Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitti lan !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Millet paşa paşa askere gidip geliyor , her askere giden insanı gördükçe içimde bir korku oluşuyor 'lan bu askerden kaçmanın bir yolunu bulamazsam ya?' diye tırsıyorum. Neyse en basitinden 175 boyum var 104kg adamım , alırım 10-20 kg , ölme pahasına yine gitmem.
Mesaj tarihi:
Dynun said:

her an geri çağırcaklarmis gibi bi his var
rahatlayamadim çok

bende öyleydim, arkamdan biri gelecek bir sorun varmış bir eksik varmış gibi bir şey söyleyip içeri geri alacakmış gibi hissediyodum. millet koşturmuştu zaten çıkıştı ilkokulda zil çalmış gibi hahahah.
Mesaj tarihi:
olur mu olur ya. 3 gune bizim jandarma kapaniyo. seyhan jandarma diye biyer olmicak
tırları adanada durduran karakol bizdik
kapattilar hemen dükkanı
Mesaj tarihi:
Dynun said:

her an geri çağırcaklarmis gibi bi his var
rahatlayamadim çok

Bu hisleri bırak anı yaşamaya bak derim. Hatta ölümsüzleştir yapabildiğin kadar. Bir ara hatırladığında o kadar da çok kasmasaydım falan diyeceksin
Mesaj tarihi:
askerde foto çektirsen ne olacak abi bende bunu anlamıyorum. askerde 500 tane foton, 20 tane videon olsun. ne işe yarar ki onlar? çocuklarına mı izletecen bak ben askerdeydim diye böyle? insan zaten geldiğinde unutmaya çalışıyor, ne gerek var fotoya falan.
Mesaj tarihi:
Eksik anlamışsın ben askerde demedim. Askerliğin çıkışında dedim

Askerde ben bile çektirmedin foto ve ara sıra çekilenleri görünce özensem bile iyi ki çektirmemişim diyorum çektiğim çileleri hatırlayınca
Mesaj tarihi:
Ya askerlik kötü anılar o yüzden kötü anıları hatırlamana gerek yok foto çektirip fakat askerlikten çıkınca hayatının en mutlu anlarından biri 'askerlik derdinden kurtuldum' diye ayrı bir sevinç var o güzel anı onu saklamak için foto olabilir.

Demek istemişler , harbiden 13 yaşında knight oynayan internet cafe çocuğu okur anlar şunu , niye bu kadar zorlandın kuzum?
  • Yeni Oluştur...