Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulaklık ve burn in

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yuksegimsi bir ses kaynagina (dinledigin tarzda olsun diyenlere de rastladim) tak, birak aynen

aldigin kulaklik ne bu arada ?
altin kablo takinca ses 5.1 oluyormus serisinden bir mit zira buyuk cogunlugu icin
Mesaj tarihi:
GERGE said:

200 saat ne bu arada? 40-50 saat olur o max. Hangi modelmis bu?

valla mail bu;
said:
Thank you for choosing our product, we really appreciate your trust and your support!

Please kindly noted that the total burn-in period of the new VSonic headphone needs to be 200 hours! We would like to suggest you to play it with some quiet vocal music at the ordinary volume.

Hope you enjoy it!

kulaklık da buradaki tavsiyeler sonucu bu.

200 saat çok fazla yani elektrik parası girer, ya da açık bıraktığım muziği çaldığım alet eskir lan sdfs.
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

üretici firma mi burn in yap diyo? E yapsalarmis üretimde lol

yok. satan firma diyor. amazon üzerinden satış yapan firmalardan birinden aldım. ayrıca mail attılar.
Mesaj tarihi:
normal kullan işte o arada zaman geçer zaten mailde normal volume'da vokalli çalın demiş. yani burn in yapacaksın diye niye boşa geçen vakit olarak algılıyosun ki.
Mesaj tarihi:
denemiş vardır belki diye düşündüm. patide baya muzik ve ses işleriyle uğraşan insanlar vardı. 200 saat çok cidden ya.

burn-in yapılmış ve yapılmamış arasında ne kadar fark olur?
Mesaj tarihi:
ya işte kulaklık çalıştıkça açılıyo. araba motoru gibi. kullanmadığın zamanlarda ilk bi kaç hafta günde 4 saat normal dinlediğin sesin çok az üstünde açık bırak yüksek kalitede flac felan çalsın. hızlanır o açılma süresi.
Mesaj tarihi:
adam kavrayamadı ya sen zaten kullanmahya başladıktan bir süre sonra burn in olacak o. ha ta bi 200 saat kullanmadan satmayı vya birine vermeyi düşünmüyosan.
Mesaj tarihi:
kavrayamadığımı nerden çıkarttın? eğer ses kalitesi farkı çok oluyorsa burn-in periodu bitene kadar dinlemeyeceğim. ya da belki bu olayı hızlandırma yolu varsa o sekilde yapıp dinleyeceğim.
Mesaj tarihi:
abi o burn olayları filan böle çok fazla ekipman kullanmış farkları bariz hissedebilen odofililer için, a2 aldım ben onunda kitapçığında diyor belli süre burn inden sonra daha iyi olur diye, aldığım yerde adam kabloların burn inide çok önemli iyi kablolama yapmakta çok önemli vs anlattı, ama dediğim gibi sen zaten casual sayılırsın salla 200 saat sonra yeni bir tane alır farka bakarsın çok istersen hmm dersin.
Mesaj tarihi:
mail atmaları güzel bişey
ilk 200 saatte vereceği performansın optimum olmadığını bizden bilmemen gerektiğini söylemek için işte

amma şaşıran olmuş bu arada her yerinden nerdlük fışkıran bi foruma yakıştıramadım DHvari postları.

rodaj diye bişey de mi duymadınız
  • Yeni Oluştur...