Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 olm bu gene iyi benim liseden çok yakın bi kız arkadaşım vardı (normal arkadaş lan :D) bunun sevgilisi falan olmuş işte artık nolduysa beni direk silip engellemişti facebookdan nolduğunu anlayamıştım bile uzun süre sonradan açığa çıktı olaylar afsfsd
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 O konuşma da zekice gitmiş çocuk ama en son ben Mehmet demesi bi çuval inciri bok etmiş. Tutup da sen geçen gün neden böyle konuştun demezdi kıza başlık sahibi
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 diaboliq said: lan bu ne böyle. öfff sinirim bozuldu akşam akşam. ayak yapıyo bide GV bana. dostum sen whatsapp konusunda deneyimliydin hatırladığım kadarıyla güzel bir reaction pic. ile cevap verseydin ya B)-
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 he de gec ya kudursun sevgilisi de kendi kendine.
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Certhas said: calvaria said: treesome a kadar yolu var Mmm ağaçta seks hiç yapmadığım ne kadar da belli olmuş
oldun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 kıskanclık faln bir sekil anlasılabilir ama eleman direk gerizekalıymıs yazık
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 taktik verseydin "şurasını dille" falan diye neyse seviyeyi yükselteyim: http://www.youtube.com/watch?v=F2zTd_YwTvo
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 manisayamışsın hacıt, hayırlı olsun. manisayamışsın ne ulan. direk böyle yazdıysa korkma bişi olmaz.
totemic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 manisada yaşıyorsan zaten ölmüşsün kardeş...
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 yapılıcak şey belli, önce kızı meriçle, sonra kızı elinden kap, 3 gün takıl sonra terket. sonra ilyas salman ses tonuyla "naabeerr" de.
Ren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ben canın sevgilisi diye gireydin bambaşka olabilirdi
Öne çıkan mesajlar