SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 olm bu gene iyi benim liseden çok yakın bi kız arkadaşım vardı (normal arkadaş lan :D) bunun sevgilisi falan olmuş işte artık nolduysa beni direk silip engellemişti facebookdan nolduğunu anlayamıştım bile uzun süre sonradan açığa çıktı olaylar afsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 O konuşma da zekice gitmiş çocuk ama en son ben Mehmet demesi bi çuval inciri bok etmiş. Tutup da sen geçen gün neden böyle konuştun demezdi kıza başlık sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 diaboliq said: lan bu ne böyle. öfff sinirim bozuldu akşam akşam. ayak yapıyo bide GV bana. dostum sen whatsapp konusunda deneyimliydin hatırladığım kadarıyla güzel bir reaction pic. ile cevap verseydin ya B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 he de gec ya kudursun sevgilisi de kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Certhas said: calvaria said: treesome a kadar yolu var Mmm ağaçta seks hiç yapmadığım ne kadar da belli olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 sdfgasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 kıskanclık faln bir sekil anlasılabilir ama eleman direk gerizekalıymıs yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 taktik verseydin "şurasını dille" falan diye neyse seviyeyi yükselteyim: http://www.youtube.com/watch?v=F2zTd_YwTvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 manisayamışsın hacıt, hayırlı olsun. manisayamışsın ne ulan. direk böyle yazdıysa korkma bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 manisada yaşıyorsan zaten ölmüşsün kardeş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 yapılıcak şey belli, önce kızı meriçle, sonra kızı elinden kap, 3 gün takıl sonra terket. sonra ilyas salman ses tonuyla "naabeerr" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 başlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ben canın sevgilisi diye gireydin bambaşka olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ahahaa ciddi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 asdlhjagfsdjhavlşdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 milletin derde bak spor gazetesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar