calimero Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Rerore said: said: Cahil cahil yazmasınlar yani... Hah, evet; cahil cahil yazmasınlar. Espri güzeldir ama cahil cahil yapmasınlar. Her şeyi yaparsın da malzemeni bilirsin. Kerpiçle gökdelen yapılır mı? Yapılmaz. Yapılır aslında. Vardır tuğladan, kerpiçten gökdelenler insanlık tarihinde. İran’da Bam’da falan olan tipte... Ama onlar başka. Herkes espriye ve hücuma gelir ama malzemeyi doğru kullanmak zorundasın. ahaha cahil Boldlu kısımlar muhabir soruyor. Oltayı atmış, sazan da atlamış. Adam tam bir göt etme master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Olm bu adam yönetsin lan Türkiye'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Çok cahil diye ülkeyi yakar komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Soda püskürttüm ekrana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 AHAHAHAHAHAH ikinci kısım süper ya calimero said: Rerore said: said: Cahil cahil yazmasınlar yani... Hah, evet; cahil cahil yazmasınlar. Espri güzeldir ama cahil cahil yapmasınlar. Her şeyi yaparsın da malzemeni bilirsin. Kerpiçle gökdelen yapılır mı? Yapılmaz. Yapılır aslında. Vardır tuğladan, kerpiçten gökdelenler insanlık tarihinde. İran’da Bam’da falan olan tipte... Ama onlar başka. Herkes espriye ve hücuma gelir ama malzemeyi doğru kullanmak zorundasın. ahaha cahil Boldlu kısımlar muhabir soruyor. Oltayı atmış, sazan da atlamış. Adam tam bir göt etme master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 2-3 saattir İ. Ortaylı konuşmaları dinliyorum utube'dan. Çok rahatlatıyordu adamın sesini duymak anlattıklarını dinlemek. Kendimi bilgileniyormuş gibi bi şey hissediyordum. Ama sonradan farkettim ki bilinç altıma gizlice " ne kadar cahil " olduğum fikrini aşılamış vidiyolar ve şu an resmen mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/1656108_10151976896308590_1153271114_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Ne zevksizmişsin be, iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1229913_792446510769676_1356558784_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 cnn acin abi sahzade mustafa'yı anlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 http://i.imgur.com/G0of1do.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 http://im.haberturk.com/galeri/2014/02/03/435487/9639d87e7b06fbf8e1e07f3547da8577_k.jpg?1392452203 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 dasfasfdsafsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 said: türkiye'de herkesin üniversiteye gitmeye merak salması çok yanlış. işte ilber hoca'nın bu konuda söyledikleri: * türklerin yanlış bir anlayışı var: herkes üniversiteye gider. hayır. herkes üniversiteye gitmesin. herkese tabii ki kara cehaletten kurtaracak bir eğitim verirsin, herkese iş yapacak bir eğitim verirsin, zanaatçı olur, başka bir şey olur. ama herkesi üniversitede okutamazsın. * aynı ananın babanın üç çocuğu birbirine benzemiyor. bu bir vergi... siz yetenekli bir çocuğun bulunduğu bir yeri, öbürüyle dolduramazsınız. * herkesin üniversiteye gitmesinin acısını tadacaklar. müthiş paralarla okuyanlar, iş bulamayacaklar, ancak daha basit, daha pratik dalları öğrenmek için de geç kalmış olacaklar. çok hazin şeyler bekliyor türkiye'yi. * her çocuk bürokrat olmak istiyor, genel müdür olmak istiyor, savcı olmak istiyor. oysa iyi bir marangoz, iyi bir tesisat tamircisi, iyi bir elektrikçi çok daha önemlidir. herkesin hekim ve göz hekimi olması şart değil. optik alanında çalışan ustalar çok daha önemlidir. herkesin üniversiteye gitmesi demek şu demek: genç yaşta öğrenilecek bir dolu meslek varken oyalanmak demek. * bu kadar işletmeciyle ne yapacağız, çok merak ediyorum. bu kadar çok sosyologla ne olur çok merak ediyorum. liseden sonra herkesi tarih fakültesine yollamanın manası nedir? bizdeki üniversite, üniversite değil her ile üniversite açılması konusunda da ilber ortaylı çok dolu. bunun yanlış olduğunu söylüyor. * dünyanın neresinde 70 ilde 70 üniversite diye bir şart var. böyle şart olur mu? ille de taşrada üniversite yapacağım diye bir şey olmaz. taşrada üniversite olabilecekse olur, olmayacaksa olmaz. * bir üniversitenin üniversite olabilmesi için her şeyden evvel laboratuvar ve kütüphane lazım. var mı bunlar? en merkezdeki üniversitelerde bile yok. * iyi bir üniversite için iyi öğretim kadroları gerekir... iyi bir üniversite için medeni eğitim ve yaşamı sağlayan kampus gerekir. bunlar olmadan üniversite olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 harika söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Söyledikleri doğru aslında ama birisi söyledikleriyle ilgili daha önemli iki problem var Türkiye'de. Birincisi artık marangoz, tesisatçı vb. para kazanmıyor artık küçük esnaf olarak kaldığı müddetçe. Mass production zanaatkarı AVM'lerden daha çok yıprattı. İkincisi ise ülkedeki yüksek okul (2 yıllıklar işte) sistemi 2 yıllığı bitirip dikey geçiş yapıp mühendis vb. olma mantığıyla işliyor doğrudan. Ara eleman yetiştirmesi gereken yüksek okullar sıçrama tahtası olarak kullanılıyor üniversite sınavlarında başarılı olamayan öğrenciler tarafından ve bu noktada öğrenciler haklı. Ara eleman olarak evet çok kolay iş bulunabiliyor ama çok düşük ücretlerle, çok kötü çalışma şartlarında çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 adam doğru demiş, ayrıca küçük esnaf/usta para kazanamıyor çünkü şark kurnazlığı ile parayı vurma derdindeler... misal bir ören demir doğrama ustaları, sorsan adamlara "alüminyum girdi, pvc girdi bizim işler bitti" derler ama işin aslı bu adamların çalışma çakallıklarında illah edenler alternatifler aradılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Ne güzel söylemiş adam. Liseden hallice üniversitelerden mezun olanların önümüzdeki 5-10 yılda tezgahtarlıkta sürünmelerini izlemek çok eğlenceli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 universiteden hallice universitelerin cogu bolumunden de mezunlarin hatta akademik kariyer yapmis olanlarin bile hic sansi yok ki..2-3 sene kadar ogretim uyesi ihtiyaci var sonra akademik de yalan olur..diplomalar duvar kagidi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 mass prod. olayina gelirsek ozet geciyorum.. cin dunyanin uretiminin .... senin etkilenmemen dusunulemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Şu adam milleti ezmesin de kim ezsin? https://eksisozluk.com/entry/46679153 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 almanca bilen fransızca mütercim tercümanlık mezunları ezebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Günlük tercüme değil akademik makale tercüme bu. Tarih okumuş, hukuk hakkında akademik bilgisi olan ve akademik makale anlayacak/çevirecek düzeyde Almanca ve Fransızca bilen simültene tercüman bulursan bir şansı var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar