Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Açmamışız konusunu, üzüldüm :D http://louderthanwar.com/wp-content/uploads/Filth-free-cinema-tickets.jpg said: A bipolar, bigoted junkie cop manipulates and hallucinates his way through the festive season in a bid to secure promotion and win back his wife and daughter. http://www.imdb.com/title/tt1450321/ http://www.youtube.com/watch?v=tymWDB7gtK4 Geç olsa da sonunda fırsat bulup izleyebildim. Harika bir film olmuş. Son dönemlerde izlediğim en iyi filmlerin arasına rahatlıkla girer. Öncelikle belirtmek isterim ki filmi benim asıl bekleme sebebim Irvine Welsh'in romanından uyarlanıyor olmasıydı. Kitabını duymuş, ama okuma hatta alma fırsatı bile bulamamış bile olarak filmi duyurulduğu zamandan beri bekliyordum. Kitap vs. film yapamayacağım ama filmden sonra mutlaka okumaya da karar verdim. Welsh bana göre popüler dönemin en başarılı yazarlarının başında gelir. Zaten senaryo olarak kötü bir şey beklemek imkansızdı. Hikayesi çok iyiydi, anlatım çok iyiydi ve tabii ki Welsh romanından gelme "hikaye kurgusu" ciddi anlamda muazzamdı. Bir sonraki sahnede ne olabilir diye tahmin etmeye çalışırken 1,5 saat nasıl geçti anlamadım. Bazı çıkarımları yapıyorsun ama hikaye nasıl desem, %70-80 oranında oraya kesinlikle yürümüyor. Neyse izlemeniz gerek. Spo vermeyeyim diye kasıyorum da saçmaladım. Ama işte spo veremeden kalitesini anlatmakta güç :D Ayrıca yine belirtmek isterim. James McAvoy bu rolü ile net bir şekilde yaşayan en iyi erkek oyuncular arasına adımını atar. Tek yapması gereken Di Caprio, Matt Damon gibi rol seçmeye başlaması ve gerçekten ağırlığını koyabileceği filmlerde oynaması... Adamın aralardaki sikimsonik filmlerde bile performansı üst düzey gerçi ama bu film çok farklı olmuş. Son dönem zaten her şeye atlamıyor. Ha bir son, ya ben bu Imogen Poots'a bitiyorum. Güzel değil, ama niye bilmiyorum her seferinde resmen aşık oluyorum. 28 Weeks Later'dan beri böyle süregeliyor... İzleyiniz, benden 8.5/10 çok rahat çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 izledim 8/10 ama çok hafif sıkıldım desem yalan olmaz. ama güzel gayet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Welsh zaten uyarlamayıda kendisi yapmıyor mu filmler için o yüzden filmlerde çok iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Lectre'ye katılıyorum. bir ara sıkıldım ufaktan.. güzel filmdi ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 oha biri bana katıldı lan sonunda. çok sağolun :'( teşekkürler paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 müthiş filmdi :D ben neredeyse her filmin sonuna dair bişiler çıkarırım illaki bu film çok fena ters köşe yaptı. hiç beklemiyodum cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 http://www.ign.com/videos/2013/12/23/top-10-movies-you-may-have-missed-in-2013 de görüp izlemiştim. Çok iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 akşam izlicem,bu lavuk iyi oynuyo iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Sıkma olayı oluyor ya, Welsh'in kitapları da biraz öyleydi. O biraz kendi okutma tarzından dolayı hem donuk kısımlar oluyor hem de böyle nasıl desem, garip bir paragraflaması oluyordu. Ama her donuk kısımdan sonrasında da deli gibi bağlıyordu. Film bu yönden biraz kitaplara benzemiş. Mesela bunun aksine Trainspotting de kitapta sıkıcı bölümler olmasına rağmen filmde hiç denk gelemiyordun. Toplasan iki veya üç sahne, o da zorunluluktan yani değiştiremezsin. Danny Boyle'un kendi dinamik tarzı filmde yazarın tarzına bayağı üstünlük kuruyordu. Burada yönetmen o üstünlüğü pek kuramamış. Zaten iyi bir iş çıkarmasına rağmen biraz araştırdım da dün gece, kitap Trainspotting kadar iyi uyarlanamamış vs. diyorlar. Hani film çok başarılı bir yönetime sahip olsa da nasıl çekeceklerine bir türlü karar verememişler diye bir eleştiri de vardı. Hak verdim. Çünkü fragman bile filmle çok alakasız gidiyor. İzleyenler çok rahat bu olayı anlamıştır. Neyse güzel film, izlemeniz gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 şimdi bitti ahahah çok iyiydi. her sahnede bende tahmin yürüttüm ama hiçbiri tutmadı.. 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 7 verdim pmpa bende güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 film beni karamsarlığa soktu ya. bitince alkole başladım sdfs ayrıca bu şarkıyı sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 abi bu film baya underrated ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar