fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 T.C. Kimlik Nonuzun Son Rakamına Göre Kişiliğiniz. son rakamı 0 olanlar: bunlar bi nevi bişiye benzerler...ama iyilikleri mükemmeldir!!! son rakamı 1 olanlar: bunlar süper ötesi kişilikte insanlardıırr ...arkadaşlık kurulabilir..dinlerler herkezi son rakamı 2 olanlar: acayip güleç,sempatik...inatçı.komedi ustası,bir nevi kova burcunun özelliklerini taşımaktalar ama bazende sessizliği sakinliği tutabilir.. son rakamı 3 olanlar: sakın ha bunlara bulşmayın he! altından kalkamazsınız acayip ötesi fevkaladenin fevkinde davranışlarını anlaşılmazz.. son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirler....dedikleri dedik...herşeye rağmen arkadaşlarını dinlemeyip onları üzen ama sonradan pişman olurlar...özür dilemeyi bilirler son rakamı 6 olanlar: sevecen,sempatikk,komik,,,acayip ötesi deli bi tiptelerdir...haksızlığa gelemezler...herşeyini kendileri hallederler... son rakamı 5 olanlar: ya ben bunlara diyecek birşey bulamıyorum ...çok acayipp ötesi tarzları olanlardır bunlar...süper kişilkler içerisinde olabilmekteler: Son rakamı 7 olanlar: bunlara söz yok!!! aklı başında ağır başlı hoş lardır... son rakamı 8 olanlar: delikanlıı bunlara denirrr beee son rakamı 9 olanlar: bunlar böyle ağlayan zırlayan çokk acayip alıngandırlar... Yakında sıç.a şekline göre kişilik ölçecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Beni bilemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 UZUNLUĞUNA GÖRE KİŞİLİĞİNİZ 2-5: pısırık ve çekingendirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 http://i.imgur.com/lH5ExZq.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Saeros said: UZUNLUĞUNA GÖRE KİŞİLİĞİNİZ 2-5: pısırık ve çekingendirler he he bu doğru ben pısırık ve çekingen değilim TAM 6 CM BABAFİNGO KAMAŞULLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 benim bildigim butun tc no larda son rakam tek çift sayı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kandırmışlar seni sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 tek sayi ile biten tc no yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 azınlıkların tc numarasıyla fişlendiğine dair bi şehir efsanesi var var, doğru mu bu acaba? yok mu bi rumumuz ermenimiz söyleyiversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Lan adam Ermeni ya da Rum kökenli olsa da fişlenip fişlenmediğini nereden bilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ermeni rum kökenli demek de bi garip ermeni rum niye denilmiyor bi de ne demek nerden bilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Kökenli denilsin diye özel bir tercihim yok, önce senin gibi yazdım, sonra baş harflerini büyütmek için editlerken onu da ekledim niyeyse. Fişlendiğini nasıl bilebilirsin ki? Ha sen farklı numaralar veriliyor diyorsuuun. Şimdi anladım, susabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Saeros said: UZUNLUĞUNA GÖRE KİŞİLİĞİNİZ 2-5: pısırık ve çekingendirler yarım puanla pısırıklığı kaçırmışım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 1,5? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 88 benim double delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 tc kimlik numaranın son iki hanesini vermişsin ve birazdan sevgilim gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 deadwoll said: 1,5? MANYAK LAF MANYAKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 neden sıralama 123465789 diye gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Hayırda 4 den sonra neden 6 ? ve sonra 5 ??? Orada bir karışım olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Şunu yazan adam gereksizlikten atlasın bence 10. kattan aşağı. Aynı şey gazeteye her gün günlük burç yorumu yapan gerizekalılar içni de geçerli. Hatta onları okuyan insanlar için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 onu geç sonu tek rakam tc no olmamasına ragmen gerizekalı gibi ugrasmıs yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 halbusi googla baksa öğrenirdi dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 yalaaaaaaannnnnnnnnynnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar