nyanta-san, (nyaa~) kanami, rudy, roe2 favori charlarım oldu.
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 2. sezonda 10 yaşındaki velet yan karakterleri anlatmaya başlayınca bıraktım ben. Karakter iyi değil ki merak edeyim. Gelişim sürecini napayım.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 reno overlort en fasafiso ya bu türde, villain sue'luğun kitabını yazmış adam. dnd havası var diye baktık öyle de hikaye sıfır.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Log Horizon bu turun zirvesi direk. Daha iyisini gormedim.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 overlord > hepsi. log horizon 2. gelir ama.
Öne çıkan mesajlar