Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Hepsinin aynı şey olmadığını gerçekten açıklamak mı gerekiyor ya. R.I.P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 oha cok baba bi aktördü, nasıl olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mithat said: ee hunger games? birader bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 adamin derdi hunger games asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 100tl borcunu ödemediği için 120kya yapacağı düğüne son 10k krediyi alamayan kimse değil mi o, normal karşıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 kapı içeriden kilitli miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 abi cidden çok üzüldüm lan. rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 dışardan kilitliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Gitmiş abi işte yetenek rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 bu sefer güldürmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ağzına sıçayım hayat. gelmiş geçmiş en iyi aktörlerden birini kaybettik. en azından 2 oscar eksik gitti. moralim bozuldu emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Üzüldüm, çok sevmezdim ama iyi oyuncuydu. Yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Oha Rip Harika oyuncuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 arcane said: ağzına sıçayım hayat. gelmiş geçmiş en iyi aktörlerden birini kaybettik. en azından 2 oscar eksik gitti. moralim bozuldu emenike. şuna katılıyorum jeremy irons, liam neeson(her ne kadar son senelerde onune gelen film de oynasada), daniel day lewis ve philip seymour'un ayri yeri vardır bende biri gitti rip :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 akşam akşam kötü oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 şehitlere bu kadar üzülmediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Alakanızı silkeyim beyler, direk özele girin emi. Alt tarafı hunger games durumu nolacak onu merak ettim , paul walker öldüğü zamanda ff7 nolcak diye merak etmiştim. Bu adamlar filmlerde oynamayacaksa ölmeleri benim niye umrumda olsun ki? Bu adamın mesela bundan sonra sinemalara veda etmesi ile ölmesi aynı şey benim için özel hayatta falan mı tanıyorum adamı banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 MİTHAT ALTTA KALMADI Zehir Zemberek Sözler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Emekliye ayrılan bütün aktörler ölsün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 http://www.showbiz411.com/wp-content/uploads/2012/10/sean-connery-as-james-bond.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ah be ya.. baya iyi aktordu ya.. :( pfff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 JestersTear said: tamam işte ilaç overdose yüzünden zehirlenme. hepsi drugs sonuçta zevk, sefa olayına çekip gitmemişti ama overdosedan. psikolojik bunalım sonucu olmuştu. Ledger olayı çok farklı, zaten son dönemlerde bu tip ölümlerde gerçekten üzüldüğüm tek adam oldu. Bir de Paul Walker, o da bok yoluna gitti harbi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 nienna said: şehitlere bu kadar üzülmediniz bunu alın burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar