Wolas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Ev benim ailemin.Aylar önce kiracıya çık ben oturucam diye avukattan işlem başlattık avukatın dediği kasım ayında biticeği üzerineydi fakat sürekli makheme 1 ay ileri atıyor şubat ayına kalmış şimdide. Ben bu herifi nasıl kovucam adam kirasını düzgün yatırıyor ve evden çıkmak istemiyor 10 yılı geçti aynı yerde kiracı. Mal sahibi kendisi oturmak isteyince çıkmak zorunda değilmi? nasıl oluyoırda mahkeme halen uzatabiliyor. bir yol gösterin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 evi satılığa çıkarın(?) aklıma geldi öylesine, bildiğimden değil de satılığa çıkartınca yeni alan kişi kirayı değiştirebiliyor mu kiracının? yeni kontrat yapması gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 satılınca eskisi oto iptal oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kiracı çıkarmak adam çıkmak istemezse büyük dert mahkemeyi bekliceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ilk kiraya başladığı tarih ne zaman kontratı var mı yıllık periyot dolmadan, kontratı yenilemiyoruz çık diyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 10 yıldan fazla kirada olanları ev sahipleri gerekçesiz çıkarabilecek eğer yeni yasa geçerse. Ancak şu an ne yapılabilir onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Yeni kiracı kanununda 10 yılı geçince kiracıyı çıkarabilme ve işyeri kirasını enflasyondan fazla artırabilme özellikleri geliyormuş, onu bekle çıkarırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bu yasa nın çıkış tarihi ne zaman belli olacak? ve bu yasa çıkarsa bizim mahkeme devam ettiği için yararlanabilicekmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kontratın yenılenme tarihi ne zaman? eğer geçtiyse seneyi beklemen falan lazım, orası onun şu anda senin değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 yazık lan sokakta mı yatsın adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ya defolsun gıtsın ben sokaktamı yatıcam o rahat edecek dıye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 baktım yenı yasaya kabul edılmıs fakat temmuzda anca cıkarabılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ben gidip konusmustum evlenicem erken cıkarsanız evi tadi,lat ettiricem diye çılgın duygu somurusu yaptılar ama yacpak bisi yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 benımde aklımda yargıc ıle konusmak var neyse subata kaldı zaten bu sefer gıdıcem mahkemeye belkı kadındır dırek tavlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Selam, Hâkimi ziyaret edip durumu anlatabilirsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Wolas said: Ev benim ailemin.Aylar önce kiracıya çık ben oturucam diye avukattan işlem başlattık avukatın dediği kasım ayında biticeği üzerineydi fakat sürekli makheme 1 ay ileri atıyor şubat ayına kalmış şimdide. Ben bu herifi nasıl kovucam adam kirasını düzgün yatırıyor ve evden çıkmak istemiyor 10 yılı geçti aynı yerde kiracı. Mal sahibi kendisi oturmak isteyince çıkmak zorunda değilmi? nasıl oluyoırda mahkeme halen uzatabiliyor. bir yol gösterin :S temmuz a kadar problem. temmuz sonrası 10 sene dolmuş olanı trak diye çıkartıyorsun. cevapları okumadım denmişse pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Wolas said: baktım yenı yasaya kabul edılmıs fakat temmuzda anca cıkarabılıyorum sen demişsin neyse =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Yanlız o o sene olayı 2012'de 10 senesi dolmuş olmasıydı 2012'den sonra 10 sene dolduysa 2017de koşulsuz çıkarma hakkı başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 temmuz da yürürlüğe girmesi lazım kontratın yenilenme tarihinden 3 ay önce bildirim yapman lazım noterden , sen en iyisi kira kontratını tarayıp yolla bi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Yani geçen sene 10 sene dolduysa o kanundan yararlanamassın benim demek istediğim 2012 senesinde adam 10 senesini doldurmuşmuydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 zam yapın kiraya çıkar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 reampage said: Yani geçen sene 10 sene dolduysa o kanundan yararlanamassın benim demek istediğim 2012 senesinde adam 10 senesini doldurmuşmuydu ? 2012 den önce 10 yıl dolduysa temmuz dolmamışsa 2017 temmuz evet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Geçen böyle bir ihtar geldiydi önüme ya adamlar 10 yıl doldu temmuzda boşaltın diye ihtar çekmiş müvekkile , kontratta kira başlangıcı 2010 yazıyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Ev sahibinin alt-ust soyunun oturacak yeri yoksa 10 yil seyi olmadan mahkeme karariyla cikartabiliyorsun dedi bizim hoca bu yil. Mahkeme erteleyip duruyorsa gidip hakimle konus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Giidp hakimle konuşma, kendi avukatın var dosyada da onun vekaleti var. Avukatından bilgi iste sana anlatsın. Hakim sana açıklama yapmaz vakit ayırmaz, neden dersen, hakimin kafadan 4000 tane dosyası vardır. Sen gidip derdini anltana kadar önce senin dosaynı hatırlaması için dosaynı incelemesi gerekir, bunada vakit ayırmaz. Ayrıca bu hakimin işi değil, bir talebin varsa dilekçen ile bunu mahkemeye sun der. Zaten kendini avukat ile temsil ettiriyorsan, sana en iyi ihtimal gidip avukatına danışmanı söyler ki, öyle yap. Ha hakim çooook iyiniyetlidir oturur sana bilgi verir ama usul gereği sana dosyan hakkında bilgi vermek Avukatının görevi hakimin değil. Yada mahkeme kalemine git davacı/davalıyım de dosaynı al kendin incele. Ayrıca aynı yerde kriacı 10 yıldır oturuyorsa, yeni borçlar kanunu (6570 sayılı g.menkullerden hakkında kanun kalkdı) yeni bir hak tanıdı kiralayana, 10 yıldır dediğim gibi aynı yere kriacı oturuyorsa kirlayana fesih ahkkı tanıdı. Ama bu hakda Borçlar Kanununa eklene bir geçici maddde ile 01.07.2014 tarihinden önce bu hakkın kullanılamaycağıma karar verdi. Buda ek bilgi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar