Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilkentten boğaziçine geçiş 1 seneye değer mi


maroon5

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar, bilkent elektrik elektronik mühendisliğinde öğrenciyim. bazı özel sebeplerden dolayı daha önce okula 2 sene ara vermek durumunda kaldım ve daha sonra geri döndüm. 23 yaşındayım ve iyi bir öğrencilik hayatı yaşayamadım yukarda bahsettiğim sorunlardan dolayı. içimde ukte olarak kaldı. hem bu sebeple hem de ankarayı semediğim için boğaziçine yatay geçiş başvurusu yaptım dönem arası. en azından üniversitenin son senelerini istanbulda biraz öğrencilik hayatı yaşayarak geçirmek istiyorum ve büyük ihtimal kabul alacağım. şimdi sormak istediğim konu şu ki; 3. sınıf olduğum için bilkentle boğaziçi arasında bazı dersler uyuşmuyor ve bu dersleri boğaziçine geçersem almam gerekecek diğer derslerle birlikte. bu da okulun bir sene daha uzaması demek. sizce boğaziçine geçmek yaş da geçmişken 1 sene daha kaybetmeye değer mi? bilkentte 25 boğaziçinde 26 yaşında mezun olacağım ama en azından istediğim bir öğrencilik yaşayacağım. 26 çok geç geliyor düşününce 25 i bile kafaya çok takıyorken. sizce ne yapmalı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bilkenti çok sevdiğimi söyleyemem. ankarada olmam gerektiği için bilkenti tercih etmiştim. şimdi o zorunluluk kalktı. hem siz de az çok biliyosunuzdur. özel üniversite ortamı her zaman biraz soğuktur. bir türlü ısınamadım buraya. boğaziçi hem istanbulda hem devlet üniversitesi hem de 'boğaziçi'. bu üçü kulağa hoş geliyor. fakat 1 seneye değer mi biliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ülke ne hale gelmiş lan , bilkten mi boğaziçi mi sorusunu ben yadırgıyorum mesela , bana deselr 25 yaşında bilkentten mi 35 yaşında boğaziçinden mi mezun olmak istersin diye yine de boğaziçi derim , o derece bi kafama boğaziçi değeri yapışmış , sanki hacettepe ve boğaziçi hariç hepsi lise gibi geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...