Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TC numarasına göre kişiliğiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
T.C. Kimlik Nonuzun Son Rakamına Göre Kişiliğiniz.
son rakamı 0 olanlar: bunlar bi nevi bişiye benzerler...ama iyilikleri mükemmeldir!!!

son rakamı 1 olanlar: bunlar süper ötesi kişilikte insanlardıırr ...arkadaşlık kurulabilir..dinlerler herkezi

son rakamı 2 olanlar: acayip güleç,sempatik...inatçı.komedi ustası,bir nevi kova burcunun özelliklerini taşımaktalar
ama bazende sessizliği sakinliği tutabilir..

son rakamı 3 olanlar: sakın ha bunlara bulşmayın he!
altından kalkamazsınız acayip ötesi fevkaladenin fevkinde davranışlarını anlaşılmazz..

son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirler....dedikleri dedik...herşeye rağmen arkadaşlarını dinlemeyip onları üzen ama sonradan pişman olurlar...özür dilemeyi bilirler

son rakamı 6 olanlar: sevecen,sempatikk,komik,,,acayip ötesi deli bi tiptelerdir...haksızlığa gelemezler...herşeyini kendileri hallederler...

son rakamı 5 olanlar: ya ben bunlara diyecek birşey bulamıyorum ...çok acayipp ötesi tarzları olanlardır bunlar...süper kişilkler içerisinde olabilmekteler:

Son rakamı 7 olanlar: bunlara söz yok!!! aklı başında ağır başlı hoş lardır...

son rakamı 8 olanlar: delikanlıı bunlara denirrr beee

son rakamı 9 olanlar: bunlar böyle ağlayan zırlayan çokk acayip alıngandırlar...

Yakında sıç.a şekline göre kişilik ölçecekler
Mesaj tarihi:
Saeros said:

UZUNLUĞUNA GÖRE KİŞİLİĞİNİZ

2-5: pısırık ve çekingendirler

he he bu doğru ben pısırık ve çekingen değilim

TAM 6 CM BABAFİNGO KAMAŞULLAH
Mesaj tarihi:
azınlıkların tc numarasıyla fişlendiğine dair bi şehir efsanesi var var, doğru mu bu acaba? yok mu bi rumumuz ermenimiz söyleyiversin
Mesaj tarihi:
Kökenli denilsin diye özel bir tercihim yok, önce senin gibi yazdım, sonra baş harflerini büyütmek için editlerken onu da ekledim niyeyse.

Fişlendiğini nasıl bilebilirsin ki? Ha sen farklı numaralar veriliyor diyorsuuun. Şimdi anladım, susabilirim.
Mesaj tarihi:
Şunu yazan adam gereksizlikten atlasın bence 10. kattan aşağı. Aynı şey gazeteye her gün günlük burç yorumu yapan gerizekalılar içni de geçerli. Hatta onları okuyan insanlar için de.
  • Yeni Oluştur...