Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 18. Hafta: Gaziantepspor - Galatasaray | 26 Ocak Pazar - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
melo hatasindan 20dk sonra dondu zaten.
hayir ligin o bolgedeki en iyi adamini alip stopere koymak sacma hareketti en basinda

mancini deniyor ama biraz yanlis deniyor yani olmayacak seyler ile ugrasiyor.
Mesaj tarihi:
Hamiti arayacağımız aklımın ucuna gelmezdi ya şu amrabatlar sabrilerle ortasaha kurmaya çalışıyoruz yazık vallahi

Yavaş mavaş diye kızıyorduk hamite ama en azından ataklar organize gelişiyordu o varken hızlı gidicez diye 90 dakika kanser izliyoruz her maç
Mesaj tarihi:
ideal kadromuz

muslera

eboue-semih-cheju-alex

hayro-selcuk-melo-riera

-------sneijder-----

--------drogba----------

şamp ligi hariç göremicez bu kadroyu.
Mesaj tarihi:
bugün mağlubiyet bekliyordum beraberlik iyi oldu açıkcası, bu takımın şampiyon olma ihtimali çok ama çok düşük. takım ruhunu kaybetmiş oyuncular. kim ne için oynadığının farkında değil, fatih terim sonrası travma yaşıyorlar resmen. mancini kaliteli bir teknik direktördür bunu inkar edemem ancak takıma herhangi bir katkı yaptığını da söylemek güç. bir an önce sezon bitsin kendi kafasına göre takım ruhunu oluştursun da seneye 4. yıldızı takalım artık.
Mesaj tarihi:
Yabancılardan en önce Eboue Amrabat gönderilmeli bana kalırsa. Hem yeto hem de ciddiyetsiz herifler.

Yerlilerden de Semih hariç hiç birinde ışık yok. İşimiz cidden cok zor. Bu takım her halükarda gol yer ama gol atamıyoruz. Savunmaya degil de takviyeyi forvete yapmamız lazım bana kalırsa.
Mesaj tarihi:
3-4 maç seri yakalasak takım ruhunu geri yakalar ama bu sene 2 maç üstünde bi seri yakalayamadık bir türlü.

neyse ki bu sene 2. olsak bile şl ne direk katılabilecez.
  • Yeni Oluştur...