di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 capul said: İşiniz ne bu arada çok merak ettim.. Oyun yapıyoruz dersen ağlayacam da... Evet abi oyun yapiyoruz. Daha once bir iki ufak oyun cikarip 2-3 milyon dolar gibi ufak bi birikim yaptik, onunla yeni projeye giriselim diyoruz iste. ahah dur dur atlama, yok oyle bisey. oyle kendi capimizda gariban tipleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 di said: Masakari said: Çöp adamı bile yamuk yumuk ciziyom yoksa dükkan sizin ABI YARIN GEL BASLA! dsf oha ne kadar sakin bi tepki tim iyi misin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 abi şöyle bi karakter yarattım 1 dk sürmedi,uğraşırsam çok yetenekli biriyim aslında,300-400 tantuniye size bi karakter çizerim np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ya ben çizerim çok meraklıyım, ama çok bir çizim geçmişim yok :P ne çizim söyle çizeyim 2 güne eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Saeros said: di said: Masakari said: Çöp adamı bile yamuk yumuk ciziyom yoksa dükkan sizin ABI YARIN GEL BASLA! dsf oha ne kadar sakin bi tepki tim iyi misin abi snn be slk. Iyiyim abi niye kotu olayim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 https://www.facebook.com/artworkofmarouanebembli/photos_stream su benim cok yakin arkadasim, genelde araba sketchi yapiyor ama duruma gore her seyi cizebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Fin said: paraniz yeterse melike acar mail atip fiyat alabilirdin gerci subat sonuna kadar 300 kart cizecekti bir insanin hem yetenekli hem guzel olmasi ne kadar adaletsiz bi durum ya. oldu olacak aileden zengin olsun bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 En az 2 uni diplomasi olmayan basvurmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 GONDARCENGIZ said: abi şöyle bi karakter yarattım 1 dk sürmedi,uğraşırsam çok yetenekli biriyim aslında,300-400 tantuniye size bi karakter çizerim np bu ne lan kusmuk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 melike çok güzel çiziyor namızsız trde çıktığına pek inanası gelmiyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 şu topikteki adama ulasırsan yardımcı olur belki http://forum.paticik.com/read.php?18,3813379,page=1 forumca izlemiştik adamın kendini geliştirişini, niye kimse vermemiş linki hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 adamın son sayfaya baktım baya iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 imamizer said: Fin said: paraniz yeterse melike acar mail atip fiyat alabilirdin gerci subat sonuna kadar 300 kart cizecekti bir insanin hem yetenekli hem guzel olmasi ne kadar adaletsiz bi durum ya. oldu olacak aileden zengin olsun bi de. Ailedn zengin abi yqni moda da bi ev kafadan 1m $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 di said: Sagolun varolun, Teker teker cevaplayip kacayim, arada bi yazip kaciyo havam bozulmasin sdf Pound 3.7 oldugundan mutevellit paramiz herseye yeter diye tahmin ediyorum. =) Fin said: paraniz yeterse melike acar mail atip fiyat alabilirdin gerci subat sonuna kadar 300 kart cizecekti 6x11.5 vm ap marvel kartta 800$ bid vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 480 pound falan ediyomus 800 dolar. Ayda 20 falan cizdirebilirim evet de manyak mi lan bu millet niye veriyolar Marvel kartina 800 dolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 komikli post hangisi ? yoksa hepsi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Silphatos said: GONDARCENGIZ said: abi şöyle bi karakter yarattım 1 dk sürmedi,uğraşırsam çok yetenekli biriyim aslında,300-400 tantuniye size bi karakter çizerim np bu ne lan kusmuk gibi onun adı cabbar asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 aranan kan bu spoiler da http://forum.paticik.com/thumbnails/8c6/334/21d/022/e6e/b00/f64/4ca/13f/56b/d0_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 artstyle'a dair bir sey varmı kafanızda, ona göre birilerine yönlendiriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 kerem beyit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Bi abimiz vardı. Di terlizzi diye bi ona danısın istgersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 kızgın zürafa'nın yaratıcısı kimdi hatırlamıyorum burdan, ama ona danışabilirsin. paint'te bunları yapan adamda illa iş vardır. çalışmasından birkaç kuple, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ahahahahaha lan şu sahneyi ne zaman görsem kopuyorum nedense fsdf http://i.imgur.com/WxC6Voi.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Tamam göz yaşlarımı siliyorum o zaman :) Prof olmasam pek vaktim de olmasa da yardıma ihtiyaç olursa ses ediverin... di said: capul said: İşiniz ne bu arada çok merak ettim.. Oyun yapıyoruz dersen ağlayacam da... Evet abi oyun yapiyoruz. Daha once bir iki ufak oyun cikarip 2-3 milyon dolar gibi ufak bi birikim yaptik, onunla yeni projeye giriselim diyoruz iste. ahah dur dur atlama, yok oyle bisey. oyle kendi capimizda gariban tipleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar