Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 SENE BOYUNCA VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Haksızlık her yerde var. Burası da hayatın parçası, sanal manal fark etmiyor.
Üzerine bir de ısrarla üzüm yemeyi değil bağcı dövmeyi hedefleyen benim troleybit dediğim arkadaşlar da çıkınca idare etmek bir yere kadar.

Hele ki şu forumda 3 senedir beni asıl rahatsız eden, adamına göre davranma, adam kayırma, farklı muamele, örneğin: Cons'un(bana mütemadiyen hergele,ahlaksız ve daha neler neler söylüyor,şikayet butonuna defalarca bastım ama en ufak bir şey olmadı,olmuyor), son olarak Law'un ve daha başka arkadaşların hakaret özgürlüğü...Fakat kuddusi'nin (veya başka bazı arkadaşların) etkiye tepki göstermesi üzerine banlenme dahil olmak üzere forumun tüm cezaları seferber ediliyor.

işin bir başka ilginç olan tarafı da demokrasi, hak, hukuk, özgürlük diyen sağdan sola hemen bir çok patidaş'ın benim yazdıklarım üzerine bana karşı yaptıkları koalisyon.

benimle ilgili yarattıkları imaj:
-darbeci
-ırkçı
-dediğim dedikçi
olduğum ana başlıklarında toplanabilir.
hepsi de yanlıştır ve bilenler,beni gerçek hayatta tanıyanlar bunlara üzerine oturdukları yerleriyle gülerler.

hoş değil.
bir çokları bana kimi zaman açık açık,kimi zaman üstü kapalı defolup gitmemi söylediler buradan.zekam, yaşım, ailem ve daha pek çok şey bana karşı belden aşağı vurulmak amacı ile kullanıldı. en büyük suçum ve hatta aptallığım bu foruma ilk üye olduğumda burayı gereğinden fazla ciddiye alıp adımı,soyadımı ve hemen tüm bilgilerimi paylaşmak oldu. çok büyük aptallık ettiğimi üzülerek fark ettim aradan geçen zamanda.

bazı insanlarla darıldık, karşılıklı hakaretler ettik birbirimize. kendi adıma içim rahat çünkü özür dilemem gereken arkadaşlardan özür diledim. siz bakmayın birilerinin ısrarla eski defterleri karıştırıp getirip koymalarına.

aslında bir şekilde şurada vakit geçirmek, fazlasıyla stresli iş hayatımdan bir miktar kendimi rahatlatmama yaradığı için ve özellikle geçen sene babamın kanser olduğunu öğrendikten sonra ki dönemde genç insanların enerjisini fazlası ile içimde hissettiğim için "ne olursa olsun,boşver,paticik iyidir" diyordum.

ama işte fazla naz aşık usandırıyor.

ısrarlı hakaretler,küçümsemeler,aşağılamalara adaletin de tek yanlı tecelli etmesi eklenince sabır taşı bile olsa çatlayabiliyor. Türkiye'nin şu an ki sorunu da bu işte, bazı insanlara her şey serbest ama bazı insanların kendilerini savunmaları bile engelleniyor ve üstelik bu, mahkeme ve kolluk güçleri ile engelleniyor.benim banlendiğim her olayda da aynı şey oldu. tek taraflı hakaret özgürlüğü ve benim gösterdiğim tepki ve arkasından forumdan banlenme.

neyse. wot tabir ettiğiniz yazıları sevmezsiniz,biliyorum.

İş hayatımda işten kovulduğum da oldu ama genellikle "tamam lan,burada daha fazla durmamın anlamı yok" diyerek kapıyı çekip çıktığım da oldu. Şimdi yine kapıyı çekip çıkmak zamanı geldi.

buradan tanıştığım; babama kan olan,can olan dostlar ile; bir şekilde tanıştığım canlar ile görüşmeye devam edeceğim.o arkadaşlar da zaten telefonum var. bana ne zaman ulaşmak isterlerse ulaşabilirler.
yolum taksim'e düştüğünde below'un yerine de illa ki uğrayacağım.

Ülkemiz tamamiyle özgürleştiğinde(ki o tarih umarım çok uzak olmaz), insan seven yöneticiler bu ülkeyi yönetmeye başladığında kim bilir, belki bir çoğunuzla yan yana sevinç çığlıkları atacağız meydanlarda, şarkılar, türküler, marşlar söyleyeceğiz.

3 sene boyunca verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim,herkese selam olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

foruma seyrek giriyor,2 troll atıp kaçıyorum
sizin kadar baki değilim kuddusinin postlarına-tavrına fln

ama insanlar cıkıp böyle sitemli bir şekilde "ben gidiyorum" demek zorunda kalıyorsa,bence tartısma-konuşma adabımızda bir sıkıntı var

forumu sizin gibi düşünmeyen,sizden farklı şartlarda yaşıyan insanlarla istediğiniz kadar tartışıp fikir çarpştırmak için kullanmak varken onları gitmeye zorluyorsanız cıkcıkcık arkadaşlar.


biraz daha empati,biraz daha saygı,nolcak sizin gibi düşünmüyorsa

nice kişi gitti ,her gidenin ardından daha sıkıcı daha tekdüze bir yer haline geliyor bence buralar

bırakın herkes baksın dalgasına,size göre saçmalıyorsa saçmalasın,nolcak yani ? forumdayız,okumassınız biter,illa kavga dövüş ne kadar ayıp

neyse herkes baksın dalgasına.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her ne kadar bazı görüşlerine katılmasam da çeto şu adam kayırma konusunda haklı, bazılarının yazdığı saçma sapan mesajlar, koyduğu resimler falan tamamen ban sebebi olsa da kıçınızı bile yırtsanız hiçbir yaptırım uygulanmıyor bazılarına. Patide eşit adalet yok, adamına göre muamele var. Buna karşı çıkanda yandaştır.


Çetonun sıkıntısı paticik'in Troll forumu olma yolunda progressın %80inini çoktan tamamladığını görememesi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi seninle okuldayken filan hiç dalga geçmedi mi arkadaşların
hani biraz soğukkanlı olsan hiç böyle olmayacak aslında, hayatında ilk kez birileri seni dalgaya alıyormuş gibi tepkiler verdin hep insanlar da o yüzden eğlenip daha da üstüne gitti
bak noyan da öyleydi "bık" diyodun 3 paragraf yazı yazıyodu adam cevap olarak

ne bileyim rahat olun biraz ya

bye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mesele bu zaten. Tartış, kavga et, gerekirse küfür et (hakaret değil ama) ama şu klasik pati tavrı yok mu, o beni hasta ediyor.

"inşallah banlanırsıııınnnn." "Umarım banlanırsııııın" "Şimdi buradan banlanmanı istiyoruuuummm".

Küçük bir kız olmaktan kurtulup, adam olmanın zamanı geldi de geçiyor ama zaman paticik'e uğramıyor sanırım. 10 yaşında patiye kayıt olan, o yaşta sabitliyor kendini.

Tartışma adabı sıfır gerçekten. Sevmediği fikir olunca hemen kurtulmak istiyor o kişiden. Empati kurmak falan hikaye. Sözde entellektüeldir oysa.

kuddisi'yi hiç tanımıyorum. Belki onunla ilk kez aynı topik altında yazıyoruz ama yazdıkları çok doğru.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...