barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Abi yeni bir kulaklık aldım. Mail yolladılar şimdi. 200 saat burn in diyor. Abi 200 saat açık bırakılır mı ya..nasıl yapıyoruz bu ısı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Bilgisayarın falan açıkken tak zırıldasın işte. Bir kerede yapmak zorunda değilsin sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 yuksegimsi bir ses kaynagina (dinledigin tarzda olsun diyenlere de rastladim) tak, birak aynen aldigin kulaklik ne bu arada ? altin kablo takinca ses 5.1 oluyormus serisinden bir mit zira buyuk cogunlugu icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 200 saat açık bırakarak yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 200 saat ne bu arada? 40-50 saat olur o max. Hangi modelmis bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 üretici firma mi burn in yap diyo? E yapsalarmis üretimde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 GERGE said: 200 saat ne bu arada? 40-50 saat olur o max. Hangi modelmis bu? valla mail bu; said: Thank you for choosing our product, we really appreciate your trust and your support! Please kindly noted that the total burn-in period of the new VSonic headphone needs to be 200 hours! We would like to suggest you to play it with some quiet vocal music at the ordinary volume. Hope you enjoy it! kulaklık da buradaki tavsiyeler sonucu bu. 200 saat çok fazla yani elektrik parası girer, ya da açık bıraktığım muziği çaldığım alet eskir lan sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ShadowFax said: üretici firma mi burn in yap diyo? E yapsalarmis üretimde lol yok. satan firma diyor. amazon üzerinden satış yapan firmalardan birinden aldım. ayrıca mail attılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 geri mail at, o sizin isiniz degil mi lan ben niye yapiyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 neden böyle bi prosedür izlemen gerekiyor ki ben anlamadım onu çok cahilim glb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ben de anlamadim, beraber olelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 burn in nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 kulakligin sesinin "oturmasi" icin acik tutuyorsunuz bir sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ulan saçmalığa bak lol. utanmasalar alın mıknatıs HOPORLOR YAPIN diyecek.el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 normal kullan işte o arada zaman geçer zaten mailde normal volume'da vokalli çalın demiş. yani burn in yapacaksın diye niye boşa geçen vakit olarak algılıyosun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 seneye aynısından bir tane daha alıp denersin abi burn in ne kadar fark yaratmış yazarsın bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 denemiş vardır belki diye düşündüm. patide baya muzik ve ses işleriyle uğraşan insanlar vardı. 200 saat çok cidden ya. burn-in yapılmış ve yapılmamış arasında ne kadar fark olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi normal kullan işte. günde 4 saat kullansan 50 güne olur biter. bide burn in hikaye deniliyo oda baska bi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ya işte kulaklık çalıştıkça açılıyo. araba motoru gibi. kullanmadığın zamanlarda ilk bi kaç hafta günde 4 saat normal dinlediğin sesin çok az üstünde açık bırak yüksek kalitede flac felan çalsın. hızlanır o açılma süresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 adam kavrayamadı ya sen zaten kullanmahya başladıktan bir süre sonra burn in olacak o. ha ta bi 200 saat kullanmadan satmayı vya birine vermeyi düşünmüyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 kavrayamadığımı nerden çıkarttın? eğer ses kalitesi farkı çok oluyorsa burn-in periodu bitene kadar dinlemeyeceğim. ya da belki bu olayı hızlandırma yolu varsa o sekilde yapıp dinleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi o burn olayları filan böle çok fazla ekipman kullanmış farkları bariz hissedebilen odofililer için, a2 aldım ben onunda kitapçığında diyor belli süre burn inden sonra daha iyi olur diye, aldığım yerde adam kabloların burn inide çok önemli iyi kablolama yapmakta çok önemli vs anlattı, ama dediğim gibi sen zaten casual sayılırsın salla 200 saat sonra yeni bir tane alır farka bakarsın çok istersen hmm dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 mail atmaları güzel bişey ilk 200 saatte vereceği performansın optimum olmadığını bizden bilmemen gerektiğini söylemek için işte amma şaşıran olmuş bu arada her yerinden nerdlük fışkıran bi foruma yakıştıramadım DHvari postları. rodaj diye bişey de mi duymadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 şaşırdıkları şey firmalar yalan o yapmayın burnin derler. zaten firma değil satıcı demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar