reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 vay eu köylülerini tarihi mariolar ile mi sevindiriolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Virtue's Last Reward %50 indirimde. Kaptim ben hemen. Crimson Shroud %62 indirimde, siddetle oneririm bu oyunu. Epeydir oynadigim en saglam combat-based JRPG'lerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 VLR çok güzel oyun önce 999 oynayın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 beyler 3dse dijital olan oyunu başka 3dse transfer etmek mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 işte settings'de system transfer olayı var, onu yapman gerekiyor bildiğim. bütün herşeyi aktarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 yani dijital oyunu başkasına sattım diyelim 2.el diğer tüm dijital yunları da yolluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 evet bütün sistemde ne varsa alır abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 pokemon x isteyeniniz var mı la yanında bomberman ve 2 mariola gelio eski :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 yanlız yeni sitemide silmesi gerek yani o pokuman kalıcak abi orda zorlama sdlfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Yani o oyunları boş bir 3dse aktarman lazım direk sistemi kopyalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 alan tarafın dijital oyunu yoksa sıkıntı olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Yok evet olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ahah senran kagura eshop'a gelmiş ama adamlar bir video bile koymamışlar, sadece 3 tane resim lmao. 1990 kafası nintendawg böyle 35€'ya nasıl satacak oyunu. sonra satmadı diyecekler. hayır oyunun neye benzediğini bile anlamak mümkün değil koydukları resimlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 bende eshop a niye hala gba / ds oyunları koymuyorlar onu merak ediyorum steambox yerine handheld konsol işine girseydi keşke valve... marketteki tek rakipleri bu embesiller olurdu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 mart ayında kesin değil henüz ama 2d veya 3ds xl alıp yanında belirli 6 oyundan birini alana pokumon x-y bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Boneslark said: bende eshop a niye hala gba / ds oyunları koymuyorlar onu merak ediyorum steambox yerine handheld konsol işine girseydi keşke valve... marketteki tek rakipleri bu embesiller olurdu heh http://2.bp.blogspot.com/-VrnET1YfoYg/ULrLeAXaAhI/AAAAAAAAB9I/S58WvxOGssg/s640/gaben.jpg silip süpürürdü hz gaben. belli olmaz bakalım bundan sonraki adım olabilir heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 said: it was worth the weight ign http://i.imgur.com/NVGPy0M.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 [NTSC] kullanıcıları yaşadı :D [url=http://club2.nintendo.com/3ds-pokemon-promo/]Register a portable Nintendo 2DS, 3DS, or 3DS XL system and a qualifying game between March 1st to March 31st and get a FREE Pokémon X or Pokémon Y download code Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 http://www.cinemablend.com/games/Binding-Isaac-Banned-From-3DS-Breaking-Nintendo-Religion-Rule-58844.html said: You're probably asking "why hasn't the multi-million selling Binding of Isaac appeared on the Nintendo 3DS eShop yet and will it ever arrive?" It doesn't look like it. According to reps for Nintendo, the game steps over the boundaries of Nintendo's tolerance for religious material, and thus, the game won't be arriving on Nintendo's eShop. said: According to IGN, Nintendo of America's head of business development, Dan Adelman, told them that... “It kind of kills me...it kills me right now that I had to make that phone call.” … “We carve out some categories of content we don’t allow,”...”Religious themes is one of those topics. And so it was deemed to be in violation of that.” sony bu oyunu ps+ ile bedava dagitti. bir taraf engelliyor diger taraf aksine bedavaya dagitiyor. http://i.imgur.com/JussbdD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Nintendo farkli demografiklere hitap ediyor ama. 10 yas alti cocuklarin cogunda DS var Vita yerine. Daha bir oyuncak DS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 http://i.imgur.com/vnathx9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 skyrim'le chrono trigger ne alaka nintendo'nun çocuklara oyuncak niyetine konsol yapmasıyla bu bir. esrb rating ne güne duruyor bu iki. göğüslü, baldır bacaklı senran kagura'yı satın alabilen 'çocuğun' dini konularda kendi düşünme ve karar verebilme yetisine sahip olmadığını addetmek için nasıl bağnaz bir dinci olmak lazım bu üç. chrono trigger multi-platform bir oyun, bakıyoruz nelerde varmış: SNES, PlayStation, Nintendo DS, Virtual Console, i-mode, iOS, Android hatta ps3'te bile oynanabiliyor psn'den 3 kuruşa satın alıp, artık şunu 3ds propagandası yapmakta kullanmayı bırakalım bu da üç. minecraft'ı örnek gösterip xbox reklamı yapmaya benziyor. abi gerge tamam anladık 3ds'i sonuna kadar seviyorsun, biz de seni ve yazdıklarını çok seviyoruz ama lütfen exclusive'lerini kullan madem başka bir platformla kıyaslarken. dev ekranda chrono trigger oynanabilen bir platforma yönelik chrono trigger'ı öne sürmenin bir esprisi yok hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Ilgisi yok abi onunla, resim buldum koydum sadece. Skyrim'e karsi degil. Hatta konu ile ilgili sunu koyayim bir de, ben de yapmistim bunu vaktinde: http://www.youtube.com/watch?v=9KHTqt4unso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 said: So they actively cockblock new games, and they refuse to release the old ones that people actually want, instead re-releasing shitty games everyone had forgotten existed.... It's almost as if they WANT to fail. Hell, they made LoZ Minish Cap, Metroid Fusion, and the GBA Fire Emblem game available for free to people who bought 3DSes in the first month after release, and plan to never make them available to buy for anyone else. Business sense - Nintendo lacks it. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar