fenn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 diaboliq said: "asıl askerlik şimdi başlıyo yiğenim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Askerin son gününün sabahına geri dönüp sırf şu hazı tekrar yaşamak isterdim. Dünyanın en büyük rahatlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Ben askerde olsaydım o son günü çekebildiğim kadar fotoğraf, video ne varsa yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 her an geri çağırcaklarmis gibi bi his var rahatlayamadim çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bi de bakıyon senin tezkereyi kaydetmemişler asker kaçağı görünüyomuşun falan hop alıyolarmış geri falan böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ben askerden eve geldim. aynaya bi baktım , burun kılları olmuş debraj teli gibi. askerdeyken hiç farketmemiştim. resmen algılarım açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Millet paşa paşa askere gidip geliyor , her askere giden insanı gördükçe içimde bir korku oluşuyor 'lan bu askerden kaçmanın bir yolunu bulamazsam ya?' diye tırsıyorum. Neyse en basitinden 175 boyum var 104kg adamım , alırım 10-20 kg , ölme pahasına yine gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Dynun said: her an geri çağırcaklarmis gibi bi his var rahatlayamadim çok bende öyleydim, arkamdan biri gelecek bir sorun varmış bir eksik varmış gibi bir şey söyleyip içeri geri alacakmış gibi hissediyodum. millet koşturmuştu zaten çıkıştı ilkokulda zil çalmış gibi hahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 olur mu olur ya. 3 gune bizim jandarma kapaniyo. seyhan jandarma diye biyer olmicak tırları adanada durduran karakol bizdik kapattilar hemen dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 off o günü düşündükce kötü oluyorum ya. valla çok geçmiş olsun. evinde huzurlu bir şekilde uyumanın keyfini çıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 asıl şimdi başlıyo ama ya herşey. iş bul evlen adam gibi para kazan kendi evin olsun welcome back to hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Dynun said: her an geri çağırcaklarmis gibi bi his var rahatlayamadim çok Bu hisleri bırak anı yaşamaya bak derim. Hatta ölümsüzleştir yapabildiğin kadar. Bir ara hatırladığında o kadar da çok kasmasaydım falan diyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Atarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 askerde foto çektirsen ne olacak abi bende bunu anlamıyorum. askerde 500 tane foton, 20 tane videon olsun. ne işe yarar ki onlar? çocuklarına mı izletecen bak ben askerdeydim diye böyle? insan zaten geldiğinde unutmaya çalışıyor, ne gerek var fotoya falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Eksik anlamışsın ben askerde demedim. Askerliğin çıkışında dedim Askerde ben bile çektirmedin foto ve ara sıra çekilenleri görünce özensem bile iyi ki çektirmemişim diyorum çektiğim çileleri hatırlayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 BulletRide said: Askerin son gününün sabahına geri dönüp sırf şu hazı tekrar yaşamak isterdim. Dünyanın en büyük rahatlığı hakikaten öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 özeti: http://i.imgur.com/Fer0zfR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 asker çıkışında çekince ne oluyor peki? ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Ya askerlik kötü anılar o yüzden kötü anıları hatırlamana gerek yok foto çektirip fakat askerlikten çıkınca hayatının en mutlu anlarından biri 'askerlik derdinden kurtuldum' diye ayrı bir sevinç var o güzel anı onu saklamak için foto olabilir. Demek istemişler , harbiden 13 yaşında knight oynayan internet cafe çocuğu okur anlar şunu , niye bu kadar zorlandın kuzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Başlığın yeri aktivitenin gereksizliğine adeta bir serzeniş olmuş ahahah. Tebrikler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bingildak said: asker çıkışında çekince ne oluyor peki? ne alaka? Allah belamı versin benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Dynun said: beyler askerliği de yedim bitirdim bugün itibariyle darası başınıza öpücükler vay arkadaş geçmiş olsun kurtuldun lan kıskandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 alakasız foto çekmekten bela gelseydi asyada medeniyet kalmazdı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 boşuna eve gitme annen almıcak. önce hamama git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Dynun said: özeti: http://i.imgur.com/Fer0zfR.jpg AHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar