Sequo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 yasak, suç mu değil mi kurcalamaya götüm de yemediğinden edikspor.
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ohoo lsd maceraları paylaşılmaya başlandı lan burda.
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Olm öküz gibi LSD yazmayın lan burada şifreli atom adını veriyoruz göbeller:)
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 asidi emip emip diskonun göbeğinde patlamaya korkmuyon da burda yazılmasına mı korkuyon hacum ya.
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 diaboliq said: asidi emip emip diskonun göbeğinde patlamaya korkmuyon da burda yazılmasına mı korkuyon hacum ya. Adminler konuyu siliyor lan adam gibi tartışamıyoruz o yüzden yazmayın diyorum:D Ekşi gibi izin yok heryerde :) Emmedim kanka direk drop şeklindeydi lokuma damlatıp yedim öküz gibi :)
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 önlerden kaptım sıramı..anlat panpa dinliyoruz http://emotibot.net/pix/5939.gif
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Sequo said: Liserjik asit dietilamit Çünkü böyle yazınca polis anlamıyor ne olduğunu, o yüzden foruma yazmakta da herhangi bir sakınca yok. Gerçekten çok yaratıcı bi kafaymış güle güle kullan.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 hacı hani bıraktım demiştin bunları bi daha kullanmam falan upgrade olmuşun iyice lel
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Noluyor lan çok farklı kulvardan girmiş bu sefer Sequo.
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Jaegerjaquez said: hacı hani bıraktım demiştin bunları bi daha kullanmam falan upgrade olmuşun iyice lel Bıraktım hacı 3 ayda bir falan Koko, Asit yada Mdma takılcam o kadar vallaha başkası yok hsuadhausd
benjani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 çocuğundan utan bilader, senin evlatta düşerse bu maddelere üzülürsün
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 noyan dan önce bir ferrari ile sevinebiliyordu. şimdi o da kesmiyor...
Öne çıkan mesajlar